Įkraunama...
Įkraunama...

Smashbox & Stila

QUOTE(LEEja @ 2013 06 13, 15:11)
paakiu maskuoklis, gelinis, reikia nedaug, labai gerai sklaidosi, nes slidus, paakiai atrodo gerai, nors jis toks pusiau permatomas, bet pasviesino

Kiek žinau, čia paakių maskuoklio primer'is, tai ant viršaus užtepus paakių maskuoklio turėtų būt geresnis efektas, negu naudojant šį vieną. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2013 06 13, 16:00)
Kiek žinau, čia paakių maskuoklio primer'is, tai ant viršaus užtepus paakių maskuoklio turėtų būt geresnis efektas, negu naudojant šį vieną. smile.gif

ooo gerai ryt, uzsitepsiu abieju 4u.gif
Atsakyti
Domina atsiliepimai apie Smashbox Camera Ready BB Cream SPF 35

user posted image

Svarbiausia kad nenuplauktu nuo veido esant karsciui ir maskuotu nors kiek. LABAI laukciau atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 06 lapkričio 2016 - 13:18
Naujųjų naktį išbandžiau Smashbox Photo Finish Foundation Primer Oil Free
Bazė man patiko : skaidri, silikoninė, gerai dengiasi, makiažas ant jos taip pat puikiai dengės, gerai laikėsi. Jeigu kada nors reikėtų silikonės bazės, gal ir pirkčiau. Dabar žinau nenaudosiu, bet smagu buvo išmėginti.
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2017 01 02, 00:48)
Naujųjų naktį išbandžiau Smashbox Photo Finish Foundation Primer Oil Free
Bazė man patiko : skaidri, silikoninė, gerai dengiasi, makiažas ant jos taip pat puikiai dengės, gerai laikėsi. Jeigu kada nors reikėtų silikonės bazės, gal ir pirkčiau. Dabar žinau nenaudosiu, bet smagu buvo išmėginti.

Ir aš neseniai ją nusipirkau, man irgi patiko. Uždengia visokius veido netolygumus, pasausėjimus smile.gif
Atsakyti
Kalėdų senis man atnešė neribotų galimybių paletę Shape Matters wub.gif Aš ją myliu wub.gif Naudoju kasdien. Rašyti apie ją galima labai daug, pavardinsiu tik didžiausius pliusus ir minusus.
Labiausiai patiko : antakių šviesesnė ir tamsesnė pudros, šviesios ir tamsi violetinė šešėlių spalvos, gelsva pudra paakių maskavimui ir šviesą atspindinti pudra (glow). Šepetėlis nepriekaištingas.
Mažiausiai patiko : kontūravimo pudra ir tamsiai rudas šešėlis. Abu labai neilgai ant manęs laikosi, po dviejų valandų jau būna kažkur dingę.
Apskritai esu dėkinga, kad mano kosmetikos stalčiuje gyvena #ShapeMatters
Atsakyti