QUOTE(linamog @ 2010 08 09, 20:08)
Pirstu ir turit jausti, kaip kitu atveju istrauktumet? Jis ir turi susiploti, nes yra spaudziamas is sonu.
Dekoju uz atsakyma

Nereikia prisiminti nieko, tik nusistatau priminimą apie KŽ išsiemimą, o jau isidėjimas tampa savaiminiu. Mano BF nieko nejaučia, jokių nusiskundimu nesako. Atvirkščiai esame patenkinti abu.
  Nereikia prisiminti nieko, tik nusistatau priminimą apie KŽ išsiemimą, o jau isidėjimas tampa savaiminiu. Mano BF nieko nejaučia, jokių nusiskundimu nesako. Atvirkščiai esame patenkinti abu.  Na ir kaip jau kitos minėjo, jog po pirmo naudojimo tepliojo ilgokai ir kiek pamenu, net gal ir po antro kažkiek tepliojo, bet nepamirškime, kad organizmas turi prisitaikyti ir priprasti prie naujoviu ir pokyčiu.
  Na ir kaip jau kitos minėjo, jog po pirmo naudojimo tepliojo ilgokai ir kiek pamenu, net gal ir po antro kažkiek tepliojo, bet nepamirškime, kad organizmas turi prisitaikyti ir priprasti prie naujoviu ir pokyčiu.  

kiek temoje skaičiau,tai pusei metų receptukas
 kiek temoje skaičiau,tai pusei metų receptukas 

bet galvoju ka daryt su ziedais,ar kam parduot ar padovanot,ar net ismest..esu nusprendus naudot dar viena zieda ir iki tada pagalvoti ka daryt.gal kuri turi pasiulymu?
 bet galvoju ka daryt su ziedais,ar kam parduot ar padovanot,ar net ismest..esu nusprendus naudot dar viena zieda ir iki tada pagalvoti ka daryt.gal kuri turi pasiulymu?  nes ziedus naudoju apie 2 metai ir ju man per akis
 nes ziedus naudoju apie 2 metai ir ju man per akis  

Zieda issimti turejau vakar (penktadieni) O issiemiau dabar, kai pasiziurejau i kalendoriu, ir pamaciau, kad sen visgi sestadienis
  Zieda issimti turejau vakar (penktadieni) O issiemiau dabar, kai pasiziurejau i kalendoriu, ir pamaciau, kad sen visgi sestadienis   Tai nesuprantu kada sekanti isideti? Taip kaip visada penktadieni, ar jau reikes sestadieni detis sekanti (atseit po 7 dienu, nors viena diena panesiojau ilgiau nei reikia)  ir kaip suprantu reikia papildomos apsaugos?
  Tai nesuprantu kada sekanti isideti? Taip kaip visada penktadieni, ar jau reikes sestadieni detis sekanti (atseit po 7 dienu, nors viena diena panesiojau ilgiau nei reikia)  ir kaip suprantu reikia papildomos apsaugos?  )
 )