Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas - 4

Grite populiarų paveiksliuką pasirinkai rolleyes.gif , atlikimas puikus, o ar nenorėjai truputį nėriniuką pagelsvinti , kad taip nešviestų baltumu? mirksiukas.gif Galima tai padaryti ir stipriu juodosios arbatos nuoviru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2009 01 23, 16:57)
Grite populiarų paveiksliuką pasirinkai   rolleyes.gif , atlikimas puikus, o ar nenorėjai truputį nėriniuką pagelsvinti , kad taip nešviestų baltumu? mirksiukas.gif  Galima tai padaryti ir stipriu juodosios arbatos nuoviru smile.gif

Tai vat galvojau kaip čia pagelsvint ,bet nežinojau kad taip galima,nes dažyt nenorėjau bigsmile.gif
Tai tą dekupažinį popierių jau senai turiu (man jis toks gražus),bet vat niekur tų didesnių mergaičių negalėjau pritaikyt.Čia tai skryniai 38 metukai(mano mamos ji)ir buvo jau patriušus gerai.Mama atvežė ir paprašė prikelti antram gyvenimui.Tai vat ir prikėliau.
Ačiū pavonija 4u.gif
Aurelija_ma te baliončiką 4u.gif

P.S Gaila atiduoti dėžę verysad.gif ,bet mamai negaila bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grite: 23 sausio 2009 - 16:54
KIEK DAUG GRAŽIŲ DARBELIŲ PER PASTARĄSIAS KELETĄ DIENŲ UŽDERĖJO. NUOSTABU wub.gif
Atsakyti
grite dezute tikrai labai faina o jei kaip sake butum parusvinus turo nerinius isvis usper butu thumbup.gif bet ir be to gerai atrodo saunuole
aurelija_ma grazu wub.gif mintis gera ir tas virsus labai man fainas atrodo lyg butu trafaretais dazyta labai faina arbatine thumbup.gif
nu sobieska kaip cia dabar zvakide ne melina g.gif mirksiukas.gif labai gerai pasidarbavai tikrai labai grazu thumbup.gif vet cia jau mano spalvos ir sendinimas tas toks labai gerose vietose nu bent man ziurint nu labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2009 01 23, 16:56)
sobieska gerai atrodo atsigavusi zvakide  thumbup.gif
[niu ir as pasirodysiu ka uzbaigiau
Dezute “Krentancios geles”

aciu...daugiau nieko negaliu pasakyt, nes apsalusi nuo "krentanciu geliu"
mega_shok.gif siaubingai, siaubingai grazuuuu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(grite @ 2009 01 23, 17:23)
paprašė prikelti antram gyvenimui.Tai vat ir prikėliau.

sauniai prikelta thumbup.gif , mama lieps atiduot dezute biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pukučiai @ 2009 01 23, 17:34)
nu sobieska kaip cia dabar zvakide ne melina  g.gif  mirksiukas.gif  labai gerai pasidarbavai tikrai labai grazu  thumbup.gif  vet cia jau mano spalvos ir sendinimas tas toks labai gerose vietose nu bent man ziurint nu labai grazu  thumbup.gif

didis.gif namie pradejo sildyt gerai, tai atsilau. Va tuoj arbatine "silta" pabaigsiu daugmaz is tos serijos kaip zvakide, tik meginsiu seseliuot. Oi kaip man reikia palaikymo su tais seseliais doh.gif Nu bus matyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 23 sausio 2009 - 16:42
QUOTE(driftas @ 2009 01 23, 16:42)

QUOTE(sobieska @ 2009 01 23, 17:02)

O va per pora vakaru ka pridirbau
user posted image

QUOTE(grite @ 2009 01 23, 17:39)
Tai vat rodausi:user posted image

QUOTE(aurelija_ma @ 2009 01 23, 17:56)
niu ir as pasirodysiu ka uzbaigiau
user posted image

nu kiek groziu pridejot... wub.gif visi labai patiko... wub.gif
Atsakyti
Labukas, na noriu pasigirti savo padarytais auskarais blush2.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(AudraB @ 2009 01 23, 20:41)
Labukas, na noriu pasigirti savo padarytais auskarais  blush2.gif

user posted image

thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AudraB @ 2009 01 23, 19:41)
Labukas, na noriu pasigirti savo padarytais auskarais  blush2.gif

user posted image

Nerealiai....
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 01 22, 13:13)

Visos trys labai grazios thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(driftas @ 2009 01 23, 14:42)
Labai gražūs darbeliai visų, ypač patiko naujokių pirmi blynai, nieko sau nuo kokių pradeda... kas toliau tada  rolleyes.gif
Bet aš čia apie šitą noriu pasisakyti:

lotuliukas.gif oi prajuokinai sobieska lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kiekvienas tavo postas viens už kitą geresnis  lotuliukas.gif
jei nebūtume susitikusios gyvai, tai galvočiau nu nieko sau motera pavaro  g.gif, bet kai įsivaizduoju kas per fruktas rašo tai viskas tvarkoj  thumbup.gif
Čia tau. Po naujų užsiliko neišneštas lotuliukas.gif specialiai mėlynas  lotuliukas.gif
user posted image
nors ne vilniaus, o tik alitos...

nuostabus sitas butelis....o kai maciau naturaliai...darbai visi pakilo tavo akyse:))))labai graziai padaryti....smile.gif
QUOTE(aurelija_ma @ 2009 01 23, 15:56)
grite kokia grazi dezute  thumbup.gif ir tos kvarbatkes kaip gerai cia atrodo  bigsmile.gif  wub.gif
sobieska gerai atrodo atsigavusi zvakide  thumbup.gif
driftas man tas melynumas liabai grazuus  thumbup.gif o dar ir ant buteliuko  thumbup.gif
skaistukas niu jau zvakides, man tos kurpaites senai akyse stovi  thumbup.gif

niu ir as pasirodysiu ka uzbaigiau
user posted image

man sita servetka superine, tai su ja viskas grazu:)))))iskepiau pakaba su ja..dabar galvoju i ka cia dar su ja nusitaikius:)))))
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 23, 20:24)
nuostabus sitas butelis....o kai maciau naturaliai...darbai visi pakilo tavo akyse:))))labai graziai padaryti....smile.gif

man sita servetka superine, tai su ja viskas grazu:)))))iskepiau pakaba su ja..dabar galvoju i ka cia dar su ja nusitaikius:)))))

oi Gabii ačiū labai, kažkaip nemėgstu aš čia rodytis blush2.gif tikrai blush2.gif nors ir paglosto savimeilę ...
Čia iš tikro buvo labai išprovokuotas tas pasirodymas ax.gif sobieska kalta lotuliukas.gif
Atsakyti