Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas - 4

Prasom, nauja temuke PAGIRŪNĖM 4u.gif
O cia kad temuke skaniai kvepetu levandomis wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyliukas: 07 sausio 2009 - 14:28
As nespejau pagirti darbstuoliu dar anoj blush2.gif ,ar cia jusu tokie greiti tempai ar mano leti g.gif biggrin.gif Todel giriu dabar VISAS ,VISAS ,VISAS 4u.gif
Pasirodysiu tada ir as blush2.gif Kad drakonais uzkviptu lotuliukas.gif
user posted image

user posted image

Realiai ji truputi tamsesne .Sunku buvo nufotkint graziai ,arba blizga arba nerysku gaunasi .Ten krasteliai visi pabronzinti ,ornamentukas irgi kaip auksinis .Nu zodziu nuotraukos man visai nepatinka schmoll.gif
Dabar net klausimas iskilo ,kam visai rodausi g.gif
doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 88888888: 07 sausio 2009 - 14:57
Tik nepgalvokit ,kad didybes manija biggrin.gif Pabandziau is arciau ir didesne ikelt blush2.gif Na,bent matosi ,kad drakonas doh.gif
user posted image
Cia dezute is Artmanijos ,ta pati maziausia .
Visus namus isvaiksciojau kol nufotkinau doh.gif Nesigauna spalva nors tu ka .Tai gavosi tik ilindus i tamsiausia kampa ir tik su naktinio foto funkcija karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 88888888: 07 sausio 2009 - 15:53
pirmasis sendinimas,foto nelabai vykusi,ten kur gelsva spalvyte,tai ji ruzavai gelsva,tokia ala naturaliai pasenus blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Žiūriu kad čia taip ramu .Argi niekas nieko nedirba?Ar naujų servetėlių laukiat.Na pasirodau ką veikiu naujų servetkų laukdama:
Padėklas gėlių vazonėliams mažosios kambaryje
user posted image
user posted image
Ir dar paveikslą dariau ir išbandžau tą faktūra nelygiam paviršiui išgauti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grite: 07 sausio 2009 - 20:15
va ir mano darbeliai. Juokės Ingusia kad servetėlių daug iš jos tysiu, o darbai labai maži. O šį kartą net ir servetėlių iš vis nenaudojau biggrin.gif Pirmas darbas iš tikro ant modelino, neteko nei sagių daryt nei auskarų. Jau ruošiu kitus 2 komplektus, tai gal jau geresni bus.

user posted image
Papildyta:
ir nespėjau mergaitėm už katinėlių nuorodas padėkot. Nors šitie ir ne iš ten. bet ten radau irgi man patinkančių 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
įkėliau foto ir toks juokas paėmė, realybėj tai jie atrodo kaip seni, o nuotraukoj kaip teplioti kažkuo lotuliukas.gif
Atsakyti

tie patys katinai tik kitam fone 4u.gif ir drugeliai....... pavasaris gi ne už kalnų biggrin.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Sveikos merginos,įdedu kelias nuotraukas už kurių kokybę iš anksto atsiprašau,niekaip neišeina gerai nufotkinti.Reikia patarimo dėl dėžutės,palikti tokią ar foną uždažyti tamsesne spalva?Šešėliuoti niekaip nesigauna gražiai.

URL=http://radikal.ru/F/i002.radikal.ru/0901/f8/ad1b234f1058.jpg.html]user posted image[/URL]

[URL=http://radikal.ru/F/s57.radikal.ru/i157/0901/b3/1750db46cf94.jpg.html]user posted image[/U

user posted image

user posted image

Atsakyti
Rezultatas is Lacheses kursu biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 09 sausio 2009 - 22:54
Bandau ir as. Sunkokai sekasi, tikriausiai reikia labai ranka islavint. Labai sunkiai nudazyt sekasi, mazi dar nieko, bet didesni daiktai tai oi, oi, oi..... smile.gif
Cia visos mane stebina, labai grazus darbeliai.

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince1: 09 sausio 2009 - 13:23
Na ir as rodau iveikta uzsakymuka. ax.gif
Taikaiu prie interjero klientes smile.gif
user posted image
Atsakyti