Įkraunama...
Įkraunama...

Žadamas NT kainų kritimas VII

QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 01 18, 01:36)
aciu reikes pasidomet labiau..nes tik nuvaziavus i vieta supratau, kad cia per langus kazkada aplinkelis matysis, kai tuo tarpu seimininkai gyre koks vaizdas cia nuostabus  biggrin.gif  nu jo galvojau mintyse kol kas gal ir nieko tie laukai, neziurint kad dar ir auksta itampa praeina  ax.gif

As ten tik pora kartu esu buvusi, pazistamas turejo ten kazkur buta virsutiniame aukste, tai atsimenu, kad pro langa visur matesi laukai. Geriau, nei kaimyninis namas uz 30 metru, bet busima gatve kazkaip nelabai patraukliai skamba... Dar turbut pora metu ta gatve tiestu, kiek dulkiu, triuksmo.
Atsakyti
QUOTE(Zuikis.Puikis @ 2009 01 20, 13:26)
As ten tik pora kartu esu buvusi, pazistamas turejo ten kazkur buta virsutiniame aukste, tai atsimenu, kad pro langa visur matesi laukai. Geriau, nei kaimyninis namas uz 30 metru, bet busima gatve kazkaip nelabai patraukliai skamba... Dar turbut pora metu ta gatve tiestu, kiek dulkiu, triuksmo.

jo, tas aplinkelis dar puse velnio, tik pacios jo statybos tai doh.gif ...bet auksta itampa ten einanti manes nezavi visai unsure.gif zodz blogai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 01 21, 00:40)
jo, tas aplinkelis dar puse velnio, tik pacios jo statybos tai  doh.gif ...bet auksta itampa ten einanti manes nezavi visai  unsure.gif zodz blogai biggrin.gif

tuos laidus kaip suprantu kis po zeme ir ju vietoj kelius des:)
Atsakyti
Sveikos, as siandien buvau visuose bankuose ir domejausi paskola bustui. Tai banku palukanos pasiurpino!!! doh.gif Eurais siulo nuo 8,1% DnB Nord iki 25% Parex. Apie paskola litais net nebesneku, nes cia isvis fantastika. Be to visur ispejo, kad siandien tokios palukanos, rytoj gali buti jau didesnes. Paskolas isduoda su kruva papildomu salygu, kuriu pries kelis metus nesisapnavo. Taigi, manau, zmoniu kuriu turi atliekama viena kita 100 tukst. Lt Lietuvoje nera daug... g.gif Taigi pirkejams beliks laukti, o pardavejams norintiems kuo greiciau parduoti mazinti kainas... Nors bustas jau gan nemazai atpigo, galinciu ji isigyti nemanau, kad padaugejo.
Atsakyti
QUOTE(Smilguna @ 2009 01 21, 20:57)
Eurais siulo nuo 8,1% DnB Nord iki 25% Parex. Apie paskola litais net nebesneku, nes cia isvis fantastika.

Ogo, tai kokia tada marža skaičiuoja jeigu eur tokios palūkanas, nes euriboras tai 2.45 proc ir kris toliau, tai marža nuo 6 iki 22 ( jei 25% Parex, ar teisingai supratau ), o gal parašykit litais kokie procentai, būtų įdomu sužinoti. Ir daug maž kokie reikalavimas, kiek prašo min pradinio įnašo.
Atsakyti
Prajuokino vienas delfisto komentaras: "Pakopijuosiu EGZPIERTA ir isvardinsiu 8 priezastis, kodel man patinka krize:

1 Viarslininkai ale Avulis tures sugryzt i ten is kur atsirado (pvz pona Avuli puikiai prisimenu gariunuose smile.gif)

2 Pagaliau i klubus ir restoranus gales eit ramiai nebesistumdant eileje, bo atkris buduliai kurie gyveno ne pagal pajamas

3 Su savo masina nebejausiu nepilnavertiskumo komplekso smile.gif), nes iki siol jaustavausi keistai kai kiti uzdirbdami 3 kartus maziau vazinedavo naujomis masinomis.

