Įkraunama...
Įkraunama...

" cipciuko receptai "

QUOTE(cipciukas @ 2009 01 20, 22:13)
Bus labai gerai thumbup.gif , tik daryk is šviesaus ( vanilinio , grietininio ) , jis labai standus ir puikiai tau laikysis  smile.gif




Aciu, aciu aciu 4u.gif .
Ryt nusipirksiu pabandymui.
Atsakyti
QUOTE(*Aušrė* @ 2009 01 20, 20:40)
O galiu paklausti ne labai į temą  blush2.gif
Čia su kokiu antgaliu jie daromi ? (būtų gerai numeriukas....)


Ačiū 4u.gif Čia gal cipciukas patartų pro kurį gražiausi gaunasi blush2.gif
Man nuo torto puošimo buvo likusio beze tai išspaudžiau morengiukų - vienam maiše buvo įdėtas stambios žvaigždės antgalis (numerio nėra ant jo užrašyta doh.gif lyg 17 mm jisai) - morengiukai kurie nuotraukoj stambesniais ir retesniais raineliais. Kitam maiše buo įdėtas nedidelis su daug iškarpymų antgalis (ant jo užrašyta 8 mm 47-3 KAISER) - jis gal truputį per mažas, bet ratukais spausdama pasukinėjau ir visai normalaus dydžio gavosi ax.gif (morengiukai tie, kurie smulkesniais raineliais fotkėj)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 20 sausio 2009 - 22:34
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 20, 22:13)
Bus labai gerai thumbup.gif , tik daryk is šviesaus ( vanilinio , grietininio ) , jis labai standus ir puikiai tau laikysis  smile.gif

Papildyta:
Tikrai tiks , tik gal idėk truputi grietines , kad paskui nebūtu per sausas .....oi , kaip aš jo vėl noriu blush2.gif


Dėkui, jei viskas gerai, ryt bandysiu bigsmile.gif
Atsakyti
Kuo stambiau išpjauti , tuo gražesnis raštas gaunasi , bet esu dariusi su lygiu - apvaliu , man patiko , jie tinka sulipinti po du ( šokoladu , kremu ) . smile.gif
Atsakyti
Šakės, šakės, mane jau panikos priepuolis ima - aš visus receptus tik kopinu ir kopinu ir kopinu, man neužteks 10 ties gyvenimų visus juos iškepti... Jau nekalbu apie tai, kas tiek suvalgytų...
Su varške ir aguonomis labai skaniai atrodo wub.gif Penktadienį laukiu svečių, bus proga kažką skanaus pasigaminti. Gal reikia ryžtis morenginiam unsure.gif
Jo majo, kiek skanėstų pasaulyje...
Atsakyti
Cipciuk, tas pyragas "Žiedelis" labai puikus 4u.gif jau įsivaizduoju jo skonį tongue.gif būtinai prie progos kepsiu smile.gif gal ir aš rasiu akcijinės varškės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2009 01 20, 22:26)
Aciu, aciu aciu  4u.gif .
Ryt nusipirksiu pabandymui.

