Įkraunama...
Įkraunama...

Narsiečių kaimynės III

Ačiū visoms už rekomendacijas dėl kirpėjų, manikiūrisčių. Šį kartą kirpausi ir dažiau plaukus pas Almą. Tikrai patiko. Žiūrėsiu, kaip seksis pačiai tvarkytis plaukus, bet kol kas viskas super.
Vakar galiausiai baigiau apsisodinti gėlėmis savo "klombą". Pavasarį ten žydėjo tulpės, o kai jas iškasiau, liko didelis galvosūkis... Vienmetės gražu, bet kiekvienais metais viską persodinėti man atima per daug laiko ir pinigų. Jaučiu, reikia galvoti ką nors "iš naujo" rudeniui. Pasirodykit savo "darželius". Parašiau ir net juokas suėmė - tai bent kaimynės, kad viena kitai net gėlių foto rodome, o ne susitikę daigeliais, patirtim dalinamės. XXI amžius...
Ir dar turiu vieną klausimėlį - gal kuri kaimynystėj turi kokią moteriškaitę, kuri sutiktų po 3-4 val. (gal kartais ir trumpiau) mūsų metinuką paglobotis: pasivaikščioti po lauką, tiesiog pabūti, kol padirbėsiu. Dirbu namie, tai kiekvienu momentu galima sugrįžti, kad pamaitinčiau ar pan. Čia tik iki Joninių. Nors ir paskui, kai dičkį į mokyklą vesti reiks, būtų smagu turėti pagalbininkę kokiai valndai...
Atsakyti
as tai vienam gelyne susodinau visokiu rusiu siloku,dar imeciau irisu pakrasty.visada zalia ir nereikia kasmet sodint.o kadangi megstu tulpes tai turiu toki pakrasti prie trinkeliu prisodinus ju.anksciau iskasdavau,bet pernai to nedariau.kadangi tulpes neper tankiai susodintos,tai dar pasodinu naslaiciu kiekvienais metais is naujo(mama duoda),jau kai sios geles nuzydi-buna suveseje toki lapai.nezinau kaip jie vadinasi,bet visi juos zino.toki zali su baltais dryziais,jie daugiameciai,bet veliau islenda,tai kol dar ju nebuna uzpildo tulpes ir naslaites,o paskui jau jie karaliauja
Atsakyti
sveikos, rūpestingosios mamytės! Planuojamas atidaryti privatus darželis Aleksote ar Narsiečiuose. Būtų įdomu sužinoti, ar yra pageidaujančių lankyti tokį darželį? Jei taip, tai koks jis būtų priimtiniausias jums?
Atsakyti
QUOTE(renmedel @ 2012 06 27, 16:28)
sveikos, rūpestingosios mamytės! Planuojamas atidaryti privatus darželis Aleksote ar Narsiečiuose. Būtų įdomu sužinoti, ar yra pageidaujančių lankyti tokį darželį? Jei taip, tai koks jis būtų priimtiniausias jums?


