naca aš tas sidarro granules perku Vilniuje pas vieną žmogutį.Aš iš šitų granulių išsilydau pasidarau 925 prabą tada pilu į formą, valcuoju.
Rutuliukus reikia daryti taip-susipjaustai vielutę vienodais gabaliukais pasijemi anglies lentelę(jų būna pirkti juvelyrų parduotuvėse), lentelę pasidedi taip, kad kai kaitini jos po vieną nuriedėtų ,o apačioje pastatai indą su vandeniu.Nežinau ar aiškiai paaškinau. Tuos rutuliukus bandžiau daryti iš žalvario.
Va ,gerai ,kad prakalbot apie zalvari.Noriu paklausti ar zalvaris trupa,nes nusipirkau is sendaikciu turgaus,bet jis man trupinėja

Papildyta:
Vioska galima paciam pasidaryti
tik sudygsniuoti t.y. sutvirtinti butu labai sunku,reiktu ,gal,tos dideles riestos adatos

Papildyta:
QUOTE(naca @ 2009 06 11, 18:13)
Vioska galima paciam pasidaryti

Šiaip žalvaris netrupa, pabandykite atkaitinti iki raudonumo gal tada netrupės
Nu va,paklausiau pas destytoja del tu špilkų.Sake jokio skirtumo galima naudoti ir viela,svarbu is plieno ,kad butu.
Papildyta:
Gerai,pabandysiu
Papildyta:
QUOTE(dita0506 @ 2009 06 11, 21:00)
Šiaip žalvaris netrupa, pabandykite atkaitinti iki raudonumo gal tada netrupės
Gerai,pabandysiu

[quote=burbanti,2009 06 11, 22:11]
Nu va,paklausiau pas destytoja del tu špilkų.Sake jokio skirtumo galima naudoti ir viela,svarbu is plieno ,kad butu.
Papildyta:
Aišku
. Bet toks sutapimas, kad ir tavo tevelis jas naudojo ir destytojas
Varau atostogauti.
Sekmes visems.
Pabandysiu atostogas praleisti be kompiuterio
Papildyta:
Aišku

Varau atostogauti.
Sekmes visems.
Pabandysiu atostogas praleisti be kompiuterio

sekmes
. teisingas sprendimas del kompiuterio
. ir as per atostogas varysiu, kur rysio nera
uz 2 sav

va situo esu visai patenkinta
padariau brolienei i rusija. ji norejo gintarinio papuosalo, tik mano meno gali ir neivertinti

nea
. jei tai butu brangus, ir dar su 200% antkainiu is galerijos pirktas papuosalas, tai tikrai patiktu
. bet gal as apsirinku ar nors perdedu
aciu

aciu

QUOTE(naca @ 2009 06 10, 22:59)
o kur as busiu
manau, kad nelabai svarbus tas santykis. juk parafinas tik sutvirtina, tai jo turbut kiek reikia sutvirtinimui
Geleta jure, mesk tai is galvos, manai nebandziau - su tokiom plonom vielutem neiseis
. nebent jos bus uzvyniotos ant storesnes.
kad suprasciau, tai ir man butu idomu apie ta granuliavima

manau, kad nelabai svarbus tas santykis. juk parafinas tik sutvirtina, tai jo turbut kiek reikia sutvirtinimui

Geleta jure, mesk tai is galvos, manai nebandziau - su tokiom plonom vielutem neiseis

kad suprasciau, tai ir man butu idomu apie ta granuliavima

pasakysiu tik tiek kad granuliuojan nenaudojamas lydmetalis, granules laikos ir be jo... bet kaip tai padaryt.. smalsu ane