4 Zmones atras senai uzmirstas vertybes, kaipo bendravima.

5 Berniukai turintys svajoniu butus su 40m paskola iskris is merginu rinkos smile.gif)

6 NT agentai isskirtinai buve stebetino tupumo nusileis ten kur jiems ir vieta

7 statybininkai uzmirs fraze " uz 4 000 lt net neapsimoka dirbt

8 Nes as esu lietuvis ir man gera, kai kitiems bloga smile.gif))"

Visas sąrašas gerulių komentarų. Gal ir jums bus aktualu apie NT kainų prognozes delfistų akimis smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Norka81 @ 2009 01 21, 21:41)
Ogo, tai kokia tada marža skaičiuoja jeigu eur tokios palūkanas, nes euriboras  tai  2.45 proc ir kris toliau, tai marža nuo 6 iki 22 ( jei 25% Parex, ar teisingai supratau ), o gal parašykit litais kokie procentai, būtų įdomu sužinoti. Ir daug maž kokie reikalavimas, kiek prašo min pradinio įnašo.

5dieni teko buti banke..eurais paskola - palukanos 5.5% standartine, dar sake marza mazintu, bent jau mums ax.gif

Subjektyvi, skaiciau visus tuos komentarus, geruliai kai kurie thumbup.gif

bet va dabar vel turim nusiziureje viena varianta, patikek manim, nenuleidzia schmoll.gif aisku jau ten kaina palyginus su piko metu buvusiom mazesne turbut 200t biggrin.gif bet mums amnezija, tai mes derimes nuo dabartines kainos..nenuleidzia nors tu ka, nekalbant apie tai, kad iforminta viskas nepalankiai pirkejui ir pan. dalykai ax.gif
Atsakyti
Aš palaukčiau rudens ax.gif Jei negalite laukti, bandykit spaust toliau, tik turėkit kantrybės cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 01 25, 21:42)
Aš palaukčiau rudens ax.gif  Jei negalite laukti, bandykit spaust toliau, tik turėkit kantrybės cool.gif

niu, kad jau su ta kantrybe tris objektus prasikom tongue.gif aisku skriaudos ner, bet vistiek..manau kad ir situos nupirks tik laiko klausimas dabar..duodu koki menesi max ir nupirks.
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 01 25, 21:48)
niu, kad jau su ta kantrybe tris objektus prasikom  tongue.gif  aisku skriaudos ner, bet vistiek..manau kad ir situos nupirks tik laiko klausimas dabar..duodu koki menesi max ir nupirks.

O nebaisu šiais laikais "sėdėti ant pinigų maišo" ir pastoviai tai viešai reklamuoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dasa: 25 sausio 2009 - 21:35
Tai kad neparašė, kur jis padėtas rolleyes.gif

Žinai, dar nebuvo tokio laikmečio, kad neatsirastų patrauklių variantų. Viskas priklauso nuo įsitikinimų. Jei manai, kad rytoj išpirks visą geriausią NT - baik juokus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dasa @ 2009 01 25, 22:34)
O nebaisu šiais laikais "sėdėti ant pinigų maišo" ir pastoviai tai viešai reklamuoti?

taigi nesedim, ne veltui apie banka uzsiminiau biggrin.gif ir paskolos palukanas..

QUOTE(Subjektyvi @ 2009 01 25, 23:41)
Jei manai, kad rytoj išpirks visą geriausią NT - baik juokus 4u.gif

nemanau..bet is tiek kiek jau maciau ir is to kas buvo siuloma paskutinius siuos metus, tai buvom issirinke tikrai gerus variantus..visi jie jau parduoti mirksiukas.gif sakau, kad ir sita nupirks ir tai manes visai nenustebintu ax.gif

Papildyta:
tik norejau parasyti, kad krizė krize, bet į NT rinką įmesti geri variantai už gerą(lyginant piko metu) kainą neužsilaiko rolleyes.gif
Atsakyti