Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas - 4

ačiū už mintį. o kaip tepti - kempinėle, teptuku?
perversiu servetėles, gal rasiu ką į kompaniją
Atsakyti
Naujas modernaus stiliuko remeliukas
user posted image
Atsakyti
Gal kas galėtumėte mane apšviesti - o nuotrauką dekupažinti įmanoma? blush-anim-cl.gif ax.gif rolleyes.gif

Papildyta:
t.y. vietoje serveteles naudoti foto? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 01 27, 15:19)
ačiū už mintį. o kaip tepti - kempinėle, teptuku?
perversiu servetėles, gal rasiu ką į kompaniją

Aš tepčiau kempinėle, arba gali tepti teptuku ir išskaidyti dažus su pirštu smile.gif

QUOTE(zyliukas @ 2009 01 27, 15:46)
Naujas modernaus stiliuko remeliukas
user posted image

Gražu wub.gif o čia servetėlė naudota?

QUOTE(Nepomuke @ 2009 01 27, 15:56)
Gal kas galėtumėte mane apšviesti - o nuotrauką dekupažinti įmanoma? blush-anim-cl.gif  ax.gif  rolleyes.gif

Papildyta:
t.y. vietoje serveteles naudoti foto? wub.gif

Nesu girdėjusi, bet pačiai tapo įdomu ar galima g.gif Žinau, kad galima nuotrauką atsispausdinti ant popieriaus, netiktų? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamėja_Mėja: 27 sausio 2009 - 16:02
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 01 27, 17:01)
Nesu girdėjusi, bet pačiai tapo įdomu ar galima  g.gif Žinau, kad galima nuotrauką atsispausdinti ant popieriaus, netiktų?  smile.gif

Ant popieriaus atspausdinta foto nebus tokia ryški, kaip man reiktų... g.gif Bet jei foto naudoti neįmanoma, tai tada teks ją atsišviesti tongue.gif Ačiū už atsakymą, Kamėja Mėja! 4u.gif
Atsakyti
Saunuoles, mergaites 4u.gif 4u.gif Visu darbeliai labai labai grazus 4u.gif
Aviacija, tavo papuosaliukai wub.gif wub.gif
88888888, rinkinukas thumbup.gif , katukai grazus labai wub.gif
Atsakyti
Pasirodau savo vaikiskus darbelius 4u.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Kameja Meja Taip ten servetele smile.gif viena tokia gavau dovanu, na ir ji remeliui kaip tik.
Atsakyti
QUOTE(Nepomuke @ 2009 01 27, 16:11)
Ant popieriaus atspausdinta foto nebus tokia ryški, kaip man reiktų... g.gif  Bet jei foto naudoti neįmanoma, tai tada teks ją atsišviesti  tongue.gif  Ačiū už atsakymą, Kamėja Mėja! 4u.gif

Kokybė labai priklauso nuo popieriaus ir spausdintuvo. Patariu spausdinti ant šilko popieriaus smile.gif

Ką tik radau http://www.artmanija...ducts/264/2956/ gal ši priemonė tiks smile.gif

QUOTE(estetė @ 2009 01 27, 16:36)
Pasirodau savo vaikiskus darbelius  4u.gif

user posted image
user posted image

clap_1.gif matosi, kad kruopštus darbas smile.gif

QUOTE(zyliukas @ 2009 01 27, 16:58)
Kameja Meja Taip ten servetele  smile.gif viena tokia gavau dovanu, na ir ji remeliui kaip tik.

O ji tokia buvo, ar darei koliažą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamėja_Mėja: 27 sausio 2009 - 17:58
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 01 27, 18:55)
Kokybė labai priklauso nuo popieriaus ir spausdintuvo. Patariu spausdinti ant šilko popieriaus  smile.gif

Ką tik radau http://www.artmanija...ducts/264/2956/ gal ši priemonė tiks  smile.gif
clap_1.gif matosi, kad kruopštus darbas  smile.gif
O ji tokia buvo, ar darei koliažą?

tokia buvo, kaip is kvadraciuku mirksiukas.gif
Atsakyti
koki įdomūs darbai , zyliuko toks nematytas motyvas ir stilius kitoks thumbup.gif ir man tas katinas estetės ant pakabos labai patiko, iš kur tokį grožį gavai?

maniškė vasarinė tapybinė pakaba iš abiejų pusių.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 27 sausio 2009 - 18:46
QUOTE(Lachesė @ 2009 01 27, 20:45)
koki įdomūs darbai , zyliuko toks nematytas motyvas ir stilius kitoks  thumbup.gif  ir man tas katinas estetės ant pakabos labai patiko, iš kur tokį grožį gavai?

maniškė vasarinė tapybinė pakaba iš abiejų pusių. 

user posted image

Tas katinelis vienas is dekupazinio poperiaus lapo gyvuneliu,pirkau senas-naujas 4u.gif
Atsakyti