Įkraunama...
Įkraunama...

Radau lovoj su kita...

QUOTE(kashara @ 2007 01 11, 13:15)
wa man labai idomi moteru nuomone.ar jus ramiai reaguotumet pamaciusios sawo wyra su kita lowoj?

Sunku pasakyti g.gif Viena, yra garsiai rekti ir pasaulio baisybemis grasinti virtualiai, o visai kita-susidurti realybeje. Virtualiai irgi pasakyciau, jog paleisciau gerkle, na gal ir kumscius i pagalba biggrin.gif taciau kai panasiai ivyko man tikroveje (netycia sutikau vyra, jau buvusi siai dienai, su meiluze,) tai apsimeciau, jog nepazistu ir praejau pro sali. Nei skandalo, nei riksmu, nei koliojimusi, nei tuo labiau musimusi, nors, patikekit, sirdyje labiau viriau ir galvojau apie susidorojima gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(kashara @ 2007 01 11, 13:15)
wa man labai idomi moteru nuomone.ar jus ramiai reaguotumet pamaciusios sawo wyra su kita lowoj?
kadangi man buwo nustatytas sutrikimas ir patarta apsilankyt pas daktarus tai man idomu ar as cia wiena tokia isprotejus?

Na jau tikrai ramiai nereguociau gun_bandana.gif ,viena karta si "laime"teko ir man.na tai ir man tada galima ta pacia diagnoze nustatyt doctor.gif .Bet mano nuomone tai daugiau sutrikimu galima butu nustatyti tai kuri ramiai reaguoja,jei tai is vis imanoma. g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita% @ 2007 01 11, 12:36)
viena karta si "laime"teko ir man.

Ką konkrečiai jūs darėte? Tai svarbu.
Atsakyti
QUOTE(Sandrag @ 2007 01 11, 13:20)
Sunku pasakyti g.gif Viena, yra garsiai rekti ir pasaulio baisybemis grasinti virtualiai, o visai kita-susidurti realybeje. Virtualiai irgi pasakyciau, jog paleisciau gerkle, na gal ir kumscius i pagalba biggrin.gif taciau kai panasiai ivyko man tikroveje (netycia sutikau vyra, jau buvusi siai dienai,  su meiluze,) tai apsimeciau, jog nepazistu ir praejau pro sali. Nei skandalo, nei riksmu, nei koliojimusi, nei tuo labiau musimusi, nors, patikekit, sirdyje labiau viriau ir galvojau apie susidorojima gun_bandana.gif

viena yra sutikti,o visai kas kita rast lovoj su kita tiesiogine to zodzio prasme verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita% @ 2007 01 11, 13:36)
.Bet mano nuomone tai daugiau sutrikimu galima butu nustatyti tai kuri ramiai reaguoja,jei tai is vis imanoma.  g.gif

Na, va, pasirodo, as-psichinis ligonis fool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 01 11, 13:37)
Ką konkrečiai jūs darėte? Tai svarbu.

kaip tai ka, tai keksei kitaip jos pavadint negaliu i veida daviau:piktas ,o paskui verkiau apie vyra tai is vis sneket nenoriu
Papildyta:
QUOTE(Sandrag @ 2007 01 11, 13:40)
Na, va, pasirodo, as-psichinis ligonis fool.gif    lotuliukas.gif

Ne tai norejau pasakyt,viskas priklauso nuo situacijos,idomu ar taip pat butum reagavus jai lovoj butum radus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita% @ 2007 01 11, 12:48)
...apie vyra tai is vis sneket nenoriu

Vyrui suduot bijojote? Geras vaizdelis - dvi bobos dėl vyro mušasi... Žiūrėčiau ir žiūrėčiau...
Atsakyti
QUOTE(jurgita% @ 2007 01 11, 12:39)
viena yra sutikti,o visai kas kita rast lovoj su kita tiesiogine to zodzio prasme verysad.gif

jusu namu lovoj ar kaip?? man idomu kaip uztinkant tuos asilus??? ar nujauciat kur rasti ar jie tiesiog jau nebeslepia g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 01 11, 13:50)
Vyrui suduot bijojote? Geras vaizdelis - dvi bobos dėl vyro mušasi... Žiūrėčiau ir žiūrėčiau...

Tai tik tavo nuomone,bet tai ne del vyro.Galejau ir jam uztrenkt,nepajegiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2007 01 11, 12:51)
jusu namu lovoj ar kaip??

O kuom namų lova bloga? Žmonai tinka, o meilužei netiks? Nesamonė... O užtinka, kai neperspėja apie grįžimą. Reikėtų būti atsargesnėms, kam tie širdagraužiai po to?
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2007 01 11, 13:51)
jusu namu lovoj ar kaip?? man idomu kaip uztinkant tuos asilus??? ar nujauciat kur rasti ar jie tiesiog jau nebeslepia g.gif ...

Namuose,anksciau is darbo gryzau-jis nesitikejo.
Atsakyti
mano atweju gawo abu ir wyras ir merga.ir nematau cia tame nieko blogo.buwo uz ka tai ir gawo nebuciau radus tokioj situacijoj tai nieko ir nebutu buwe.kaip jau sakiau jei jau nori kazka daryt tai bent jau rask tam tinkama wieta.werkt nemanau kad werta del to
wisi mano sutikti wyrai ne karto man nera sudawe kad ir kaip as juos buwau isprowokawus tam.
Atsakyti