Visiškai pritariu mamenui. Daugiau nebesižemink, nes vyras tikrai to nevertas. Turi sūnelį, kuriam dabar labiausiai Tavęs reikia. Neužmiršk, kad Tu jam dabar didžiausia atrama... O vyrų pasaulyje tikrai ne vienas yra, ir ne visi jie tokie kiaulės... Stiprybės, ištvermės ir nenusimink

ir dziaugiuosi
,tik va kaip viskas pakrypo,atsirado jis viena diena ir pareiske kad vaika nori pamatyt,na sakau jam einam gal tu popieriuku tvarkyt...
taigi susitikom labai graziai pabendravom,gal kokias penkias val plepejom,kaip geriausi draugai
,sutarem del skirybu,dabar ir vaika pasiima dazniau,ir su visom mano salygom sutnka ,zodziu kad skiriamies graziai be pykciu ir isteriju,tik jausmas toks kad nei vienas to nenorim tik nedrystam pasakyt,nes is tu penkiu val apie reikalus penkiolika min snekejom,o siaip kalbejom apie vaika,kaip man sekasi ,ka jis veikia,ir t.t.o ta pana arba ji paliko,arba jis ja,zodziu kad issiskyre.Kvailas jis zmogutis prarado seima del aistros...

QUOTE(vaidoskaa @ 2005 09 22, 23:58)
Dažnai susimąstoma pernelyg vėlai, o vaikai kenčia labiausiai. Deja

QUOTE(vaidoskaa @ 2005 09 22, 22:58)
ir dziaugiuosi
,tik va kaip viskas pakrypo,atsirado jis viena diena ir pareiske kad vaika nori pamatyt,na sakau jam einam gal tu popieriuku tvarkyt...
taigi susitikom labai graziai pabendravom,gal kokias penkias val plepejom,kaip geriausi draugai
,sutarem del skirybu,dabar ir vaika pasiima dazniau,ir su visom mano salygom sutnka ,zodziu kad skiriamies graziai be pykciu ir isteriju,tik jausmas toks kad nei vienas to nenorim tik nedrystam pasakyt,nes is tu penkiu val apie reikalus penkiolika min snekejom,o siaip kalbejom apie vaika,kaip man sekasi ,ka jis veikia,ir t.t.o ta pana arba ji paliko,arba jis ja,zodziu kad issiskyre.Kvailas jis zmogutis prarado seima del aistros... 

Nu tai ir nesiskirkit...Praryk nuoskaudas ir taikykitės. Turite dėl ko

QUOTE(vaidoskaa @ 2005 09 22, 21:58)
ir dziaugiuosi

o as saviskiam atleidau ne viena karta...jis pas mane mokantis pateikti siurprizus kas puse metu..tad tikriausiai jau uzsigrudinau...
zodziu kaip bebutu sunku, kol kas jauciu, kad su siuo zmogum esu laiminga....
gal vertetu susitaikyti su tokia padetimi? bent jau pasistengti...
QUOTE(zuikelis- @ 2005 09 24, 15:11)
o as saviskiam atleidau ne viena karta...jis pas mane mokantis pateikti siurprizus kas puse metu..tad tikriausiai jau uzsigrudinau...
gal ir vertetu bet ne as turiu prasyti kad jis sugrystu,o jis turi paprasyt kad leisciau jam grysti,bet kaip matau jis nedrysta,ogal bijo kad atsakysiu ne,bet as jau jam atleidau kaip ir uzmirsau viska,bet zinau viena ,kol jis nesukurs seimos ir netures vaiku su kita moterim as visada tikesiuos kad grys pas mane,nesman gera su juo vien kalbetis,nors ir viena karta i savaite...
QUOTE(vaidoskaa @ 2005 09 24, 22:32)
gal ir vertetu bet ne as turiu prasyti kad jis sugrystu,o jis turi paprasyt kad leisciau jam grysti,bet kaip matau jis nedrysta,ogal bijo kad atsakysiu ne,bet as jau jam atleidau kaip ir uzmirsau viska,bet zinau viena ,kol jis nesukurs seimos ir netures vaiku su kita moterim as visada tikesiuos kad grys pas mane,nesman gera su juo vien kalbetis,nors ir viena karta i savaite...
Na va, sirdele, pagaliau baigesi tie pyksciai, ir begaline neapykanta kuria buvai uzgniauzusi savyje, saunuole

