Įkraunama...
Įkraunama...

Radau lovoj su kita...

QUOTE(Medinis @ 2007 01 09, 15:26)
Aš jums paprastą pavyzdį... einate jūs gatve, linksmai mojuojate rankutėmis, šypsenėlė per veidą... O čia pripuolu aš, tampau už plaukų, daužau rankomis ir kojomis. Po to paaiškinu, kad mano nuomone nepadoru šypsotis visiems sutiktiems vyrams. Ką jūs apie mane pagalvotumėt? Jei jau jai labai norėjosi kumščiais pamojoti - galėjo sau į srėbtuvę patrankyti, tikrai buvo už ką.

a man beveik panasiai yra buve: gavau premija darbe, einu patenkinta biggrin.gif (kaip kartais zmogui nedaug tereikia g.gif ) ir pripuola moteriske su priekaistais, ko as cia jos vyrui sypsausi, zinokit, visai rimtai vos i galva negavau, o vyrukas vos is gedos nenumire blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 01 09, 13:28)
a man beveik panasiai yra buve:

Ar pamoką apie moralę išmokote?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 01 09, 15:30)
Ar pamoką apie moralę išmokote?

moralas istorijos toks - vaiksciokim visi gatvej susirauke, jei i galva gaut bnenorim lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 01 09, 14:26)
Aš jums paprastą pavyzdį... einate jūs gatve, linksmai mojuojate rankutėmis, šypsenėlė per veidą... O čia pripuolu aš, tampau už plaukų, daužau rankomis ir kojomis. Po to paaiškinu, kad mano nuomone nepadoru šypsotis visiems sutiktiems vyrams. Ką jūs apie mane pagalvotumėt? Jei jau jai labai norėjosi kumščiais pamojoti - galėjo sau į srėbtuvę patrankyti, tikrai buvo už ką.

Arba kitas pvz:
Sugrizti tu, Medini, namo is baro su Medinuku, o jusu bendroj lovoj-zmona su meiluziu bigsmile.gif Aisku, paimsi vaika uz rankos ir nusivesi i virtuve, paprasydamas, kad dedei mamos tvarkyti netrukdytumete bigsmile.gif Ar panasu?
Atsakyti
QUOTE(Sandrag @ 2007 01 09, 13:31)
Ar panasu?

Aš visada perspėju kada grįšiu. Kad po to nereikėtų aiškinti žmonai, kodėl aš nepuoliau muštis su tuo "dėde" smile.gif
Papildyta...
Hm... pagalvojau, kad ne visada perspėju. Ačiū, Sandrag, nuo šiol elgsiuos kitaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 09 sausio 2007 - 13:35
QUOTE(Medinis @ 2007 01 09, 14:33)
Aš visada perspėju kada grįšiu. Kad po to nereikėtų aiškinti žmonai, kodėl aš nepuoliau muštis su tuo "dėde" smile.gif

Ale tu tikrai kulturnas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrag @ 2007 01 09, 15:34)
Ale tu tikrai kulturnas 4u.gif

as tai sakyciau, kad protingai atsargus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrag @ 2007 01 09, 13:31)
Arba kitas pvz:
Sugrizti tu, Medini, namo is baro su Medinuku, o jusu bendroj lovoj-zmona su meiluziu bigsmile.gif

Bet įdomu pasidarė, o ką aš turėčiau daryti jūsų manymu?
Iš karto pasakau, kad mano manymu meilužis čia tikrai ne prie ko...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 01 09, 14:39)

Nu sutinku, ne prie ko tas meilužis ar meilužė, bet jei jau taip reikaliukas prispaudė,tai kokio .............vestis juos i namus , a ?O savo namuose moteriškė (teiseta žmona ar draugė) matyt turi savą tvarka ir tiek......................
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 01 09, 14:39)

Kaip ka bigsmile.gif -i snuki, i snuki...kulturnai taip su knyga lotuliukas.gif Aisku, kad dedei, negi zmonai, uz ka jai? bigsmile.gif Jei jos lovoj meiluzis-tai ji tikrai nekalta schmoll.gif Vadinasi, seimoj truko jums to, vadinasi, per daznai po barus vaiksciojai biggrin.gif Su knyga belieka tik apginti savo seimos garbe, kaip senovej dare-iskviesdavo meiluzi dvikovai, ot, faini laikai buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrag @ 2007 01 09, 14:10)
kaip senovej dare-iskviesdavo meiluzi dvikovai, ot, faini laikai buvo thumbup.gif

Ar galvoj negerai? Žmoną pasmaugdavo arba akmenim užmėtydavo. O meilužis prie ko? Varnas varnui...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 01 09, 13:39)

Meilužiui - ranką paspaust, o žmonai - galvon bigsmile.gif Atspėjau g.gif
Atsakyti