žiūrint, ką siūlysit: kaina, priėmimo ir atsiėmimo laikas, amžiaus grupės.
Atsakyti
Darželio klausimas mums taip pat aktualus. Deja, šiandien dienai daugumos privačių darželių kainos mums per didelės.
Manau, kad privatūs darželiai turėtų burtis į kokią nors asociaciją ar pan. ir mėginti įtikinti politikus, kad jiems priklauso toks pat finansavimas kaip ir savivaldybių darželiams. Tuomet papildomai tėvai galėtų mokėti už "ekstra" paslaugas: kad darželyje jaukiau, saugiau, kad su vaikais geriau dirbama, kad vaikučių mažiau ir pan. Ir visai nesvarbu, ar tas darželis privatus, ar valstybinis. Tegul konkuruoja, stengiasi, o tėvai ir vaikai atsirinks. Na, panašiai kaip ir su poliklinikom dabar yra.
O šiandien dienai privatus darželis ne visada garantuoja geresnes sąlygas vaikui (gal aš klystu, bet manau, kad 90 proc. darželio patrauklumo sukuria auklėtojos, auklytės, kiti pedagogai, kurie betarpiškai dirba su vaikais). Tuo tarpu mokėti visą vieno iš tėvų atlyginimą tik už vieno vaiko darželį, nėra normalu.
Atsakyti
AGI, o mažiukas į Tirkiliškių užrašytas? nmuo kada? turbūt vienoj grupėj mažieji bus.
Atsakyti
Nors mažiui dveji jau balandį sueis, bet registravo į daržą tik nuo rugsėjo, t.y. 2013-09-01. Tipo, tik tada formuoja grupes. Tai taip ir užsirašėm. Tik neaišku, ar pakliūsim. Tikimės.
O per vasarą net nežinau, ką darysim. Jau ir dabar ieškau žmogaus, kuris rytais valandžiukę pabūtų su mažium, kol dičkį į mokyklą lydėsiu. Gerai būtų rasti netoliese kokią močiutę. Gal žinot kokią moteriškaitę ar rūpestingą senelį, kuris rytais sutiktų gerą pusvalanduką arbatą ar kavą pas mus namuose išgerti? Spėju, kad vaikas dažniausiai miegotų. O jei ne, tai tiesiog jam užtektų kompanijos, t.y. žinojimo, kad ne vienas. Kitais dalykais (pamperso keitimu, maitinimu) pasirūpinčiau pati parėjusi.
Atsakyti
nežinau nieko aplinkui... o man vasarą būtinai į darbą reiks, vyras dar galbūt į misiją išvažiuosi doh.gif tai irgi mažiuką kažkur kišti reiks unsure.gif
Atsakyti
Kaip rudenėlio laukia kaimynės? Aš taip ir nesusiradau auklytės tam laikui, kai vyresnėlį į mokyklą vesiu. Mėginsim visi kartu keliauti. Svajojau, kad rytinis ir priešpietinis pasivaikščiojimas iki mokyklos ir atgal man atstos sporto klubą (nauda ir kūnui, ir piniginei), bet bijau, kad mano pasiryžimas gali greitai aptirpti, kai vežimėlį teks per balas stumti... Kelininkai neskuba Technikumo g. šaligatvių baigti, o rudeniniai lietūs netruks ateiti. Bet vis tiek pamėginsiu.
Pasvajoju kartais, kad gerai būtų kartu ir mažių toms 4 val. į kokį lopšelį "atiduoti" - kol jis su vaikais bendrauti pratintųsi, galėčiau ramiai padirbėti prie kompo ar namus tvarkydama. Bet pasvajoju ir tiek. Kol kas viskas iš karto: ir žaidimai su vaikais, ir darbai prie kompo, ir valgio darymas, ir tvarkymasis, ir SM, žinoma. Taigi, esu barbė devyndarbė, kuri dažniausiai nieko iki galo nepadaro ir dėl to būna labai savim nepatenkinta. O kaip Jums sekasi?
Atsakyti
sveikoos smile.gif

ar pas ką nors buvo užėjęs diedukas rinkti parašus dėl autobuso Technikumo gatve paleidimo? mes pasirašėm už, turbūt dvyliktą pratęstų , kai išasfaltuos viską.
autobusas - didelis pliusas, valdiškai valo gatves, kuriomis autobusai važiuoja. tai sakyčiau, galit ir individualiai parašyti prašymus seniūnijai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2012 10 17, 09:30)
sveikoos smile.gif

ar pas ką nors buvo užėjęs diedukas rinkti parašus dėl autobuso Technikumo gatve paleidimo? mes pasirašėm už, turbūt dvyliktą pratęstų , kai išasfaltuos viską.
autobusas - didelis pliusas, valdiškai valo gatves, kuriomis autobusai važiuoja. tai sakyčiau, galit ir individualiai parašyti prašymus seniūnijai  ax.gif

iki musu nebuvo atejes
Atsakyti
Sveikos,
ieskau moters, kuri noretu pabuti su trynukais vakarais, ar savaitgaliais (isleisti tevus pasiganyti). Jeigu moteris vairuojanti - galbut reiketu kartais paimti is darzelio.
Pageidautina gyvenanti netoli/aplink Narsiecius.
O gal yra kaimynu, kurie noretu savo vaikui/vaikams kompanijos ir taip vieni kitus vakarais paleistume pasiganyti ar kazkoki reikala sutvarkyti:)
Del kainos - kalbesim, tarsimes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stirna_Liu: 15 kovo 2013 - 15:56