Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

user posted image
Čia dar vienas darbelis.
Pakabukas. Sidabras, mėnulio akmuo.
Atsakyti
Nu,Subtiliai,sakai ,kad laiko tam neturi,o vis rodai viena po kitos grožybes biggrin.gif thumbup.gif Tie sluoksniai,grynai,kaip "cuttlefish" liejimo g.gif Kaip tu juos išgavai?
Duzgai,as vis dar nerimstu su ta emale.Sedziu prie kompo ire noriu uzsisakyti sidabro,bet man nedašuto pas destytoja paklausti koki sidabra pirkti- ar 999,ar 925 prabos.Gal tu gali apšviesti mane (vienur skaiciau,kad tik 999,kitur ,kad pagrindas gali buti 925) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 05 05, 12:02)
Nu,Subtiliai,sakai ,kad laiko tam neturi,o vis rodai viena po kitos grožybes  biggrin.gif  thumbup.gif  Tie sluoksniai,grynai,kaip "cuttlefish" liejimo  g.gif  Kaip tu juos išgavai?
Duzgai,as vis dar nerimstu su ta emale.Sedziu prie kompo ire noriu uzsisakyti sidabro,bet man nedašuto pas destytoja paklausti  koki sidabra pirkti- ar 999,ar 925 prabos.Gal tu gali apšviesti mane  (vienur skaiciau,kad tik 999,kitur ,kad pagrindas gali buti 925)    doh.gif

koki nori toki pirk, bet as tavo vietoj imčiau 925 prabos smile.gif
Atsakyti
netoli telsiu vyks nemokamas seminaras.
galit pasiskaityti ir registruotis mirksiukas.gif
http://darbeliai.lt/...mp;frm_topic=27
Atsakyti
QUOTE(Duzgas @ 2009 05 05, 15:35)
koki nori toki pirk, bet as tavo vietoj imčiau 925 prabos  smile.gif

Gerai,kad ir susilaikiau nuo pirkimo(geras ,visdelto dalykas-nuojauta biggrin.gif biggrin.gif ) .Aciu,kad atrasei,buvau pasimetus teorijoje biggrin.gif (vienur raso vienaip,kitur raso kitaip doh.gif )
Papildyta:
QUOTE(naca @ 2009 05 05, 17:05)
netoli telsiu vyks nemokamas seminaras.
galit pasiskaityti ir registruotis mirksiukas.gif
http://darbeliai.lt/...mp;frm_topic=27

Pagirtinas dalykas
Atsakyti

smile.gif kaip gaila, kad seminaras butent tom dienom schmoll.gif verysad.gif , mat ta savaitgali drinks_cheers.gif broliuka apvesdinam. doh.gif
Atsakyti
Subtiliai, jei mano info teisinga, tai lietuvoje jokioje kitoje salyje regsitruoti vardozenkliai ir/ar prabo negalioja g.gif

ir dar kilo klausimas, gal kvailas, bet man neaisku: kuo lituoklis nuo degiklio skiriasi ... g.gif ?

as tai vengiu lituoti, nors labai norisi, nes gi nelabai sveika visokie ten garai skiriasi, o namie gi dirbu... vaikas... ir as pati gi...
et svajoju apie studija .... wub.gif
Atsakyti
beje, nesuprantu, nuo kada cia palmermetals i lt nebesiuncia, neseniai dar siunciausi.... ar as neteisingia supratau g.gif
Atsakyti
QUOTE(gosiukas @ 2009 05 05, 17:53)
smile.gif kaip gaila, kad seminaras butent tom dienom schmoll.gif  verysad.gif , mat  ta savaitgali drinks_cheers.gif  broliuka apvesdinam.  doh.gif

Ech...smagu tau drinks_cheers.gif vestuves ... wub.gif
O dabar ne apie vestuves biggrin.gif .Stai toks daikciukas(siandien pirkau) muša mažas skylutes (ne pilnai 2mm.)ir tikrai nepalieka "atsišerpetojimų"kitoje puseje.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 05 gegužės 2009 - 19:13
taip, teisingai. nuo nauju metu nebesiuncia schmoll.gif . as net uzklausiau ju, tai atsake trumpai ir kategoriskai unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(omega @ 2009 05 05, 18:08)
Subtiliai, jei mano info teisinga, tai lietuvoje jokioje kitoje salyje regsitruoti vardozenkliai ir/ar prabo negalioja  g.gif

Nu aciu,Omega,nudziuginai... blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Duzgas @ 2009 05 05, 15:35)
koki nori toki pirk, bet as tavo vietoj imčiau 925 prabos  smile.gif

Pabandziau uzdeti emale,bet ,kad negadinti(del visa pikto) sidabro,dariau ant zalvario...tai nušokinėjo,nusiburbuliavo po visą metalą ta mano emalė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 05 05, 20:09)
Ech...smagu tau  drinks_cheers.gif  vestuves ... wub.gif 
O dabar ne apie vestuves  biggrin.gif  .Stai toks daikciukas(siandien pirkau) muša mažas skylutes (ne pilnai 2mm.)ir tikrai nepalieka "atsišerpetojimų"kitoje puseje.
user posted image

O čia tas daikčiukas.. Kaip su juo dirbti? Plaktuku? Ar būna jo kitų matmenų? Gal gali pavadinimą angliškai parašyt? Noriu pasiieškot internete, pasiskaityt daugiau ax.gif
Atsakyti