As nespejau pagirti darbstuoliu dar anoj ,ar cia jusu tokie greiti tempai ar mano leti Todel giriu dabar VISAS ,VISAS ,VISAS Pasirodysiu tada ir as Kad drakonais uzkviptu
Realiai ji truputi tamsesne .Sunku buvo nufotkint graziai ,arba blizga arba nerysku gaunasi .Ten krasteliai visi pabronzinti ,ornamentukas irgi kaip auksinis .Nu zodziu nuotraukos man visai nepatinka Dabar net klausimas iskilo ,kam visai rodausi
Tik nepgalvokit ,kad didybes manija Pabandziau is arciau ir didesne ikelt Na,bent matosi ,kad drakonas Cia dezute is Artmanijos ,ta pati maziausia . Visus namus isvaiksciojau kol nufotkinau Nesigauna spalva nors tu ka .Tai gavosi tik ilindus i tamsiausia kampa ir tik su naktinio foto funkcija
Žiūriu kad čia taip ramu .Argi niekas nieko nedirba?Ar naujų servetėlių laukiat.Na pasirodau ką veikiu naujų servetkų laukdama: Padėklas gėlių vazonėliams mažosios kambaryje Ir dar paveikslą dariau ir išbandžau tą faktūra nelygiam paviršiui išgauti
va ir mano darbeliai. Juokės Ingusia kad servetėlių daug iš jos tysiu, o darbai labai maži. O šį kartą net ir servetėlių iš vis nenaudojau Pirmas darbas iš tikro ant modelino, neteko nei sagių daryt nei auskarų. Jau ruošiu kitus 2 komplektus, tai gal jau geresni bus.
Papildyta: ir nespėjau mergaitėm už katinėlių nuorodas padėkot. Nors šitie ir ne iš ten. bet ten radau irgi man patinkančių
Sveikos merginos,įdedu kelias nuotraukas už kurių kokybę iš anksto atsiprašau,niekaip neišeina gerai nufotkinti.Reikia patarimo dėl dėžutės,palikti tokią ar foną uždažyti tamsesne spalva?Šešėliuoti niekaip nesigauna gražiai.
Bandau ir as. Sunkokai sekasi, tikriausiai reikia labai ranka islavint. Labai sunkiai nudazyt sekasi, mazi dar nieko, bet didesni daiktai tai oi, oi, oi..... Cia visos mane stebina, labai grazus darbeliai.