Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

as biski ne i tema, bet ta pasta ir turetu suputoti, nes kreida turi baziniu, o vaskas rugstiniu savybiu. Cia tas pats ivyksta kaip soda su kokia citrinos rugstim sumaisius bigsmile.gif

burbanti, pagal tavo pavyzdi pasidarysiu ir as tos pastos, ir jau zinau ka darysiu is nupoliruoto gintaro bigsmile.gif
Atsakyti
tai koks skirtumas kad putojo. svarbu, kad poliruoja. ir as manau, kad reiktu dar paslifuoti ax.gif

mano saules trupinelis. neidealus, bet.... ax.gif

user posted image
Atsakyti
Naca, nuostabus tavo žiedas! Man labai labai.. tas plokštelės apkarpymas superinis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juupeer @ 2009 06 08, 19:03)
as biski ne i tema, bet ta pasta ir turetu suputoti, nes kreida turi baziniu, o vaskas rugstiniu savybiu. Cia tas pats ivyksta kaip soda su kokia citrinos rugstim sumaisius  bigsmile.gif

Nu ir as taip galvoju,bet pasitikslinti ne pro šalį mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(naca @ 2009 06 08, 19:03)

mano saules trupinelis. neidealus, bet.... ax.gif

user posted image

Nu liuks...
O as jau daugiau paslifavau,manau gal jau uztenka? g.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(gėlėta jūrė @ 2009 06 08, 18:41)
vieną sagę su gintaru bedariau.. smile.gif

Parodyk 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 08 birželio 2009 - 20:04
aciu blush2.gif

Burbanti, kartais tie taskeliai duobutes taip ir nenusislifuoja, tai gal jau ir gerai mirksiukas.gif . bet jis ne tiek blizga , kiek manasis, bet gal tai tik foto.
Atsakyti
tų kubikų įvairių yra pirkti Šiauliuose.Kaina jų yra apie 100lt.
Kaip gaila , kad aš negalėjau savaitgalį važiuoti tikiuosi kitą kartą galėsiu važiuoti.
Gal kas žinote kur galima nusipirkti šveicariškus filjerus.
Papildyta:
Gintarams poliruoti yra skirta speciali pasta(ji balta). Tiesa, o prie kubiko dar reikia panconų(jie taip vadinasi lietuviškai).Labai seniai ieškojau tokio puslapio skirto juvelyrams visai atsitiktinai radau ir labai apsidžiaugiau.
Atsakyti
Nu va... Visa šleiva kreiva... Gintariuko gražiai nepavyko įstatyt. Nu bet aš vis tiek patenkinta savim, man čia įvykis buvo, kad sugebėjau ir plokštelę prasivalcuot, ir vielą, ir burbuliukus padaryt, žodžiu viskas nuo pat pradžių biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2009 06 08, 21:25)
aciu blush2.gif

Burbanti, kartais tie taskeliai duobutes taip ir nenusislifuoja, tai gal jau ir gerai mirksiukas.gif . bet jis ne tiek blizga , kiek manasis, bet gal tai tik foto.

Ne,ne... cia ne foto kaltė ir as noreciau ,kad labiau blizgetu... biggrin.gif Reiks dar karta papoliruoti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(gėlėta jūrė @ 2009 06 08, 22:09)
Nu va... Visa šleiva kreiva... Gintariuko gražiai nepavyko įstatyt. Nu bet aš vis tiek patenkinta savim, man čia įvykis buvo, kad sugebėjau ir plokštelę prasivalcuot, ir vielą, ir burbuliukus padaryt, žodžiu viskas nuo pat pradžių biggrin.gif

user posted image

Eik tu -pasaka ,kaip pirmam kartui thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(dita0506 @ 2009 06 08, 22:03)

Gintarams poliruoti yra skirta speciali pasta(ji balta).

Gal žinai pavadinimą?Paprašyčiau,kad maniškiai Lietuvoje nupirktų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 08 birželio 2009 - 22:16
Ačiū, burbanti rolleyes.gif
Atsakyti
gal galėtumei smulkiau papasakoti kaip padaryti tuos burbuliukus? Kaip vadinasi pasta nežinau tiesiog jos yra įvairių spalvų, o gintarui reikia būtent baltos man atrodo,kad"Santime "paklausus pasakytų kuri tinka gintarui poliruoti.
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2009 06 09, 12:42)
Kaip vadinasi pasta nežinau tiesiog jos yra įvairių spalvų, o gintarui reikia būtent baltos man atrodo,kad"Santime "paklausus pasakytų kuri tinka gintarui poliruoti.

Dėkoju...reiks užklausti.
Gal ,sakau,moki angliskai,tai atsiunciu savo uzrasus ,kaip daryti
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 09 birželio 2009 - 15:30
Labai fainai, Geleta jure thumbup.gif . tik man rodos tie usiukai gali greitai nusilankstyti ax.gif ir ar ta adatele nera minksta? matyt neturi kuo nupoliruoti- labai pagerintu vaizda rolleyes.gif

Burbanti , mes poliravom galinga masina su didziuliais medvilniniais diskais, tai del to taip gerai ir nusipoliravo g.gif

o cia tie uzrasai apie paprasciausiu galiuku daryma doh.gif dar keli etapai g.gif . tai as turbut paprasciau, bet gal prasciau , darau doh.gif
Atsakyti