Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių pašnekesiai

QUOTE(Andryte @ 2009 01 06, 19:55)
Labas,

mano matyt smegenai kitaip sukasi, bet mane kazkaip guodzia ta mintis, kad dar jauna ir kad dar turesiu vaiku. Zinoma, tai nesumazina netekties skausmo, bet man tai suteikia daugiau vilties, kad ateityje dar viskas bus gerai.

na manau mes kiekviena randam giliai giliai savy kazka guodziancio...
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2009 01 05, 21:36)
user posted image

Aš būsiu vėjas šlamantis laukuose, įsiklausyk - išgirsi mano balsą Tu.
Aš būsiu laimės ašara ant Tavo skruosto, Mama, kai džiaugsmas aplankys Tave.
Aš būsiu lapas krentantis nuo medžio, prieik paglostysiu Tave.
Aš būsiu žvaigždele tamsiam dangui, pažvelk - ir aš šypsosiuos Tau.
Aš būsiu žvakės liepsnele, uždek - sušildysiu, paguosiu aš Tave.
Aš būsiu saulė, jūra, miškas, kelias, pieva...
Aš būsiu Tau viskuo...
Tiktai atleisk, ne Tuo Kuo Tau TURĖJAU BŪTI.

sveikutes pleputes 4u.gif labai grazus namuciai,apsizliumbiau kaip visada cray.gif
kas cia su tais virusais as irgi gavau perspejima kad kompas pavojuje g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrute: 06 sausio 2009 - 20:04
QUOTE(zydrute @ 2009 01 06, 20:03)
sveikutes pleputes 4u.gif  labai grazus namuciai,apsizliumbiau kaip visada cray.gif
kas cia su tais virusais as irgi gavau perspejima kad kompas pavojuje g.gif

tai čia kiek supratau g.gif tai jei skaipu gaunu šį pranešimą tai jo neatidaryti jei atidarai tai jau turi virusą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudi Ja @ 2009 01 06, 19:48)
As iki siol nesuprantu, kaip zmones amziu ir skausma gretina. Jauna, tai dar viskas bus gerai_ bus tu vaiku blink.gif Juk ne 50 unsure.gif Turejau ir as tokiu guodeju. Net kai pagimdziau iskart, tai ir isgirdau...

ir mane taip bande guosti,kad jauna turesiu dar vaiku,bet kad sito nebeturesiu,tai nesuprato verysad.gif arteja mano sūnucio gimtadienis,gaila kad dvi zvakeles teks degti ant kapelio,o ne ant torto verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrute @ 2009 01 06, 20:10)
ir mane taip bande guosti,kad jauna turesiu dar vaiku,bet kad sito nebeturesiu,tai nesuprato verysad.gif arteja mano sūnucio gimtadienis,gaila kad dvi zvakeles teks degti ant kapelio,o ne ant torto verysad.gif

console.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudi Ja @ 2009 01 06, 19:48)
As iki siol nesuprantu, kaip zmones amziu ir skausma gretina. Jauna, tai dar viskas bus gerai_ bus tu vaiku blink.gif Juk ne 50 unsure.gif Turejau ir as tokiu guodeju. Net kai pagimdziau iskart, tai ir isgirdau...

Joooo, man ir taip sake, net gyd., kuris siųlė neoperuoti mano Angeliuko........ doh.gif

QUOTE(zydrute @ 2009 01 06, 20:10)

console.gif
Papildyta:
QUOTE(spyglej @ 2009 01 06, 19:46)
Mamkos žiūrėkit per LNK sroves rodo apie dvylikos metų mergaitę kuri staigiai mirė verysad.gif
Žinokit ašaros kaupiasi žiūrint
cray.gif  cray.gif
O dėl viruso tai aš irgi gavau perspėjimą tai visai net skaipą išjungus doh.gif
O dėl susibėgimo čia buvo mano kvailosios tokia nuomonė doh.gif . Dabar aišku viskas, sako gluša visur muša lotuliukas.gif

absurdas................. bet deja, nieko nauja doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2009 01 06, 20:09)
tai čia kiek supratau g.gif tai jei skaipu gaunu šį pranešimą tai jo neatidaryti jei atidarai tai jau turi virusą doh.gif

taip supratai gerai...
Atsakyti
QUOTE(Andryte @ 2009 01 06, 19:55)
Labas,

mano matyt smegenai kitaip sukasi, bet mane kazkaip guodzia ta mintis, kad dar jauna ir kad dar turesiu vaiku. Zinoma, tai nesumazina netekties skausmo, bet man tai suteikia daugiau vilties, kad ateityje dar viskas bus gerai.

