Įkraunama...
Įkraunama...

Smashbox & Stila

gal kuri siuos turi seselius?
http://www.smashbox.com/EYELIGHTS
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2010 11 13, 03:05)
turiu lygiai tokia pat spalva,tikrai prisidedu prie pagyru.Puikiai tinka net antakiams,tokia itin neutrali kakava su pilka spalva sumaisyta.ir laikos puikiai,ir dengia puikiai,ir pigmentuoti itin gausiai. 4u.gif

o koks cia numeriukas sito seselio?
Atsakyti
gal yra naudojančių šią pudrą? kaip jos maskavimas ir ar ilgai išsilaiko ant veiduko? beje, kiek gramų jos yra?
user posted image
Atsakyti
Pasikartosiu su klausimu, bet taip niekas ir nera pakomentaves Photofinish primerio. Tikrai turi kazkas ji naudoti, tokia populiari preke! Mane ypac domina zalias variantas
Atsakyti
Palieku apsiliepimą apie Smashbox Muse Cream pieštuką, spalva Lapis, gili mėlyna, bet ne matinė, o tokia šiek tiek su perlamutru/žvilgesiu tarsi žuvies žvynai.
user posted image
Pieštukas šioje nuotraukoje labai gerai matosi reali spalva.

Labai patiko, nes nepaprastai minkštas, lengvai, ryškiai brėžiasi, puikiai laikosi, gerai išsisklaido. Spalva taip pat gera, puikiai ja pakeičiu įprastą juodą pavedimą. Tikrai vykęs pirkinys.
Atsakyti
QUOTE(Gabanne @ 2011 04 06, 16:22)

Nors klausimas užduotas senokai, bet pasisakysiu smile.gif Naudoju su šešėlių pagrindu, tai neblogai laikosi, bet kad išsilaikytų visą dieną - man taip nėra. Bet tepasi gražiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 07 02, 21:42)
gal yra naudojančių šią pudrą? kaip jos maskavimas ir ar ilgai išsilaiko ant veiduko? beje, kiek gramų jos yra?

Turėjau šią Smashbox’s Halo Hydrating Perfecting Powder. Maskavo tikrai neblogai, išsilaikydavo net per didžiausius karščius neblogai, tačiau dienos bėgy T zona pradėdavo blizgėt, nors mano oda nėra iš riebiųjų. Kiekio nepasakysiu, nes esu išmetus jau pakuotę. Bet naudojosi labai taupiai ir ilgai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 07 08, 13:47)
Turėjau šią Smashbox’s Halo Hydrating Perfecting Powder. Maskavo tikrai neblogai, išsilaikydavo net per didžiausius karščius neblogai, tačiau dienos bėgy T zona pradėdavo blizgėt, nors mano oda nėra iš riebiųjų. Kiekio nepasakysiu, nes esu išmetus jau pakuotę. Bet naudojosi labai taupiai ir ilgai smile.gif

4u.gif o kokia maždaug kaina?
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2011 07 07, 16:29)
Pasikartosiu su klausimu, bet taip niekas ir nera pakomentaves Photofinish primerio. Tikrai turi kazkas ji naudoti, tokia populiari preke! Mane ypac domina zalias variantas

Turiu ir naudoju (kai prireikia) paprastą skaidrų Photo Finish Primerį, primerį su Dermaxyl kompleksu(miniuką, šitas tik vasarai, nes su SPF ir odos spalvą pavienodina) ir žalią korekcinį primerį. Visi labai puikiai tepasi, gerai palygina išsiplėtusias poras ir smulkias raukšlytes, žalią naudoju rimtesniam makiažui, kai reikia gerai užmaskuoti linkusius raudonuoti skruostus ir išsiplėtusius kapiliarus ar raudonas dėmes kokias - raudona spalva neprasimuša taip ryškiai. Man patinka visi 3.
Papildyta:
Gal kas naudojat šitokį blizgį?
Man rūpi tas blizgesys - nuotraukoj atrodo, kad to smulkaus perlamutro privaryta be proto. Ar pasidažius blizgio spalva matosi? Labai nemėgstu, kai lūpos tik tviska blizgiukais vos ne baltos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke @ 2011 07 09, 19:46)
Turiu ir naudoju (kai prireikia) paprastą skaidrų Photo Finish Primerį, primerį su Dermaxyl kompleksu(miniuką, šitas tik vasarai, nes su SPF ir odos spalvą pavienodina) ir žalią korekcinį primerį. Visi labai puikiai tepasi, gerai palygina išsiplėtusias poras ir smulkias raukšlytes, žalią naudoju rimtesniam makiažui, kai reikia gerai užmaskuoti linkusius raudonuoti skruostus ir išsiplėtusius kapiliarus ar raudonas dėmes kokias - raudona spalva neprasimuša taip ryškiai. Man patinka visi 3.

Linuke, aciu labai. Kokio tipo jusu oda?
Atsakyti
Normali-mišri, T zonoj vasarą riebaluojasi.

Visi išvardinti primeriai yra gelio konsistencijos, kažkiek drėkina.

Draugės oda labai riebi, tai ji naudoja Photo Finish Light primerį, sako, blizgesys neprasimuša taip greit.
Atsakyti
Ar yra isbandziusiu Smashbox High Definition Healthy FX Foundation SPF 15 ? Kim Kardashian labai daznai dazoma ja g.gif youtube labai daug atsiliepimu nera,bet kiek paziurejau,ja LABAI giria. Ar pas mus Kristianoj yra jos sviesiu atspl.?
Atsakyti