Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

Oi dėkui mergaitės kad padėjot dėl to aukso biggrin.gif
mokejau 540 lt su siuntimu. tai as pirkausi tik centrifūginį tą aparatą ner jis toks didelis radau nuotrauka internete tai toks kaip čia:
user posted image
dar reikia nusipirk vakuumo siurbly ir kitokiu smulkmių smile.gif aišku turėt vakuumine liejimo mašiną būt geriau, kokybiškiau atpilt gali metalą, siūstis visos mašinos tikrai nežadu nes kainuoja 5000 lt jos, geriau pompa nusipirksiu galingą už 1000 lt ir pasidarysiu tą liejimo aparatą kaip priklauso, nes rankas lyg ir nekreivos mano ant konstravimo.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duzgas: 27 balandžio 2009 - 21:12
QUOTE(Duzgas @ 2009 04 27, 22:02)
Oi dėkui mergaitės kad padėjot dėl to aukso biggrin.gif
mokejau 540 lt su siuntimu. tai as pirkausi tik centrifūginį tą aparatą ner jis toks didelis radau nuotrauka internete tai toks kaip čia:
user posted image
dar reikia nusipirk vakuumo siurbly ir kitokiu smulkmių  smile.gif aišku turėt vakuumine liejimo mašiną būt geriau, kokybiškiau atpilt gali metalą, siūstis visos mašinos tikrai nežadu nes kainuoja 5000 lt jos, geriau pompa nusipirksiu galingą už 1000 lt ir pasidarysiu tą liejimo aparatą kaip priklauso, nes rankas lyg ir nekreivos mano ant konstravimo..  biggrin.gif

dar papasakok apie savo tiesas rankas "ant konstravimo" tai mes tuoj visos uzsimanysim kad ka nors sukonstruotum, tai ne laiko juvelyrikai neliks, tik konstruosi vis ka nors ir konstruosi mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikos,

vis paskaitineju. wub.gif ...ir galvoju, ka pradziai reik susipirkt, jei labai noriu pabandyt ka nors sumeistravot is metalo (pakaktu ir is vario paradziai). gal yra svetejisku dusiu pardedantiems 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
user posted image
oi...dar ne viskas
user posted image
user posted image
user posted image-cia lydmetalis
Manau,kad tai pagrindiniai irankiai,..ai ,dar svitrinis popierius.Man einamiausi-400,600,1200 ir 1600 rupumo .Ir butinai -rūgštis.
O ,kokia kitu nuomonė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 28 balandžio 2009 - 18:34
man dar grezimo irankis. ir ,aisku, metalas , kuri reikia is kazkur nusipirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif Jo...,be jo irankiai nereikalingi
Atsakyti
na trys paskutiniai burbancios paveiksliukai tai jei lituoti zadi..., pradziu pradziai gal pirmuju ir grazto uzteks, nes viska vienu metu susipirkti brangoka.... doh.gif
Atsakyti
Patikėsi?...As viska pagrinde susipirkau sendaikciuose "papigei" biggrin.gif ,nes taip tai klaineles ohoho. Tikrai -hobis ne is pigiausiu... biggrin.gif
Atsakyti
oi, kaip aciu 4u.gif wub.gif burbanti, omega,naca, zengiu pirmuosius zingsnelius link svajones...tai svitrinio pop. tongue.gif jau nusipirkau lotuliukas.gif ir zirkles plokstei kirpt.
As visa tema dar perskaitysiu....... 4u.gif

wub.gif mat buvau emales kursuos...tai taip noris daugiau tuos reikaliukus pazint. Pardzioj su variu ir pabandysiu darbuotis. Noriu ismokt palituot ir idomias formas segem isgaut.

O rugstis variui speciali reikalinga, ar ta, kur yra statybinese...? bigsmile.gif

O apsauga ar naudojte smile.gif dirbdamos: akiniai, pirstines...na, juk pavojinga...ypac, kai su a lytavimo lempa dirbat???

Oi, kaip aciu thumbup.gif

Atsakyti
Subtiliai, labai grazus darbelis wub.gif
Sidabrinis pakabukas su perlu.
Papildyta:
user posted image
[/quote]
Atsakyti
Gosiukai, o kur buvai emalės kursuose? Ir kiek viskas truko? Ir kiek mokėjai? Jetau... sorry už tiek klausimų. Man dar viskas irgi labai nauja ir įdomu biggrin.gif

Beje, čia nežinau gal ir į temą, gal kažkokią reklamą pavarysiu. Bet forume auksarankes.com, ten yra toks kažkoks Gintarėlis, kuris birželio pradžioj organizuoja seminarą, kur papasakos kaip dirbti su gintaru ir sidabru. Nemokamai kaip supratau rolleyes.gif Tai va, ir ten įdomu būtų nukakti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gėlėta jūrė: 29 balandžio 2009 - 09:51
QUOTE(gėlėta jūrė @ 2009 04 29, 10:50)
Gosiukai, o kur buvai emalės kursuose? Ir kiek viskas truko? Ir kiek mokėjai? Jetau... sorry už tiek klausimų. Man dar viskas irgi labai nauja ir įdomu  biggrin.gif

Beje, čia nežinau gal ir į temą, gal kažkokią reklamą pavarysiu. Bet forume auksarankes.com, ten yra toks kažkoks Gintarėlis, kuris birželio pradžioj organizuoja seminarą, kur papasakos kaip dirbti su gintaru ir sidabru. Nemokamai kaip supratau rolleyes.gif Tai va, ir ten įdomu būtų nukakti.

Buvau "artlab" galerijos (Kalipėda, netoli prekybos centro KIRAS) rengiamuos kursuos. tongue.gif , musu tie kurseliai buvo pirmas ax.gif blyniukas tom juvelyrem Aušrelei ir Neringai wub.gif Moketi reikejo 400Lt.(4 susitikimai)
Na, dar daug ko yra pasimokyt g.gif tai, ne dekupazo, ar silko tapybos kursai....kai po ju gali imti ir menaut. doh.gif

Reik ir krosni ir emale ir vari turet, paruost ir nebijot nagus nudegt. doh.gif tikiuos viska susipirkt ir pati bandyt.

Medziagos buvo suruostos, tai tik dejom tuos "cukriukus" (emale smulkia)ant vario ploksteliu ir kepem biggrin.gif

O apie sidabra ir gintara nieko nezinau smile.gif
Atsakyti