Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas - 4

Visu darbai labai grazus bigsmile.gif
As seniai "nedekupazinau" ir po ilgos pertraukos irgi noriu pasirodyti 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Labai visu grazus darbeliai 4u.gif

na as pasirodau po sventines pertraukos pirmaji darbeli:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(grite @ 2009 01 13, 13:03)
Zyliuk, na kaip visada thumbup.gif

Labai aciu Grite
Vingola lekste labai idomi, na ne mano stiliaus, bet va pagarba tau, nes as kad ir kaip jau mokeciau ta dekupaza bet stiklo dar nedekoravau smile.gif
noriu irgi pabandyt, cia kaip suprantu is apacios dekoruota viskas? noreciau tokiu leksciu reiks paieskot.

na o cia is serijos saulegrazos, jau tikiuosi ilgam nebedarysiu su siom gelem doh.gif
user posted image
Atsakyti
man irgi vignolos lekstute thumbup.gif turiu ir lekstute nusipirkus pabandymui, bet vis neprieinu, fainiai cia padariusi wub.gif
zyliukas o tas padeklas tai superinis, grazus liabai, man tos siemkos tai grazuoles, sauniai pasidarbavai thumbup.gif

niu ir as pasigirsiu taupykle maziukui tongue.gif
user posted image

Papildyta:
auksine o remelyje ziuriu kazkokie melsvi paraitymai, cia idomu kas taip tai fainiai taip vienodai visas nutrintas remelis thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos

labai visu faini darbeliai wub.gif net negaliu isskirti kurio nors 4u.gif

o cia mano pakabos:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
smile.gif

kol pupa miegojo blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Stai mano antras bandymas su dvikomponenciu, tiksliau savarankiskas, be Lacheses auros biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kazkur juk reikejo patalpinti savo deze... ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE((Ericka) @ 2009 01 15, 12:55)
Labai labai grazi dezute  wub.gif
gal gali smulkiau parasyti kaip atlikai skilinejimus  blush2.gif , nu niekaip man graziai neiseina ju padaryti, tai dazu ant teptuko neuztenka visam potepiui, tai per storai uztepu dazu  doh.gif

Aciu 4u.gif
Man nebuvo problema, kadangi trumpi potepiai buvo. Ismirkinu teptuka dazuose, paleteje truputuka pabraukau, kad dazai tolygiai ant plataus teptuko pasiskirstytu ir vsio

Va "tikroji" dežutes spalvyte biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(IRR @ 2009 01 15, 12:53)
nu rasyk 4u.gif Prisikalbejau lotuliukas.gif

Parasyk Googlej "vilkai" spausk "vaizdai" ir akimirksniu atsidursi vilku karalystej hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 01 15, 13:00)
Parasyk Googlej "vilkai" spausk "vaizdai" ir akimirksniu atsidursi vilku karalystej  hihihi.gif

aciu 4u.gif

Stai dar vazu blush2.gif Is bendro vaizdo turbut panasios biggrin.gif

user posted image

user posted image
Papildyta:
O cia mano pirmas medukas ax.gif Vis ant stiklo dirbdavau, tai medis man buvo issukis doh.gif rolleyes.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
IRR, fantastika arbatine, viskas tobula,ir isore ir vidus bigsmile.gif thumbup.gif Kai pamaciau sita servetele, iskart ja isimylejau ir svajonese maciau butent taip padaryta dezute, bet taip iki siuol neigyvendinau svajones, laaabai jau daug darbo ax.gif
Bravo mokynej ir mokytojai bis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l@n@: 16 sausio 2009 - 10:46
QUOTE(Amura @ 2009 01 15, 23:40)
Abu darbeliai labai patiko  wub.gif  thumbup.gif

(tik nuotraukos griozdiskos puslapi istampe  biggrin.gif  biggrin.gif  4u.gif , nuotraukas gali labai lengvai pamazint per Paint programa, ikeli savo foto,  spaudi Image tada pasirenki Stretch/Skew ir kur yra horizontal vertical (ten bus 100% irasyta) irasai kiek procentu noretum palikt pvz horizontal 60% ir vertical 60% ir nuotrauka sumazinta tada darai save as..., o greiciausias budas ikeli i paint nuotrauka tada spaudi migtuku kombinacija Ctrl+W ir irasai procentus ir issaugai)

Aciu 4u.gif Del tu fotkiu dydzio as zinau, kai tik paimu fotika, viskas buna isreguliuota ir nepastebiu kokio dydzio tos nuotraukos gaunasi. O mazint as labai tingiu blush2.gif Sorry 4u.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2009 01 16, 09:49)
IRR, kur perki tą dvikomponentį Applicraft sendintoją?

SenasNaujas 4u.gif

QUOTE(Gema 2 @ 2009 01 16, 11:12)
nu labai labai grazi IRR dezute. tikrai wub.gif

QUOTE(l@n@ @ 2009 01 16, 11:45)
IRR, fantastika arbatine, viskas tobula,ir isore ir vidus  bigsmile.gif  thumbup.gif Kai pamaciau sita servetele, iskart ja isimylejau ir svajonese maciau butent taip padaryta dezute, bet taip iki siuol neigyvendinau svajones, laaabai jau daug darbo  ax.gif
Bravo mokynej ir mokytojai  bis.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif nu sakes, kaip gera, kai tokie ivertinimai wub.gif Sirdingai dekoju 4u.gif
Atsakyti