Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

QUOTE(naca @ 2009 06 09, 16:12)
1.Burbanti , mes poliravom galinga masina su didziuliais medvilniniais diskais, tai del to taip gerai ir nusipoliravo g.gif

2.o cia tie uzrasai apie paprasciausiu galiuku daryma doh.gif  dar keli etapai g.gif . tai as turbut paprasciau, bet gal prascturiuiau ,  darau doh.gif

1.As namie tokia masina turiu ,bet nezinau,gal sakau blogai padariau ta pasta?Nes paemiau poliravimo pastos sidabrui(zinau ,zinau ,kad negalima biggrin.gif biggrin.gif ) ir papoliravau gintara...daug labiau švyti biggrin.gif (is tikro ,tai buvo gaila gadinti diska su ta vaško pasta)
2.Ai ,ten daug beletristikos...bla.bla.bla...as ikisu galiuka i "auflux "ir pakaitinu ta galiuka su degikliu;imetu i vandeni greit,o paskui i rugsti..ir visi darbai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 09 birželio 2009 - 16:59
ai tai ir as taip biggrin.gif

gal galima ir su pasta sidabrui, jei ji neistepa ir neprilenda i tarpelius g.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif Nu tie ūsiukai tokie kietoki ir dar pasistengiau užlankstyt, kad nesikabintų. Nu žodžiu, padovanosiu mamai ir žiūrėsiu kaip nešiosis tongue.gif O adatėlė irgi kieta. Poliruot, tai žinau kad reikia... Pastos neturiu.. o rankos taip niežti... Dabar atostogauju pajūry, susitempus visą savo amuniciją. Galvojau nusipirksiu dar Klaipėdoj ko trūksta ir darbuosiuos sau ramiai. Tai niekaip nesugebėjau Klaipėdoj rasti juvelyrinių reikmenų parduotuvės... O galiausiai man pasakė, kad tokios išvis nėra! blink.gif

Grįšiu namolio ir padirbėsiu tada smile.gif

Burbanti, kokie užrašai bigsmile.gif Įdėk mumi dar karts nuo karto, bent neakivaizdžiai kursą baigsim... blush2.gif
Atsakyti
bet poliruodama isimk gintara, jei jis dar neiklijuotas mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū burbanti, bet gaila angliškai visai nemoku.Jei galėtumei tai išversk ir atsiųsk man adresu dita0506@gmail.com schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlėta jūrė @ 2009 06 09, 18:51)

Burbanti, kokie užrašai bigsmile.gif Įdėk mumi dar karts nuo karto, bent neakivaizdžiai kursą baigsim... blush2.gif

Man negaila mirksiukas.gif Klausk ka nori suzinoti,jei turesiu -atsiusiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dita0506 @ 2009 06 09, 22:30)
Ačiū burbanti, bet gaila angliškai visai nemoku.Jei galėtumei tai išversk ir atsiųsk man adresu dita0506@gmail.com schmoll.gif

Dita,mes su Naca ka tik kalbejom apie tai ,pasiskaitinek,o jei dar ir tada nesuprasi ,kai darysiu pabandysiu nufotkinti eiga(nes jau prie pabaigos mano tie pinai biggrin.gif )
Atsakyti
Burbanti, gal turi ką nors apie granuliavimą? Teoriškai lyg ir žinau eigą, bet vis bijau imtis.. Gal šiaip kas darė ir pasidalintų patirtim?

Dita, bent jau mes seminare darėm taip: susikarpai vielutę, pašildai šiek tiek galiuką, tada tą galiuką kiši į boraksą, o tada vėl kaitini kol pasidaro burbuliukas, tada meti į vandenį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlėta jūrė @ 2009 06 10, 10:45)
Burbanti, gal turi ką nors apie granuliavimą? Teoriškai lyg ir žinau eigą, bet vis bijau imtis.. Gal šiaip kas darė ir pasidalintų patirtim?

Geda džiunglėms,bet tu man gal gali pasakyti ,kaip tas zodis angliskai,nes lietuviskai manau ,kad zinau ,kas tai yra,tik neesu tikra blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Tu turejai omenyje netaisiklingos gormos granules,kaip šitos-
user posted image
ar tu nori ,kad butu taisiklingu formu rutuliukai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 10 birželio 2009 - 12:25
Gal kas zino,kaip vadinasi sitie dalykai,as ju visur jieskojau nusipirkti,bet niekur neradau,nes,kaip sakiau-nezinau pavadinimo. doh.gif biggrin.gif Destytojas dave laikinai,bet turiu rytoj atiduoti,o klausti pas ji man kazkaip geda biggrin.gif
user posted image
Gal ir keista pas irodys,kad tiek klausineju,bet poros savaiciu laikotarpyje turesiu sveciu is Lietuvos ,tai vietoj lašinių biggrin.gif prašau ,kad nupirktu man sitokiu visokiu fintifliuškų,visvien pigiau Lietuvoj,ka ir bekalbeti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 10 birželio 2009 - 15:10
QUOTE(burbanti @ 2009 06 10, 15:04)
Gal kas zino,kaip vadinasi sitie dalykai,as ju visur jieskojau nusipirkti,bet niekur neradau,nes,kaip sakiau-nezinau pavadinimo.  doh.gif   biggrin.gif  Destytojas dave laikinai,bet turiu rytoj atiduoti,o klausti pas ji man kazkaip geda  biggrin.gif 
user posted image
Gal ir keista pas irodys,kad tiek klausineju,bet poros savaiciu laikotarpyje turesiu sveciu is Lietuvos ,tai vietoj lašinių   biggrin.gif  prašau ,kad nupirktu man  sitokiu visokiu fintifliuškų,visvien pigiau Lietuvoj,ka ir bekalbeti...

Panašu į špilkas smile.gif
Tik kur juvelyrikoje jas naudoji?
O gal automobilį remontuoji? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo subtiliai: 10 birželio 2009 - 15:50
QUOTE(subtiliai @ 2009 06 10, 15:48)
Panašu į špilkas smile.gif
Tik kur juvelyrikoje jas naudoji?
O gal automobilį remontuoji? smile.gif

Ne ne automobili biggrin.gif Spilkos tai spilkos,bet kur ju nusipirkti ir ar tai prekinis pavadinimas?Juvelyrikoj naudojamas litavimui.Kad butu aiskiau parodysiu,kaip tik einu dabar lituoti(cia ,kad kaitra is apacios eitu),nes pries tai du kartus bandziau lituoti is virsaus kaitinant,tai abu kartus sulydziau viela..
user posted image
Atsakyti
o kokiu budu cia ta kaitra is apacios eina g.gif . ir as vielas vis aplydau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 10 birželio 2009 - 16:40