Įkraunama...
Įkraunama...

Radau lovoj su kita...

QUOTE(Medinis @ 2007 01 11, 13:58)
O kuom namų lova bloga? Žmonai tinka, o meilužei netiks? Nesamonė... O užtinka, kai neperspėja apie grįžimą. Reikėtų būti atsargesnėms, kam tie širdagraužiai po to?

Apsurdas,Medinitai mums reikia but atsargesnioms?!!!!!!!!!!!Tai vyrams reiktu bent jau i namus nesivest,jei jau i kaire ir i desine eina schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita% @ 2007 01 11, 12:59)
Namuose,anksciau is darbo gryzau-jis nesitikejo.

nesitikejo arba jau jam buvo taspats...namai yra namai..nesuprasiu sito.. schmoll.gif
slykstu...
Atsakyti
as radau sawo namu lowoj.buwau iswaziawus i uzsieni ir neplanuotai grizau dwiem dienom ankscau maniau staigmena padarysiu o pati gawau dar geresne.
Atsakyti
QUOTE(kashara @ 2007 01 11, 13:15)
wa man labai idomi moteru nuomone.ar jus ramiai reaguotumet pamaciusios sawo wyra su kita lowoj?

doh.gif doh.gif doh.gif
Kas čia dar gali būti neaiškaus ką darytume tuo momentu, ogi elementaru -mušt nemuščiau , bet abu "epitetų" tai išgirstų ir ne vieną, meilužė nelabai gražiais žodžiais butų išprašyta iš mano(mūsų) namų -juk savo lovoj radau, dar patalyne surinkčiau visą jų pripeckiotą ir atminčiai meilužei įdėčiau arba į šiuklių konteinerį iškart....................
Atsakyti
QUOTE(jurgita% @ 2007 01 11, 13:02)

Manau abiem reikėtų pasisaugoti...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 01 11, 12:58)
O kuom namų lova bloga? Žmonai tinka, o meilužei netiks?

netiks tongue.gif zmonai buk malonus palik jos lova ramybeje..o jei turi meiluze sugebek susiveikti judvieju lova kur nors kitur...
Atsakyti
QUOTE(kashara @ 2007 01 11, 13:03)
...o pati gawau dar geresne.

Patarimas ateičiai - vyrai nemėgsta staigmenų. Tai verčia juos jaustis nesančiais padėties šeimininkais. Čia nuoširdžiai.
Atsakyti
Medinis as turiu paskambint wyrui ir sakyt "brangusis as grisiu po walandos buk malonus baig greiciau dulkint sawo keksyte ir sutwarkyk tai ka pridaret"
nu sorry bet as griztu i sawus namus ir nematau reikalo kazkam atsiskaitinet.jei jau labai niezti wiena wieta tai pilna wiesbuciu ir kitu wietu kuriose galima daryt ka nori
Atsakyti
QUOTE(kashara @ 2007 01 11, 14:01)
mano atweju gawo abu ir wyras ir merga.ir nematau cia tame nieko blogo.buwo uz ka tai ir gawo nebuciau radus tokioj situacijoj tai nieko ir nebutu buwe.kaip jau sakiau jei jau nori kazka daryt tai bent jau rask tam tinkama wieta.werkt nemanau kad werta del to
wisi mano sutikti wyrai ne karto man nera sudawe kad ir kaip as juos buwau isprowokawus tam.

Zinai tu saunuole thumbup.gif .Astai jam uzduot nepajegiau.O verkiau ne del jo,del situacijos,del to kad nesitikejau.
Atsakyti
QUOTE(kashara @ 2007 01 11, 13:07)
Medinis as turiu paskambint wyrui ir sakyt "brangusis as grisiu po walandos buk malonus baig greiciau dulkint sawo keksyte ir sutwarkyk tai ka pridaret"

Nebūtinai. Net jei ir ne meilužė, bet galite surasti apverstus namus, pristatytų butelių ir privemtą tualetą.. Asmeniškai aš tvarkausi žmonos grįžimo dieną...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 11 sausio 2007 - 13:10
QUOTE(jurgita% @ 2007 01 11, 13:07)
.O verkiau ne del jo,del situacijos,del to kad nesitikejau.

nu aisku,juk ne naminiai kotletai lauke namie unsure.gif
afekto busenos apimtas nezinai ka gali padaryti...blyn g.gif jauciu butu liudna...uzrakini miegamaji,prileidi duju ir palaimini porele devil.gif
et suds langai yra g.gif
Atsakyti
man wyras ir nera padeties seimininkas.zinok medinis nesuprantu tawes.tai tipo wyras turi meiluze thumbup.gif: atsiweda pas sawe i namus seimynine lowa thumbup.gif: ir dar zmona apie sawo grizima turi pranes doh.gif tai tada kam kartu gywent jei tokias nesamones darai?zmona net i namus negali ramiai grist
Atsakyti