Norėčiau paklausti mamyčių, gal kas lankot darželį "Drugelis", kaip jis, ar lengva ten papulti?
QUOTE(Pupkiz @ 2009 03 20, 14:43)
na mums aukletoja patare miegot is karto
kaip suprantu maniskei del to jokio soko nebuvo

Gal jus didesni buvot ir reagvot kitaip, bet mesgerus du menesiu nepasilikdavom miegoti. Pirma karta kai palikau miegoti labai sunkiai uzmigo, kazkiek pamiegojo, bet kai atvaziavau pasiimti po pietu miego apsiverkes buvo

Pas mus uztat kazkokia krize uzejo. Buvo priprates puikiausiai pasilikti be asaru, net nelydedavau i grupe ir cia nuoto savaitgalio kai buvo tik sekmadienis laisva, pirmadieny pasiliko su tokiom asarom ir taip iki siol Tokie verksmai pasiliekant, netgi isterija

Ir dar pasidalinsiu savo baimem

Papildyta:
QUOTE(marichuana A @ 2009 03 19, 20:05)
ziuriu, kad niekas nesusiduria su problema ,kur palikti savo vaikus vasara, kai uzsidaro darzelis?! Negi pas visus yra tokie rupestingi seneliai, kurie vasara neturi savu reikalu, o rupinasi anukais??? Na tada jums pasiseke. O pas mus situacija kitokia, vieni seneliai dirbantys, kito tokie, kuriuos labiau reiketu pacius priziureti, o ne duoti savus vaikus. Man vasara pats darbymetis, todel apie atostogas ,net nedristu pagalvoti, taigi situacija tokia, kad visa vasara reikalingas darzelis. Gal yra dar tokiu seimu, kurios susiduria su tokia pacia problema. Noriu paklausti, ar jusu darzelio direktore parupino jums kita darzeli vasarai, ar nekilo problemu???
Musu darzelis parupino vieta kitame, vienam menesiui. Birzely ir liepa dirbs musu darzelio grupes, taciau is dvieju lopselinuku liks viena grupe, o rugpjuty galetume vesti i gretima darzely. Taciau mes turim senelius, kurie vasara gali priziureti mano vaika todel vietos budinciame darzleyje nesirezervavome

Mano tevai irgi vasara turi reikalu, ir priziureti anukus nereiskia netureti savo reikalu

QUOTE(novila @ 2009 03 16, 14:50)
Mums tai direktorė iškart neprašė deklaracijos, tik sakė, kad dabar priėmimas vyksta per švietimą ir jei tenai neranda jūsų duomenų, tai tada direktorė paprašo atnešti tą deklaraciją. Tik tos pažymos irgi neskubėk išsiimti, visų pirma gal neprireiks, o antra- kiek girdėjau ta pažyma tik mėnesį galioja, kažkas panašaus. Jei dar tik užrašyti į eilę tenori, tai tiesiog paprastai nueik pas direktorę ir pasikalbėk.
Pvz. Vėrinėly net neužrašinėja į eilę jei dar daugiau kaip metai iki lankymo yra.

Nemanau kad pakalbeti uzteks

Švietimo skyrius pareikalavo iš kiekvieno darželio pristatyti vaikų laukančių eilės sąrašus su jų gyvenamosiomis vietomis ir davė nurodymus, gyvenančius ne mieste išbraukti iš sąrašų ir jokia čia darželių savivalė

QUOTE(eris @ 2009 03 21, 10:23)
O ar tai negali būti pradžia įstatymo keitimui, kad nebemokėtų už vaiko auginimą nuo 1 iki 2 m.?

QUOTE(ezra @ 2009 03 22, 00:27)
O ar tai negali būti pradžia įstatymo keitimui, kad nebemokėtų už vaiko auginimą nuo 1 iki 2 m.? 

Eina sau

Jetau, mamos patarkit kaip jūs elgiatės..
Pradėjau vaiką vesti į lopšelį tik dėl to, kad man būtinai reik grįžti į darbą, kitaip savo darbo vietą prarasiu. O va po savaitės lankymo lopšelyje mano mažasis apsirgo- sloga, temperatūra
ir kaip man dabar elgtis, turiu būtinai į darbą jau išeiti, o kas man galėtų su vaiku pabūti, seneliai abeji dirbantys....

QUOTE(širdux @ 2009 03 20, 22:00)
Norėčiau paklausti mamyčių, gal kas lankot darželį "Drugelis", kaip jis, ar lengva ten papulti?
Mes lankome lopšelio grupę. Į eilę buvau užrašiusi kai vaikui nei metų nebuvo, priėmė nesenai ir tai be švietimo skyriaus įsikišimo neapsieita

QUOTE(novila @ 2009 03 22, 15:27)
Jetau, mamos patarkit kaip jūs elgiatės..
Pradėjau vaiką vesti į lopšelį tik dėl to, kad man būtinai reik grįžti į darbą, kitaip savo darbo vietą prarasiu. O va po savaitės lankymo lopšelyje mano mažasis apsirgo- sloga, temperatūra
ir kaip man dabar elgtis, turiu būtinai į darbą jau išeiti, o kas man galėtų su vaiku pabūti, seneliai abeji dirbantys.... 

tokiu atveju turetumete gauti nedarbingumo lapeli ir buti namie su vaiku. mano bendradarbes mergyte buvo susirgusi tai ji dvi savaite nejo i darba
Papildyta:
QUOTE(marichuana A @ 2009 03 19, 20:05)
ziuriu, kad niekas nesusiduria su problema ,kur palikti savo vaikus vasara, kai uzsidaro darzelis?! Negi pas visus yra tokie rupestingi seneliai, kurie vasara neturi savu reikalu, o rupinasi anukais??? Na tada jums pasiseke. O pas mus situacija kitokia, vieni seneliai dirbantys, kito tokie, kuriuos labiau reiketu pacius priziureti, o ne duoti savus vaikus. Man vasara pats darbymetis, todel apie atostogas ,net nedristu pagalvoti, taigi situacija tokia, kad visa vasara reikalingas darzelis. Gal yra dar tokiu seimu, kurios susiduria su tokia pacia problema. Noriu paklausti, ar jusu darzelio direktore parupino jums kita darzeli vasarai, ar nekilo problemu???
tokiu atveju, jeigu darzelis nepasiulo kitos alternatyvos, jums belieka samdyti aukle vasarai
QUOTE(ČIČI @ 2009 03 22, 13:33)
Tai aš čia tik garsiai svarstau. Tikiuosi, kad klystu.