[quote=SVETA K.,2009 01 10, 14:08]
Man greztai gydytuoja pasake - jokiu vitaminu,papildu,riesutu,zaliu darzoviu, vaisiu ir dziovintu (kai kraujas nukrites),tada ir kepto negalima,juros gerybiu,produktu su pelesiais ir jokio termiskai neapdoroto maisto..Net klausiau del biciu duoneles,pasake,kad nereikia.Bet gal cia tik kas serga kraujo ligomis

Negalima skatinti imuniteto.O zelmenu sultys man kategoriskai uzdraude.
[/quote]
[/QUOTE]laba dienele.pas jus LT pasako ka galima ir ko ne valgyt?

pas mus cia tik pasake,kad sviezus maistas,jokiu piceriju ir pan.ir dar salotu ne,o vaisiu kurie nusilupa lengvai galima

ir kol kraujas atsistato po chemo,dar duoda vaistu namo,kad gert ir spec.skysti burnai skalaut

skauda man sirdele,kad jums ka nors skauda po chemo,nes as pastoviai per chemo ir po jos aprupinta vaistais

dabar kad hemoglobinas pakiltu valgau liezuvi,jautiena,burokelius,juoda duona(kai gaunu nusipirkt) ir geriu morku sultis,dar kivi ir granato vaisiu,bei hematogena paskanauju
Papildyta:
QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 01 09, 22:18)
labutis visoms, ačiū visoms už palaikymą ir tokį nuoširdų rūpestį manimi...
mergytės aš namie jau senokai, tik niekaip neparašau..vaikštau su lazdele...galutinė diagnozė: ewingo sarkoma, na dar kitaip tariant kaulų vėžys....stadijos kiek supratau nėr, bet kodėl niekas nepaaiškina, vnž esu nežinioje, tik tiek žinau, kad kitą sav.keliauju pas hemoterapeutą...mergytės kaip man baisu...bijau kad navikas nebūtų atsinaujinęs....
[QUOTE]labas,tu tik nebijok,itariu,kad ims tau is kaulo kaulu ciulpu megini,bent jau cia jei nusiuncia pas hematologa,tai taip ir daro.tikiuosi,kad dar tik pradzia ir greiciau isgydis

as nelebai cia visas pazistu,bet manau kad nenusikalbu

tu tik nepasiduok ir negalvok apie blogiausia

isivaizduok ateiti kuo graziausia ir laikykis tos vizijos.ir visoms to paties siulau

as tik tuom dabar ir tikiu