Įkraunama...
Įkraunama...

Radau lovoj su kita...

tokiu atveju stengciaus su kiekvienu kuo maziau bendrauti (bandau isivaizduoti nors sesers neturiu) nes negaleciau toliau nei vienu nei kitu toliau pasitiketi.
Atsakyti
stai ir gryzau is savo ilgu ir nuobodziu atostogu kaime....kazkam buvo idomu kaip man sekasi...O GI PUIKIAI.kadangi kaime nieko neveikiau tik sedejau ir nosi krapsciau,turejau laiko pamastyt ka toliau darysiu..ir sumasciau kad NIEKO.Jam reikia skirybu lai ir tvarko..O man ir taip labai gerai... thumbup.gif .Sjoviau as ant visko ir visu ir dabar del maziaus ir saves givenu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidoskaa @ 2005 08 27, 20:53)
stai ir gryzau is savo ilgu ir nuobodziu atostogu kaime....kazkam buvo idomu kaip man sekasi...O GI PUIKIAI.kadangi kaime nieko neveikiau tik sedejau ir nosi krapsciau,turejau laiko pamastyt ka toliau darysiu..ir sumasciau kad NIEKO.Jam reikia skirybu lai ir tvarko..O man ir taip labai gerai... thumbup.gif .Sjoviau as ant visko ir visu ir dabar del maziaus ir saves givenu biggrin.gif

palaukit palauki blink.gif blink.gif kox dar mazius????? ar as ko nepamenu?
Atsakyti
QUOTE(Shindila @ 2005 08 28, 21:13)
kox dar mazius

Taigi jinai apsivaikavus
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2005 08 29, 01:50)
Taigi jinai apsivaikavus

Cia kaip "apsiversiavus telycia" ???Na ir issireiskimai..
Atsakyti
Kas ten per didmiestis-Palanga,kad normaliai uždirbti galima, šeimą išlaikyti? Ko gero jau seniai ta moteris jo gyvenime. O kad vaiku prisiekia ir čia pat tą priesaiką laužo, tai tikrai niekšelis. Nereikia jam nei tavęs, nei vaiko.
Atsakyti
Nu šakės... neištverčiau skyrybų... jau užtenka kad draugystė po metų ar kelių mėn. nutrūksta ir parkių būna metams į priekį...
stiprybes...
Atsakyti
Žynote, prisiminiau vieno gero lietuvių rašytojo knygą "Altorių šešėly". Ten toks labai garsus veikėjas buvo Liudas Vasaris. Ir antrojoje knygos dalyje, kai jam pasiūlė susipažinti su mergina Aukse, jis apie ją pagalvojo: turbūt tokia, kuriai šypsantis matosi auksinis dantis, ir kurią suviliojus norisi palikti.
Gal čia apie tokias moteris kalba?
Aš dar nebuvau tokių sutikęs.
Biški ne į temą pavariau.
Sorry
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumerangas: 16 rugsėjo 2005 - 15:34
QUOTE(EmiA @ 2005 09 15, 08:52)
Kas ten per didmiestis-Palanga,kad normaliai uždirbti galima, šeimą išlaikyti? Ko gero jau seniai ta moteris jo gyvenime. O kad vaiku prisiekia ir čia pat tą priesaiką laužo, tai tikrai niekšelis. Nereikia jam nei tavęs, nei vaiko.

ne kogero o tikrai seniai,kai apmasciau viska aiskiai,prisiminiau kelis momentus,na gal ir ne kelis ir beveik tiksliai galiu pasakyt kada jis su ta pradejo lakstyt.kad manes ir vaiko nereikia tai ir faktas,jau daugiau kaip menesi yra kaune ir tik viena kart paskambino,pasakiau kad vaiko negaus kol nebus teismo sprendimo del vaiko globos,nesbuvo grasines kad atims,paskui matem vienas kita mieste,o jis ne nepriejo ir nepasiteiravo kaip mazius gyvena,as tai tikrai prie jo neleksiu ir neaiskinsiu va zinok musu sunus jau sneka ir panasiai.jei jem neidomu tai jau jo reikalas.is kitos puses gal bijo prieiti,nes smeizia mane kaip tik gali kad jo giminaiciai net nesisiveikina gatvej,taip nelabai supratau ka jiems esu padarius...
Atsakyti
QUOTE(vaidoskaa @ 2005 09 16, 22:11)
ne kogero o tikrai seniai,kai apmasciau viska aiskiai,prisiminiau kelis momentus,na gal ir ne kelis ir beveik tiksliai galiu pasakyt kada jis su ta pradejo lakstyt.kad manes ir vaiko nereikia tai ir faktas,jau daugiau kaip menesi yra kaune ir tik viena kart paskambino,pasakiau kad vaiko negaus kol nebus teismo sprendimo del vaiko globos,nesbuvo grasines kad atims,paskui matem vienas kita mieste,o jis ne nepriejo ir nepasiteiravo kaip mazius gyvena,as tai tikrai prie jo neleksiu ir neaiskinsiu va zinok musu sunus jau sneka ir panasiai.jei jem neidomu tai jau jo reikalas.is kitos puses gal bijo prieiti,nes smeizia mane kaip tik gali kad jo giminaiciai net nesisiveikina gatvej,taip nelabai supratau ka jiems esu padarius...

Negaliu pakest kai tai elgiasi... taigi ne vieno vakaro romanas buvo... slyksciai elgiasi... laikykis vaidoskaa 4u.gif
Atsakyti
man irgi toks elgesys nesuprantamas,na bet ten matyt seimos bruozas,giminej gal tik dvi semos darniai gyvena,visi kiti issiskyre,o jei kas ir ateina pas juos i seimyna tai tik "blogietis"koks,mat tik jie visi geri...vena karta jisman pasake kad man jo pinigu reikejo tai ir tekejau uz jo,tik beda ta kad jis u pinigu nikad neturejo:),man jau net juokas is jo ima.
Atsakyti
Juokas aišku vaistas geras.
Linkiu džiaugtis savo vaikeliu, būti su juo komanda ir bus viskas gerai. mirksiukas.gif
Atsakyti