Karotino keksiukai,
180g miltu
175g rudo cukraus
50g minksto sviesto
150ml karotino aliejaus
2 dideli kiausiniai
70g migdolo riesutu
2 sauksteliai kepimo milteliu
0,5 saukstelio druskos
Apibarstymui: cinamonas ir rudas cukrus, 12 riesutuku.
Sviesta, alieju ir cukru gerai isplakti, sudeti trynius ir plakti iki baltumo(zinoma labai baltai nesigaus, nes karotino aliejus oranzines spalvos). Kitam inde sumaisyti susmulkintus riesutus, miltus, kepimo miltelius, druska. Baltimus isplakti iki standziu putu. I sviesto aliejaus mase deti pora saukstu miltu, gerai ismaisyti, tada deti pora saukstu baltimu, gerai ismaisyti, ir taip kartoti kol viska sumaisysit. I kesiuku forma sudeti popierines formeles keksiukams ir i jas deti mase, keksiukus apibarstyti rudu cukrum ir cinamonu, galima uzdeti riesuta(kadangi mano reisutukus sudorojo MB, tai as jais nebepapuosiau

). Kepti 150C, 15-20min. Man gaunasi 12 keksiuku.
Nuotrauka nekokia gavos