1. supjaustyti 5 didelius obuolius, nulupti skūreles, išimti sėklytes. Supjaustyti skiltelėmis.
2. Išlydyti 200 gr sviesti. Supilti jį ant 270 gr cukraus ( kitą kartą gal dėčiau mažiau, nes gaunasi saldokas, vienu žodžiu skonio reikalas) ir 2 a.š. vanilinio cukraus.
3. Dėti du kiaušinius ir išsukti.
4. Į turimą masę berti 360 gr miltų ir 2 a.š. kepimo miltelių.
5. 1/3 tešlos padengti kepimo popieriumi išklotą formą.
6. Pusę obuolių kiekio pakloti ant tešlos.
7. Vėl dėti 1/3 tešlos. Tada vėl likusius obuolius. Tešlos likutį konditerinius švirkštu, padaryti tinklelį.
kepti 175 temp. 30 min.