Įkraunama...
Įkraunama...

SLA kosmetika

gal žinot kur Panevežyje galima būtu isigyti
Atsakyti
user posted image

Seminare kai buvau 4u.gif
Viskas SLA
Klauskite wink.gif
Tik skaistalai kaip dulksna buvo tai nelabai doh.gif
Atsakyti
Gal kas bandet kompaktines pudras? Pasidalinkit :}
Atsakyti
SLA kosmetikos parduotuve yra Vilniuje prie VCUP kur SLA Akademija, ten visas kosmetikos asortimentas yra, yra testeriai, viska galima isbandyti. Ten yra didmenine prekyba SLA kosmetika.
Man labai patinka ju krempurdos,saules pudros, seseliai. Tikrai kokybiska, profesionali kosmetika. thumbup.gif
Atsakyti
O kaune nera?sad.gif
Atsakyti
QUOTE(makeup @ 2010 06 29, 08:58)

Seminare kai buvau  4u.gif
Viskas SLA
Klauskite wink.gif
Tik skaistalai kaip dulksna buvo tai nelabai  doh.gif

labai dailu 4u.gif
kokie seseliai? birus? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(kristute as @ 2009 01 06, 13:18)
Sveiki 4u.gif ,

gal kas naudojate SLA kometika, kur ja perkate, kokie atsiliepimai? g.gif

As turiu saules pudra, graziai dengia, ne tokia rupi kaip egipto zeme ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidadrv @ 2010 08 24, 17:33)
SLA kosmetikos parduotuve yra Vilniuje prie VCUP kur SLA Akademija, ten visas kosmetikos asortimentas yra, yra testeriai, viska galima isbandyti. Ten yra didmenine prekyba SLA kosmetika.
Man labai patinka ju krempurdos,saules pudros, seseliai. Tikrai kokybiska, profesionali kosmetika.  thumbup.gif

laba,
rašot, kad prie VCUP vyksta didmeninė prekyba, ar tai reiškia, kad ten apsipirkti gali tik grožio salonai ir vizažistės? blush2.gif
Atsakyti
4u.gif blizgi ,tai star pudra-seseliai ,birus
Atsakyti

Gal kas atsakys...? ax.gif

QUOTE(Misse @ 2010 08 24, 21:33)
O kaune nera?sad.gif
Atsakyti
SLA baze man pati geriausia, ir apskritai, vos pabandzius SLA negaliu pasakyti, kad yra kazkas, kad man tiktu ir patiktu labiau uz sia kosmetika - sakyciau tobula, ypac baze ir seseliai, laikosi puikiai, naturaliai atrodo ir t.t.. Netycia reikejo skubiai papildyti atsargas ir prisipirkau inglot - net nera ka lyginti.
Atsakyti
Man šešėliai visai nepatiko. Per mažai pigmento, sklaidosi sunkiai. Labai bloga nuomonė apie juos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidadrv @ 2010 08 24, 15:33)
SLA kosmetikos parduotuve yra Vilniuje prie VCUP kur SLA Akademija, ten visas kosmetikos asortimentas yra, yra testeriai, viska galima isbandyti. Ten yra didmenine prekyba SLA kosmetika internetu.
Man labai patinka ju krempurdos,saules pudros, seseliai. Tikrai kokybiska, profesionali kosmetika.  thumbup.gif

Aš pati irgi SLA akademijoj kažkada netyčia užėjus pabandžiau, labai patiko, dabar jau bene metai naudoju tik SLA kosmetiką. Girdėjau įvairių atsiliepimų, bet asmeniškai aš labai patenkinta. smile.gif
Atsakyti