Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

QUOTE(Godaite @ 2009 04 15, 22:59)
Oi ačiū ačiū už patarimus. Man ir gi tie kiaušiniai juokingai skamba, bet žinau, kad dar močiutė drausdavo sidabrinį šaukštą dėti į mišrainę su kiaušais ar majonezu.
man tik du karoliukus pajuodinti reikia tai labai tingiu kokių chemikalų ant lietuvos ieškotis. Be to ir skobus reikaliukas . Tai vėlykiniai kiaušiniai bus pats tas lotuliukas.gif
Dar kartą ačiū už pagalbą 4u.gif  4u.gif  4u.gif

nu jooo, vis tiek visu neiseina suvalgyti lotuliukas.gif doh.gif , tai visai neblogas budas panaudoti... biggrin.gif
Atsakyti
As ir pabndysiu,sakau,su tuo kiausiniui.Susmulkinau ji,idejau sidabrinius gaminius,uzdengiau ir ...laukiu.O kiek laukti? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
kol pajuos tongue.gif . jei istraukus bus toks vario spalvos, tai dar nepakankamai mirksiukas.gif
Atsakyti
O kaip jūs gražiai išgrežiat skylutes plokštelėj? Klausimas toks, pirma, tai kaip pasižymėti tą vietą kur norėsi gręžt, kad pridėjus grąžtukas neslįstų į šoną? Bandžiau pasižymėt plona adatėle ir plaktuku, na tiesiog pasidėt taškiuką ir padaryt šiokį tokį įdubimą, kad įstačius grąžtuką, jis nevažinėtų. Bet taip žymint, man ne tik ten kur reikia atsiranda tas įdubimas, bet ir aplinkui šiek tiek, t.y. plokštelė nežymiai įlinksta...

Antra, kai pragręžiu, kitoj pusėj skylutės gaunasi ne lygus paviršius, o toks lyg iš vidaus skylutės būtų atsilenkę metaliukas. Gręžiu su 0.8mm grąžtuku. Nežinau ar suprantat apie ką aš čia... Žodžiu, kaip padaryt, kad to nebūtų, arba kaip paskui gražiai viską sulygint..??

Ačiū, kas turės kantrybės atsakyt 4u.gif
Atsakyti
del to idubimo, tai jis paskui dingsta su skylute g.gif . daugiau nezinau ka patart.

o kita puse nudildinu, nusvitrinu. dar gali smailiu galiuku dilde skylutej pasukioti, tada irgi nueina tie krasteliai.
Atsakyti
Net nezinau ,kaip su tais idubimais-as kai greziu su apvalia galvute,tai man jokiu idubimu nepasidaro,vat jau kai su "punch" darau,tai jau turiu slifuoti kita puse.
Atsakyti
Hmm.. nu aišku, jaučiu žaist be galo reikia, kol atrasiu, kaip čia geriausia smile.gif
Einu gręžt toliau biggrin.gif

Beje, jūs pjūkliukus tepat kuo nors? Ta prasme pvz bičių vašku? Man iš pradžių, patepus, pjaunasi lengviau, bet paskui į tarpukus tarp dantukų, kur būna šiek tiek vaško, prilenda ir vario dulkelių. Ir baigiasi mano visi pjovimai... kaip jūs darot? blush2.gif
Atsakyti
Jo,as tepu biciu vasku.Nezinau ,kaip su variu,bet as jokiu problemu neturiu su sidabru.
Atsakyti
user posted image

Stai taip atrodo mano sidabras po 3 ar 4 (neatsimenu) dienu laikymo susmilkintame kaiusinyje.Kiek suprantu,tai dar reikia laikyti tame kaiusinyje,bet tik noreciau paklausti,ar turiu kiausini pakeisti (nes jau pradejo smirdeti) biggrin.gif biggrin.gif ,ar laikyti tame paciame,kad ir smirdinciame biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
bet kaip graziai margai jis atrodo wub.gif
pakeisk kiausini, dek i dar silta mirksiukas.gif
Atsakyti
Gręžiama, pasidėjus plokštelę ant medinės kaladėlės( tiesiog, pergręžiama ir plokštelė ir truputis kaladėlės, bet, po nudėvėjimo( daugkartinio gręžiojimo) pasikeičiama į kitą. O pjūklelius labai gerai sutepti paprastu paprastu MUILU, jis nesivels taip stipriai kaip vaškas ( visi mokykloj tokias nuograušas tuėjom, perbrauki- ir patogu,ir greita)
Atsakyti
Ačiū,Naca
Svirplele,muilas? g.gif bigsmile.gif Reiks žinoti ateičiai...
Atsakyti