Įkraunama...
Įkraunama...

SLA kosmetika

SLA biri pudra - geriausias atradimas iš visų smile.gif Užsisakau internetu refillą, kaina 48Lt. Nepalyginsi net su Bare Minerals, didesnis kiekis, mažesnė kaina ir rezultatas man asmeniškai daug labiau patinka. Veids atrodo natūraliau, ypač tinka makiažo atnaujinimui, veidas ilgiau išlieka matinis, bet neatrodo apkrautas. Super!!!
Atsakyti

i 
Forumas skirtas ne savo blog'ų reklamai, todėl prašau įspūdžiais dalintis tiesiai į forumą.
Nariai neturi eit tiesiai per aplink vien tam, kad norit pasireklamuoti.
Atsakyti
ar tiesa, kad yra EKOlogiška kosmetikos bazė?
Atsakyti
Gal kas pakomentuotų pieštukus akims ?

Reikia labai labai gerai išliekančio, nes visi subėga pas mane, pradedant MF baigiant Lancome ir MUFE.... verysad.gif
Atsakyti
As ejau i kursus SLA akademijoje ir isbandziau visokius ju siulomus produktus. Mane labai stipriai ishbere (kaip dabar suprantu tai buvo odos alergine reakcija) nors iki siol naudotai kosmetikai tokiu reikshkiniu nebudavo. Pagrindas/tonalinis kremas gulasi kaip kauke. Kituose produktuose t.y pieshtukuose/tusiuose/lupu daziuose/akiu seseliuose neizvelgiau nieko ipatingo. Po dienos "devejimo" akiu seseliai subego i voko skluoste.
Teko susidurti su Make Up Forever kosmetika, asmenishkai mano nuomone ji yra zymiai fainesne mano odai ir + nekemsha poru. (mano oda yra riebi T zomoje)
Atsakyti