Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių pašnekesiai

vdapr, apie tai, tik ne čia... tu pati atsakei.. tik tam tikru būdu biggrin.gif
[/quote]

atsiprasau...

virusu ir as savo kompa uzkreciau... bet grizo kompiuterastas namo ir per 15 min. sutvarke... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2009 01 06, 19:22)
atsiprasau...
virusu ir as savo kompa uzkreciau... bet grizo kompiuterastas namo ir per 15 min. sutvarke...  biggrin.gif

a ko atsiprašinėji??
nu čia nepasakosiu blush2.gif bet tu teisi - akrobatika šiokia tokia reikalinga biggrin.gif

o man penkias valandas blink.gif
Papildyta:
Rasa ir tu tą gėrį pasigavai... aina na....
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2009 01 06, 18:32)
a ko atsiprašinėji??
nu čia nepasakosiu  blush2.gif  bet tu teisi - akrobatika šiokia tokia reikalinga biggrin.gif

o man penkias valandas  blink.gif
Papildyta:

o mergytes koki virusa jus pasigave? as zinau greita pataisyma... lotuliukas.gif
Atsakyti
Liaba 4u.gif

uoj pleputės....... skaitau ir galo nematyt doh.gif
Aš šiandie visą dieną su virusu kompe kovoju doh.gif doh.gif , skype "dovaną" gavau doh.gif Kolkas atrodo įveikiau thumbup.gif

QUOTE(spyglej @ 2009 01 05, 21:36)
user posted image

Aš būsiu Tau viskuo...
Tiktai atleisk, ne Tuo Kuo Tau TURĖJAU BŪTI.

wub.gif ...... verysad.gif ..........

QUOTE(STT @ 2009 01 06, 10:15)
Labutes 4u.gif

:jjunkis biggrin.gif

Su malonumu, bet pati nevairuoju, o ir Miglės neturėsiu kur palikt

sandryja, bim stiprybės Jums 4u.gif Kaip nors laikykitės...
QUOTE(bim @ 2009 01 06, 11:38)
diveja, aciu uz sapno reiksme, bet kaskaip netikiu as i tai kad bus dauk vaiku.... dauk pas mus su vyru planu i ateiti, bet kaskaip nera vietos jau vaikam.... kaskiek buvo sunku pirma laika, kai supratau kad nebenoriu as vaiku, bet dabar as tesiok suvokiu kad taip lengviau ir paprasciau, kai nebeplanuoji ir nebesvajoji apie tai, ir baime ta kuria jutau kai pastojau trecia karta ir ta baisi zinia kad ir vel mano maziukas mane paliko, viska kas as patiriau ir isgyvenau privare labai dauk baimiu ir man ir vyruj, o vyruj dar baisiau jis ir del leliuko ir del manes pergivena, as ji pilnai suprantu!!!
atrodo jau visus metus, kosmariskus baisius metus nugivenau be savo turto, be savo stebukliuko, o kiek reiks dar visa tai kientiet?....baisu net pagalvot....

kaip sako žmogus planuoja, o tasai juokias doh.gif Gal dabar, kai planuose nėra ir......... smile.gif

Už grandą aš ir visom keturiom tongue.gif
Ai, dar Divėjos suknelė tikrai superinė thumbup.gif , labai labai

Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2009 01 06, 15:47)
na aš turėjau galvoja kad jau jūs seniai viena kita pažįstat, turit apie ką kalbėt (pvz. kapelius, paminklus), aš galvoju kad ar pritapsiu prie jūsų? blush-anim-cl.gif2:Atleiskit jei netaip ką parašiau. blush2.gif

nu gi mes nebutinai tik apie paminklus kalbam mirksiukas.gif
va kai kaune buvom susitike tai apie paminkliukus ne zodzio nebuvo...
anuka mergos pasakojat kas do virusas????????
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2009 01 06, 18:32)
a ko atsiprašinėji??
nu čia nepasakosiu  blush2.gif  bet tu teisi - akrobatika šiokia tokia reikalinga biggrin.gif

o man penkias valandas  blink.gif
Papildyta:

taip taip doh.gif Visą dieną bandžiau iškrapštyt doh.gif doh.gif doh.gif kai prie kompo tik mėgėja, tai užtrukau blush2.gif
Papildyta:
Per skype gauni failą pavadinimu YOUR MOTHER NAKED, ir psio
tada iš tavo kompo jis pats save siunčia visais tavo skype kontaktais ir plinta
Papildyta:
Aš čia nuo 2006 01 16 užsiregistravau ir atėjau tiesiai į šį skyrelį verysad.gif Kai buvo labai skauda buvau čia......vienu momentu negalėjau čia būt, nes kažkaip dar blogiau pasidarydavo, paskui laukiaus, tai tik paskaitydavau, dabar man čia pats pačiausias skyrelis, man čia labai geeeeeeera smile.gif
Atsakyti
Rugseje tureciau pas tave ryt uzsukt... po darbo savo... siandien niekaip negalejau... lekiau namo maziu pietu paguldyt... tikiuos ryt anksti nesikels ir nereiks lekt namo akis isdegus...
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2009 01 06, 19:12)
Rugseje tureciau pas tave ryt uzsukt... po darbo savo... siandien niekaip negalejau... lekiau namo maziu pietu paguldyt... tikiuos ryt anksti nesikels ir nereiks lekt namo akis isdegus...

dirbsiu visa savaite iki 18 val, nebent i tururika islekciau ant greicio mirksiukas.gif
Atsakyti
Mamkos žiūrėkit per LNK sroves rodo apie dvylikos metų mergaitę kuri staigiai mirė verysad.gif
Žinokit ašaros kaupiasi žiūrint
cray.gif cray.gif
O dėl viruso tai aš irgi gavau perspėjimą tai visai net skaipą išjungus doh.gif
O dėl susibėgimo čia buvo mano kvailosios tokia nuomonė doh.gif . Dabar aišku viskas, sako gluša visur muša lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziezulele @ 2009 01 06, 15:56)
23 stuktels, anokia cia paslaptis. Erzina mane tik kai kurie guodejai, kurie zino mano amziu - sako, jauna
Papildyta:

As iki siol nesuprantu, kaip zmones amziu ir skausma gretina. Jauna, tai dar viskas bus gerai_ bus tu vaiku blink.gif Juk ne 50 unsure.gif Turejau ir as tokiu guodeju. Net kai pagimdziau iskart, tai ir isgirdau...

Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2009 01 06, 19:46)
Mamkos žiūrėkit per LNK sroves rodo apie dvylikos metų mergaitę kuri staigiai mirė verysad.gif
Žinokit ašaros kaupiasi žiūrint
cray.gif  cray.gif
O dėl viruso tai aš irgi gavau perspėjimą tai visai net skaipą išjungus doh.gif
O dėl susibėgimo čia buvo mano kvailosios tokia nuomonė doh.gif . Dabar aišku viskas, sako gluša visur muša lotuliukas.gif

as tokiu laidu stengiuosi neziuret... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif negaliu ir nepajegiu ziuret...
Atsakyti
Labas,

mano matyt smegenai kitaip sukasi, bet mane kazkaip guodzia ta mintis, kad dar jauna ir kad dar turesiu vaiku. Zinoma, tai nesumazina netekties skausmo, bet man tai suteikia daugiau vilties, kad ateityje dar viskas bus gerai.
Atsakyti