Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

Duzgas, naca, burbanti,

cia mano vieni megstamiausiu auskareliu....deja autores nezinau blush2.gif

man idomu, kokiu irankiu galima padaryt skylele vario plokstej? kaip cia taip iskirpt????

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gosiukas @ 2009 05 04, 10:32)
Duzgas, naca, burbanti,

cia mano vieni megstamiausiu auskareliu....deja autores nezinau blush2.gif

user posted image

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nuojauta man kuzda,kad cia vienos ir tos pacios juvelyres(is Vilniaus )darbas
user posted image
As juos irgi labai megstu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 04 gegužės 2009 - 11:28
Visko gali but, keliu pries ja kepure. Man tas akmens "ikalinimas"-fantastiskas.

bigsmile.gif kazi, kaip ta skyle padaryt???? gal ja pazisti? gal pamokytu????
Atsakyti
QUOTE(gosiukas @ 2009 05 04, 11:53)
Visko gali but, keliu pries ja kepure. Man tas akmens "ikalinimas"-fantastiskas.
bigsmile.gif kazi, kaip ta skyle padaryt???? gal ja pazisti? gal pamokytu????

Gosiukas,
Vario plokštelėje išgręži tikią skylutę tokią, kad galėtum pro ją ikišti siaurapjūklio pjūklelį (užtenka apie 2mm skersmens). Tada prakiši pro skylutę pjūklelį, užtvirtini siaurapjūklio gnybtuose ir pjauni maždaug pagal akmens fomą. Po to su dildele patikslini tuos išlinkimus. Čia viskas labai labai paprasta smile.gif
Atsakyti
manau, kad tikrai tos pacios juvelyres smile.gif .ir manau, kad tai nera profesionalo darbeliai, bet gal ir apsirinku. kaip tik planuose kazka panasaus pabandyti noriu- labai nesudetinga ax.gif

Gosiuk, plokstele perku cia, bet i lietuva nesiuncia unsure.gif
http://www.palmermet...gory/Sheet.aspx

o is SANTIMO galima parsisiusti uzsakius internetu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 04 gegužės 2009 - 12:59
QUOTE(naca @ 2009 05 04, 13:54)
manau, kad tikrai tos pacios juvelyres smile.gif .ir manau, kad tai nera profesionalo darbeliai, bet gal ir apsirinku.  kaip tik planuose kazka panasaus pabandyti noriu- labai nesudetinga ax.gif

Gosiuk, plokstele perku cia, bet i lietuva nesiuncia unsure.gif
http://www.palmermet...gory/Sheet.aspx

o is SANTIMO galima parsisiusti uzsakius internetu.

Aciu,naca, aciu biggrin.gif , skaitineju pirma tema, daug kas aiskeja. smile.gif ir tikrai dziaugiuosi tavo pazanga, biggrin.gif wub.gif

subtiliai, dekui. Tikrai paprasta, kai esi tai daug karteliu darius...o as tik su drele kol kas grezioju,. lotuliukas.gif

dar, naca, Santimas lyg ir nesiuncia smile.gif

Aciu uz info doh.gif doh.gif kiek dar man visko truksta ....elementariu daikteliu. blush2.gif
Atsakyti
naca, o "Baltijos juvelyrika" parduotuvėj ar pavyko gaut sidabro lakstu????

4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
siuncia SANTIMAS tikrai- kaina 15 lt mirksiukas.gif . tik ten kataloge mazai kas parodyta, reikia ju klausti. sidabro ploksteliu lyg siol neturejo.

o is baltijos juvelyrikos tiesiog nebeprasiau kad kas paziuretu, nes parsisiunciau is ten, kur nuorodoje. anksciau siusdavo i lietuva, o dabar kazkas pasidare , kad nebesiuncia. man pazistama anglijoje persiuncia. tik labai brangiai siuntimas iseina doh.gif bet prekes pigesnes nei kitur mirksiukas.gif

ten pirmoj temoj as kaip durnela visko klausineju, kas dabar labai aisku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 04 gegužės 2009 - 14:55
QUOTE(naca @ 2009 05 04, 12:54)
manau, kad tikrai tos pacios juvelyres smile.gif .ir manau, kad tai nera profesionalo darbeliai, bet gal ir apsirinku.  kaip tik planuose kazka panasaus pabandyti noriu- labai nesudetinga ax.gif

As ir taip galvoju,kad ne profesionali,nes ispaudu(puansonu) ant metalo nera.Keista,kad "Daileje" prekiaujama darbais be prabos ispaudu g.gif
Idomu,kiek Lietuvoje kainuotu savo zenkla uzpatentuoti.Cia man kainuos apie £200,skaitau daug.Ir tai ne visam gyvenimui,o 10 metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 04 gegužės 2009 - 14:59
nieko cia keisto zinant kiek vargo pas mus su tais prabavimais doh.gif
Papildyta:
gal cia kazka pasiskaityt rasi. gali ju uzklausti

http://www.lpr.lt/
Atsakyti
Aciuks 4u.gif ,as buvau iejus ir pasiskaitinejus,tik kad man labai baisiai pasirode tas faktas,kad jeigu neatitiks gaminys prasomos ispausti prabos,tai tas gaminys bus sunaikintas ir neatiduotas...kas cia do per barbarizmas biggrin.gif biggrin.gif Is kur as,pvz.,zinau ,kokia tikroji praba,jei mano sidabras lietas ir is lauzo visokio?Truputi isgasdino biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O gal as ne taip supratau...reiks parasyti emaila..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 04 gegužės 2009 - 15:08
manau pas mus viskas sudetingiau nei kitur doh.gif .
Atsakyti