QUOTE(vaidoskaa @ 2005 09 24, 22:32)
maniskis irgi nesiprase grizti...as kai ipykdavau siulydavau skirtis, o kai sutikdavo, tada viska greitai apmastydavau ir bandydavau taisyti padeti....
atseit ar tikrai pasitaisysi, ar tikrai daugiau manes neskaudinsi jei pabandysim dar karta...visada budavo teigiami atsakymai....bet ne ilgam!!!
QUOTE(zuikelis- @ 2005 09 25, 15:52)
maniskis irgi nesiprase grizti...as kai ipykdavau siulydavau skirtis, o kai sutikdavo, tada viska greitai apmastydavau ir bandydavau taisyti padeti....
atseit ar tikrai pasitaisysi, ar tikrai daugiau manes neskaudinsi jei pabandysim dar karta...visada budavo teigiami atsakymai....bet ne ilgam!!!
na zinau viena kad vyru varyt lauk negalima,nes tada jie tikraipabegs.Nors viena karta pati esu pravarius,bet prisidirbes buvo juodai,bet atsiprase ir daugiau nesipykom...ka ir dabar besiskirdami graziai bendraujam nueinam i kavine isgeriam kavos,apie vienas kita pakalbam,apie vaika ir t.t.nemanau kad jei susitaikytume tai trumpam,o jei lemta issiskirti tai lemta,nieko cia nepadarysi,bet draugais likti noreciau,bent del mazuko,jam nereikia matyt tevu pykciu ir barniu,jam ir tai nemazas stresas:((
QUOTE(vaidoskaa @ 2005 09 22, 21:58)
ir dziaugiuosi

Na, buvo ir man taip...
Pagailo man savo nervu ir susitarem, kad bendrausim draugiskai. Na, sakau, kaip tu bendrauji su savo bendradarbem? Lygiai taip bendrauk ir su manimi, Juk nesakai joms: "uzkniso tavo tylejimas", "uzpisantis ramumas"? Kartu gyventi nebereikia, todel galime bendrauti kaip svetimi.
Pasaka, kaip gerai dabar sutariam. Nuvarom alucio pagerti, kartais susitinkam mieste kokios kaves..
Gerai, kad ne visi issiskyre taip bendrauja su savo ex...nes lekciau toli toli nuo tokiu issiskyreliu

Man jis nesake, kad gailisi, tik karta isprudo, kad durnas buvo. Nu ir ka? Zinome puikiai abu, kad kartu nesugebetume gyventi, tos problemos, kurios buvo-jos niekur nedingo ir islistu vel. As nepasitikeciau juo. Jis nepasikeis, po poros metu vel bus tas pats. Ar as to noriu? Noriu, kad viso to nebutu ivyke, bet ivyko.
Taip, jis man brangus zmogus, noriu, kad jam sektusi, noriu ir toliau bendrauti, jis rupi man. Bet to pykcio jam nebejauciu butent del to, kad ji palikau. Kad nenusizeminau, nevirtau skudureliu (daryk ka nori, tik buk su manimi). Kai kurie vyrai tokie yra, jie nori to, ko negali gauti.. Ir dabar mane tai veza

Gal man parasciau, cia filososfuoti, nes turiu drauga, su kuriuo man tikrai gera-ne, ne deginanti aistra ir intrigos, o saugumo jausmas, komfortas.
Kol kas dziaugiuosi, kad su vaiko tevu geri santykiai ir kad jie daug bendrauja. Ir gyvenu sau

kaip vyrams patogu gyventi, kai moterys pasiruošusios viską atleisti vėl ir vėl...
QUOTE(Euforija @ 2005 09 28, 16:23)
kaip vyrams patogu gyventi, kai moterys pasiruošusios viską atleisti vėl ir vėl...
Ir as manau, kad kai ko atleisti tiesiog negalima, kad ir kaip to norisi.. reikia ir save gerbti ir myleti, ne tik vyra, kuris to ne nevertas...