QUOTE(SVETA K. @ 2009 01 08, 13:52)
Paskambinau gydytuojai,taip ir paaiskino kad cia gleivines uzdegimas ir nieko napadarysi,gerti toliau omeprazoli,no spa galima, nes visgi spazmuoja zarnynas...
d]man[/color] atrodo smulkmena,paligynus su stipru pastovu pilvo skausmu
O kaip virti linu semenu kiseli?
Blogai, kad pastoviai skauda. Žinau tą skausmą, bjaurus.
Nuramino gal daktarė?
Tikslių proporcojų nepasakysiu: gal 23 valg. šaukštus sėklų užpilu 0,5 l vandens, pakaitinu ant lėtos ugnies ir užvirus dar kelias minutes. Turi būti atšalęs kaip klijukas, na kaip vidutinio tirštumo kisielius. (Jei mažas tirštumas, kitą kartą ruošdama pridėk daugiau sėklų arba mažiau vandens). Maždaug 30 min. prieš valgį po trečdalį stiklinės gurkštelėdavau arba tarp valgių.
Kol karštas jis yra poskystis. Pačių sėklų aš nevartoju, nors yra kitur parašyta, kad galima ir jas kartu su skysčiu, bet manau nereikia.
Daugiau yra čia:
]Linų sėklos - vaistas be šalutinio poveikio.