QUOTE(gabrieliux @ 2009 01 25, 14:03)
QUOTE(gabrieliux @ 2009 01 25, 14:03)
QUOTE(Asio @ 2009 01 25, 14:34)
Dekui, uz grazius zodzius
aha man ir labai tobulai tortukas atrodo
ko gero geriau neimanoma padaryti!!
QUOTE(Povila$ @ 2009 01 25, 10:48)
Tortuko vidus
kaip noriu sito torto,o receptuka parasei?ar as praziurejau
jau taip viliojanciai atrodo
Beje, Povilas, ar tau tas tortuko kremas nekietas? Nes jis kaip minejai is ganaso? Man tie dzibukai ant mano torto, tai standus, kazkaip pagalvojau, kaip ten kremas atrodytu... siaip atrodo tai liuksiskai
QUOTE(daividija @ 2009 01 25, 16:35)
kaip noriu sito torto,o receptuka parasei?ar as praziurejau
jau taip viliojanciai atrodo
jau taip viliojanciai atrodo
Na receptuko kaip ir nera, rasiau 37psl. is ko daryta. Sokoladinis biskvitas (Miltai, krakmolas, juodas sokoladas, kakava, kiausiniai, cukrus, vaniles kvapas), sulaistytas stipria kava su cukrum + brendis, pertepta baltojo sokolado ganasu (grietinele+sokoladas, 1:1). Viskas, labai paprasta ir greita
Papildyta:
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 25, 16:47)
Beje, Povilas, ar tau tas tortuko kremas nekietas? Nes jis kaip minejai is ganaso? Man tie dzibukai ant mano torto, tai standus, kazkaip pagalvojau, kaip ten kremas atrodytu... siaip atrodo tai liuksiskai 
Nea, nekietas
QUOTE(Povila$ @ 2009 01 25, 16:13)
Na receptuko kaip ir nera, rasiau 37psl. is ko daryta. Sokoladinis biskvitas (Miltai, krakmolas, juodas sokoladas, kakava, kiausiniai, cukrus, vaniles kvapas), sulaistytas stipria kava su cukrum + brendis, pertepta baltojo sokolado ganasu (grietinele+sokoladas, 1:1). Viskas, labai paprasta ir greita 
Papildyta:
Nea, nekietas
As biskvita papildomai sulaisciau dar, tai ir kremui kazkiek gal teko to "slapumo"
Siaip tai labai skaniai gavosi nei per saldu, nei per riebu, nei per kieta 
Papildyta:
Nea, nekietas
Aš labai atsiprašau, bet gal galėtumėte parašyti tikslias proporcijas, baisiai susižavėjau, labai patraukliai atrodo
QUOTE(aistuzele @ 2009 01 25, 17:19)
Aš labai atsiprašau, bet gal galėtumėte parašyti tikslias proporcijas, baisiai susižavėjau, labai patraukliai atrodo 
Su malonumu!
50g miltu
25g krakmolo
25g kakavos
140g cukraus
50g istirpinto sokolado
50g aliejaus
Keli lasai vaniles kvapo
1/4 arb. saukstelio druskos
1/5 arb. saukstelio citrinos rugsties
Kiausinius plakam neatskiriant tryniu nuo baltymu su druska ir citrinos rustim. Po 1min plakimo per 3 kartus supilam cukru ir viska dar plakam 10min (viskas priklauso nuo plaktuvo
Ganašui:
200g grietineles plakimui (as naudojau 36%)
200g baltojo sokolado (as naudojau "Princas")
Uzverdam grietinele ir pilam ant sulauzyto sokolado. Ismaisom kol sokoladas istirpsta. Paliekam saldytuve per nakti, kita diena isplakam. As piena uzviriau mikrobangu krosneleje, ir misini saldytuve laikaiu tik apie 5val, bet parasiau kaip is tikruju ruosiamas ganasas.
Sulaistymui:
100ml stiprios kavos su cukrumi
30g brendzio
Biskvita perpjaunam i 3 dalis, kiekviena dali sulaistom sirupu ir padengiam kremu.
QUOTE(Povila$ @ 2009 01 25, 15:12)
Ir as dar pridesiu viena zodi
man eklerų kremas kaip apetitnai atrodo
oi kaip dabar aš jų norėčiau
QUOTE(davija @ 2009 01 25, 17:08)
greitai pasidaro