Tikrai išeis ,aš irgi nemoku Beze,todėl visada naudoju tuos kremus iš pokelių tik man šokoladinis nepatinka,o vanilinis thumbup.gif
Atsakyti
Turiu gamybinių klausimų dėl Angliškos Mokos tortuko gamybos:
1. Ar vanilinas tai yra vanilinis cukrus, ar čia kažkas atskiro??? blush2.gif
2. Tešlos gamyboje: į 200 g sviesto dėti...... (kokio sviesto, kieto, tirpinto ir apskritai, ką Jūs vadinate minkštu sviestu kremo gamyboje), gal galite parašyti kokį sviestą dedate ir ką su juo darote, kad jis būtų minkštas??? Atsiprašau, kad klausimai tokie kvailoki, bet kai Jūs kepat jau 25 metai, o man pačiai tik 27 ir tortus pradedu bandyti kepti tik dabar, tai man čia visokių neaiškumų iškyla blush2.gif blush2.gif blush2.gif nes nelabai įsivaizduoju kaip tas tešloje dedamas sviestas išsiplaka mikseriu, Jūs jį smilkinat kažkaip, tarkuojat ar ką darot, na labai prašau smulkiau pakomentuoti, nes tortukas tai atrodo pasakiškai, o artėja mamos 60-metis, pasipraktikuočiau ir po to jei gautųsi, nustebinčiau Mamytę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 01 21, 10:15)
Turiu gamybinių klausimų dėl Angliškos Mokos tortuko gamybos:
1. Ar vanilinas tai yra vanilinis cukrus, ar čia kažkas atskiro??? blush2.gif
2. Tešlos gamyboje: į 200 g sviesto dėti...... (kokio sviesto, kieto, tirpinto ir apskritai, ką Jūs vadinate minkštu sviestu kremo gamyboje), gal galite parašyti kokį sviestą dedate ir ką su juo darote, kad jis būtų minkštas??? Atsiprašau, kad klausimai tokie kvailoki, bet kai Jūs kepat jau 25 metai, o man pačiai tik 27 ir tortus pradedu bandyti kepti tik dabar, tai man čia visokių neaiškumų iškyla blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif nes nelabai įsivaizduoju kaip tas tešloje dedamas sviestas išsiplaka mikseriu, Jūs jį smilkinat kažkaip, tarkuojat ar ką darot, na labai prašau smulkiau pakomentuoti, nes tortukas tai atrodo pasakiškai, o artėja mamos 60-metis, pasipraktikuočiau ir po to jei gautųsi, nustebinčiau Mamytę wub.gif

Na aš ne Cipsiukas ,bet pabandysiu atsakyt
1.Vanilinas-tai gali būti vanilinis cukrus,o galima dėt ir kelis lašelius esensijos
2.Minkštą sviestą gaunu padėjus ant radijatoriaus arba idėjusi į mikrobangę trumpam.Turi gautis minkšta košelė,na maždaug kaip grietinės tirštumo,tada jis geriausiai išsiplaka.
Na gal gerai atsakiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GITANA.B @ 2009 01 21, 10:36)
Na aš ne Cipsiukas ,bet pabandysiu atsakyt
1.Vanilinas-tai gali būti vanilinis cukrus,o galima dėt ir kelis lašelius esensijos
2.Minkštą sviestą gaunu padėjus ant radijatoriaus arba idėjusi į mikrobangę trumpam.Turi gautis minkšta košelė,na maždaug kaip grietinės tirštumo,tada jis geriausiai išsiplaka.
Na gal gerai atsakiau wub.gif

notworthy.gif notworthy.gif aciuks.gif aciuks.gif o kaip su sviestu tešlai g.gif į kokį sviestą ten reikia tuos produktus sudėti? Irgi į minkštą???? Ar čia neturi reikšmės ax.gif
Atsakyti
cipciuk, o kaip morengus spalvotus pasigamint? Rašei, kad įpili kvapų, kas tai per kvapai, kur jų gauti? Ir kiek apytiksliai laiko verdamas sirupas? Ir ar vandeniui išgaravus neprisvilinsiu puodo? g.gif Ir kada baltymus pradėt statyt į šaltą vandenį? Jau šiek tiek paplakus ar nuo pat plakimo pradžių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 21 sausio 2009 - 12:14
Labadiena mergaites,nesu kulinare tik prijaucianti joms....Noriu konsultacijos sumaniau paeksperimentuoti....Kepdavau meduti,tai dabar i tesla ietoj medaus kondensuota piena manau,o pertepimui imdavau labai riebia grietine ir plakdavau mesteldavau grietineles stendiklio milteliu,cukrus vanile,citrusu zievele tarkuota,o dabar mastau vienam sluoksniui i grietine ar grietinele ipilti damu likerio arba vysniu likerio plakti su grietineles standikliu,kaip kanot ar neisileis g.gif g.gif g.gif
Atsakyti