o manes sitie zodziai niekada neguode schmoll.gif nors pirmas persileidimas buvo kai man vos 24 buvo, antroji netektis - 26... bet man tas "tu jauna..." tai tik aggressive.gif ne todel, kad as ne jauna, o kad as norejau but jauna mama, o tai mano supratimu - pirmas vaikas iki 25 metu. unsure.gif aisku, pastaruoju metu suprantu, kad jau nebesvarbu, ar 24, ar 27 tas pirmas vaikas bus, bet... jei butu buvus mano valia, tai noreciau jau bent viena vaikiuka turet.
Tik is savo gines niekada neisgirdau to "tu dar jauna..." thumbup.gif ji niekada nesiule dar pabandyt naturaliai kelis menesius, ji iskart imdavo jauti uz ragu cool.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Brela @ 2009 01 06, 20:51)
o manes sitie zodziai niekada neguode  schmoll.gif nors pirmas persileidimas buvo kai man vos 24 buvo, antroji netektis - 26... bet man tas  "tu jauna..." tai tik aggressive.gif ne todel, kad as ne jauna, o kad as norejau but jauna mama, o tai mano supratimu - pirmas vaikas iki 25 metu.  unsure.gif aisku, pastaruoju metu suprantu, kad jau nebesvarbu, ar 24, ar 27 tas pirmas vaikas bus, bet... jei butu buvus mano valia, tai noreciau jau bent viena vaikiuka turet.
Tik is savo gines niekada neisgirdau to "tu dar jauna..."  thumbup.gif ji niekada nesiule dar pabandyt naturaliai kelis menesius, ji iskart imdavo jauti uz ragu  cool.gif  thumbup.gif

as kiek supratau tu lankaisi klinikose... ar gali parasyt gines pavarde... jei nenori cia gali i AZ...
Atsakyti
Sandryja, bim laikykitės mergytės aišku labai liūdna bet kitaip nebus.. console.gif console.gif console.gif
Žydrute ir tau daug stiprybės console.gif Nieko nepakeisi toks mūsų likimas verysad.gif
Atsakyti
niu va - antakiai tvarkingi, plaukai nukirpti - biggrin.gif šiandien mums su Marčium gražinimosi diena ax.gif
QUOTE(@Rasa@ @ 2009 01 06, 19:48)
Su malonumu, bet pati nevairuoju, o ir Miglės neturėsiu kur palikt

blink.gif su Migle prašom... o vairuoti - pakeliui galima ką nors pasigaut... pvz kooperuotis
QUOTE(vdapr @ 2009 01 06, 20:50)
as tokiu laidu stengiuosi neziuret...  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif negaliu ir nepajegiu ziuret...

aš iki netekties žiūrėdavau, po netekties nieko negaliu žiūrėt... man labai baisu... bijau..
QUOTE(spyglej @ 2009 01 06, 21:09)

joa, ir aš vakar iš Leros tą malonumą gavau biggrin.gif o šiandien kompiuterastas vieną paskui kitą išgydė doh.gif biggrin.gif

QUOTE(zydrute @ 2009 01 06, 21:10)

laikykis.......

QUOTE(@Rasa@ @ 2009 01 06, 21:26)
kuris siųlė neoperuoti mano Angeliuko........

blink.gif kaaaaip tai? nesupratau...pilve palikt ar kaip?

nors mano irgi neoperavo, aš gimdžiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2009 01 06, 21:22)
laikykis.......
blink.gif  kaaaaip tai? nesupratau...pilve palikt ar kaip?

nors mano irgi neoperavo, aš gimdžiau verysad.gif

Aš ir pati gimdžiau abu, o operuoti nenorėjo apsiimti jau Santariškėse ir ne mane, o mano Angeliuko širdutę verysad.gif
Atsakyti