Vaikų miegamuosiuose dėjome su Click sistema, 7mm storio ir nelygiu paviršiumi, esu labai patenkinta, o va mūsų miegame pirkome 1 mm plonesnes ir lygiu paviršiiumi, tai skirtumas yra labai didelis. Vaikų miegamuosiuose išsivalo puikiai, nesimato jokių ruožų ir šiaip garžiai atrodo, o pas mus
, labai sunku gerai išvalyti, matosi durimai.

o be mm kuo jis dar skiriasi

QUOTE(Raganėlė @ 2007 01 28, 10:49)
Kai mes pirkom, tai buvo mm svarbiausias kriterijus, po to cilick ar klijuojamos, su faktūra ar lygius paviršius ir aišku spalva.
QUOTE(Mega @ 2007 01 28, 13:29)
Kai mes pirkom, tai buvo mm svarbiausias kriterijus, po to cilick ar klijuojamos, su faktūra ar lygius paviršius ir aišku spalva.
kai mes pirkom, rinkomes pagal šiuos kriterijus ir iš patirties galiu pasakyti, kad prancūzų laminatas kokybiškesnis už vokiečiu tos pačios charakteristikos.
pirkom II klases, 8 mm storio, impregnuota laminata su klik sistema. Pavirsius truputi gruobletas. Paklota dejom specialu, 5 mm storio, tokie lakstai, tai viskas labai liuks
Ir nera saltas, ir nebarska, tik valant laminato problema - lieka dryziai, bet jau nebekreipiu demesio i tai

QUOTE(happy @ 2006 09 26, 11:11)
taip- yra

QUOTE(Rudaakė @ 2007 04 05, 14:13)
man Viledos sluota tuos dryzius nuvale puikiausiai

QUOTE(happy @ 2007 04 06, 20:29)
a cia kokia sluota?

sveikutes.gal kas zinot kas vilniuje prekiauja vokiskos firmos eger atrodo taip vadinasi laminatu?
QUOTE(Rudaakė @ 2007 04 07, 21:28)
Jų būna prekybcentriuose

QUOTE(Latte @ 2007 04 13, 07:49)
na manoji tai gera tikrai, ir daug kainavo, bet vistiek dryziuku lieka

QUOTE(Latte @ 2007 04 13, 08:49)
tai kokia ta sluota gera?

kokia jos kaina? nes dryziai ir pas mane lieka