Įkraunama...
Įkraunama...

Laminuotos grindys

QUOTE(Migele @ 2006 07 27, 07:31)
Mes savo laminata pirkom Ollo grindyse, ir ten samdem darbininka, kad tolygiai isvaskuotu, galiu pasakyt, kad skirtumas nerealus, kol grindys buvo nevaskuotos, tai as jas po remonto ploviau ir ploviau, o dabar uztenka tik perbraukt dregnu skuduriuku. Meistrai perspejo, kad kuri laika grindys bus lyg siek tiek riebaluotos ir del to matysis pedos,  tai naturalu ir su laiku isnyks. O tokio vaskavimo uztenka 3 metams.

o idomu ar galima ta darbininka pasamdyti, jeigu laminata pirkom ne pas juos, ir guli jis jau1.5 metu? g.gif
gal ir kaina uz darba galetum parasyti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikulija: 27 liepos 2006 - 12:16
Vaskavimas su medziagomis kainavo 200 litu. Meistrus manau galima uzsisakyti, tiesiog parduotuveje pasiteirauti meistru telefono, susiskambinsit ir susitarsit. Tiesa pries tai jie patys issivalo grindis.
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2006 07 26, 22:41)
Smirda, bet kentėt galima. Blogiau, kad grindys pasidarė labai imlios dėmėms - visas kambarys nusėtas aiškiom mažom pėdutėm - vaikai laksto basi doh.gif O kadangi pas mus langas prieš duris, tai visos dėmės labai jau bjauriai matosi unsure.gif ... Gal reikia blizgint su kuom nors ypatingu g.gif

g.gif Vaje... Na, gal tai laikina... Parašyk vėliau ar dingsta pėdučių žymės... mirksiukas.gif Dabar kiek susimėčiau ir nežinau ką daryti...
Beje, kokį vašką tu pirkai? Koks pavadinimas? Na, kokios nors info apie jį norėčiau... blush2.gif

QUOTE(Migele @ 2006 07 27, 08:31)
samdem darbininka, kad tolygiai isvaskuotu, galiu pasakyt, kad skirtumas nerealus, kol grindys buvo nevaskuotos, tai as jas po remonto ploviau ir ploviau, o dabar uztenka tik perbraukt dregnu skuduriuku. Meistrai perspejo, kad kuri laika grindys bus lyg siek tiek riebaluotos ir del to matysis pedos,  tai naturalu ir su laiku isnyks. O tokio vaskavimo uztenka 3 metams.

O per kiek laiko išnyko tos pėdų žymės? g.gif
Atsakyti
Labas.
Pareikšiu aš savo nuomone. Perskaičiau visus jusų pasisakymus ir nei vieno pasakymo kad būtų tiesa. Viena galiu pasakyti, kad laminato - kitaip plaukiončiomis grindimis, kaina nesvarbu koki pirksi brangu ar pigu susidesi ta pati. Ir dar kažkas raše kad jis girdžda. Girrdža todėl, kad nedėjot po apačia pakloto ir tikrai nereikia pirkti tokio kad butu iškart jau paklijuotas. Sakau dėl to kad aš pats jį pardavinėju žmonėm ir buna patenkintu pano konsultavimu ir pasirinkimu. Kas nori daugiau konsultaciju nesvarbu apie ka klauskite mariusa@statyba.lt padėsiu kaip galėsiu. ir ne tik apie laminatą
Atsakyti
QUOTE(MariusA @ 2006 09 03, 16:42)
Labas.
Pareikšiu aš savo nuomone. Perskaičiau visus jusų pasisakymus ir nei vieno pasakymo kad būtų tiesa. Viena galiu pasakyti, kad laminato - kitaip plaukiončiomis grindimis,  kaina nesvarbu koki pirksi brangu ar pigu susidesi ta pati. Ir dar kažkas raše kad jis girdžda. Girrdža todėl, kad nedėjot po apačia pakloto ir tikrai nereikia pirkti tokio kad butu iškart jau paklijuotas. Sakau dėl to kad aš pats jį pardavinėju žmonėm ir buna patenkintu pano konsultavimu ir pasirinkimu. Kas nori daugiau konsultaciju nesvarbu apie ka klauskite mariusa@statyba.lt padėsiu kaip galėsiu. ir ne tik apie laminatą

labutis tik nesakyk, kad nesiskiria grindys uz kokia suma perki man atrodo yra labai didelis skirtumas kur uz 16lt/kv o kur uz 50lt/kv g.gif tikrai skiriasi..ir nemanau, kad yra tokiu zmoniu, kurie netiesia nieko pries dedant grindis.. schmoll.gif atejai iskritikavai ir vos ne jus kvailos rasykit man padesiu.. doh.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Laume2 @ 2005 12 20, 17:14)
Man tai laminatas labai grazu, graziau net uz naturalias lentas tongue.gif
Bet maniskis grieztai pries laminuotas grindis  4u.gif
Jam grindys turi buti tvirtos ir vos ne visam gyvenimui skirtos (vat ir surimavau smile.gif )
Tai nusprendem deti naturalaus azuolo parketlentes...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audriuks: 26 rugsėjo 2006 - 09:21
QUOTE(audriuks @ 2006 09 26, 10:19)
medines grindys gerai, bet ka siulot jeigu grindys yra sildomos. yra trys pasirinkimai: laminatas, plyteles arba linoleumas-tarketas.

dar yra dvisluoksnės arba trisluoksnės parketlentės, kurios irgi tinka šildomoms grindims ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatag @ 2006 09 26, 10:21)
dar yra dvisluoksnės arba trisluoksnės parketlentės, kurios irgi tinka šildomoms grindims  ax.gif

kiek teko teirautis, nerekomenduoja ju deti del dideles silumos varzos.
Atsakyti
QUOTE(audriuks @ 2006 09 26, 10:25)

siaip ne viena rimta firma prekiaujanti parketlentem-sako,kad jos tinka sildomom girndim ir duoda joms garantija g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happy: 26 rugsėjo 2006 - 09:31
QUOTE(audriuks @ 2006 09 26, 10:25)

Kieno teirautis? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonatag: 26 rugsėjo 2006 - 09:44
QUOTE(happy @ 2006 09 26, 10:30)
siaip ne viena rimta firma prekiaujanti parketlentem-sako,kad jos tinka sildomom girndim ir duoda joms garantija  g.gif

pabandykit paklaust kada ta garantija galioja. esu tikras kad pasakys, kad kambaryje turi buti tam tikras, pastovus dregnumas. ar kambaryje islaikysite reikalinga dregnuma vasara ir ziema labai abejoju. bet kokiu atveju ziema parketas bus isdziuves daugiau negu vasara, nes sildomos grindys ji isdziovins taigi ir tarpai del to atsiras. aisku isimciu buna.
Papildyta:
QUOTE(Sonatag @ 2006 09 26, 10:42)
Kieno teirautis? g.gif

teko teirautis paciu gamintoju. jie sake kad buvo atveju kad dejo parketa ant sildomu grindu, bet to daryti nerekomenduoja.
Atsakyti
QUOTE(audriuks @ 2006 09 26, 11:04)
teko teirautis paciu gamintoju. jie sake kad buvo atveju kad dejo parketa ant sildomu grindu, bet to daryti nerekomenduoja.

nu man tai aiskino,kad yra spec parketas skirtas sildomoms grindims g.gif
Atsakyti