Įkraunama...
Įkraunama...

Radau lovoj su kita...

QUOTE(grange @ 2007 01 03, 13:19)
na jau vyras ... vaikštantis į soliariumą, tai tikrai netelpa į žodį "vyras"(mano apibūdinimuose)

Keistas mastymas, o jeigu vyras guli papludimyje ir deginasi, tai jau telpa i zodi "vyras"? Kaip kas nori taip tas irunda.

O kur dingo viena tema apie sms? g.gif
Atsakyti
QUOTE(com @ 2007 01 03, 15:30)
Keistas mastymas, o jeigu vyras guli papludimyje ir deginasi, tai jau telpa i zodi "vyras"? Kaip kas nori taip tas irunda.

pati pasakei, kas kaip nori,tas taip supranta.
Atsakyti
Radau lovoj su kita - kieno lovoj? g.gif
Atsakyti
koks skirtumas kino, svarbu kad su kita moterim....
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 01 04, 11:07)
koks skirtumas kino, svarbu kad su kita moterim....

kaip koks skirtumas?? blink.gif blink.gif Ogi sava lova tai mazu maziausiai dezinfekuot reiketu, o gal net ismesti... tfu, kaip nemalonu paliko, vien nuo minties tokios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Xtulia: 04 sausio 2007 - 10:27
Didelis skirtumas.Ir gauruotas.
Jei mano lovoj - nudeciau abu. Lova ismesciau, kambaryje dezinfekcija nuo ziurkiu ir kt. parazitu....
Jei ne mano - tai kaip as radau ta lova? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Xtulia @ 2007 01 04, 10:27)
kaip koks skirtumas??  blink.gif blink.gif    Ogi sava lova tai mazu maziausiai dezinfekuot reiketu, o gal net ismesti... tfu, kaip nemalonu paliko, vien nuo minties tokios.

koks vyras tada turi būti, kad net meilužę i savo lovą atsitemptų cool.gif

QUOTE(Beigbeder @ 2007 01 04, 10:54)
Didelis skirtumas.Ir gauruotas.
Jei mano lovoj - nudeciau abu. Lova ismesciau, kambaryje dezinfekcija nuo ziurkiu ir kt. parazitu....

tai jei jau pradedam taip gilintis, tai gal pirmiau reikėjo paskaityti pirmą žinutę ir taptų aišku kokia kur kieno ta lova.....

QUOTE(vaidoskaa @ 2005 07 22, 10:17)
<...>PO TO KAIP PASKE KAD SKIRIAMES,vel buvom pradeje normaliai bendraut,skambindavomes susirasinedavom..as vis klausdavau ar tikrai  neturi kitos,jis prisiekinedavo kad ne,tai va nuvaziavau as i ta palanga ir ka jus manot radau su kita,ir dar kartu gyvena,kad pasiuto lauk isvare !!!nei vaikas nerupejo!!

Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 01 04, 12:07)

tai jei jau pradedam taip gilintis, tai gal pirmiau reikėjo paskaityti pirmą žinutę ir taptų aišku kokia kur  kieno ta lova.....

Oi, aciu uz informacija, tik as supratau, kad toj Palangoj lova buvo ir seimynine, o kurioj rado - ka as zinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 01 04, 10:54)

Aha, nėra ko po svetimas lovas dairytis lotuliukas.gif
Atsiprašau blush2.gif
Atsakyti
[quote=Tadas_Blinda,2007 01 02, 16:35]
Sakau kaip yra. As esu nepriklausomas neisipareigojantis vyras, nesiojantis stringus, depiliuojantis plaukus pazastyse ir ne tik, megstantis gerus rubus ir kvepalus, einantis i soliaruma ir i sporto kluba...

blink.gif blink.gif gal tu gėjus ar striptizo šokėjas? blink.gif blink.gif nes man toks vyras tai bobą biški primena. nu nukrisčiau vietoj jei į pirmą pasimatymą vyras su stringais ateitų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingalp: 04 sausio 2007 - 15:14
QUOTE(ingalp @ 2007 01 04, 15:13)
blink.gif  blink.gif gal tu gėjus ar striptizo šokėjas?  blink.gif  blink.gif nes man toks vyras tai bobą biški primena. nu nukrisčiau vietoj jei į pirmą pasimatymą vyras su stringais ateitų  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif va būtent, ne vienai man taip atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2007 01 04, 12:59)
Aha, nėra ko po svetimas lovas dairytis  lotuliukas.gif
Atsiprašau  blush2.gif

o jei toij svetimoij lovoij nuosavas vyras guli smileysex.gif smileysex.gif smileysex.gif

Atsakyti