Įkraunama...
Įkraunama...

Žaliakalnio pradinė mokykla

QUOTE(Mamo @ 2010 11 05, 22:34)
Mokomes antroje klaseje, viskas gerai, vaikai linksmi, lankom mokykloje dailes bureli

Sveiki, gal kas ka naujo turi papasakoti apie sia mokykla? smile.gif Ir gal kas apie sias mokytojas gal ka zino 4u.gif geru ar blogu atsiliepimu smile.gif

mok.-met. Nijolė Česonienė
vyr, mok. Daiva Degutienė
mok.-met. Rasma Raudonienė
Atsakyti
QUOTE(modeina @ 2011 01 13, 11:24)
Sveiki, gal kas ka naujo turi papasakoti apie sia mokykla? smile.gif Ir gal kas apie sias mokytojas gal ka zino  4u.gif geru ar blogu atsiliepimu smile.gif 

mok.-met. Nijolė Česonienė
vyr, mok. Daiva Degutienė
mok.-met. Rasma Raudonienė

mane irgi labai domintu atsiliepimai apie sias mokytojas,nes ruosiames lankyti sita mokyklele nuo rugsejo, kuri mokytoja geriausia 4u.gif
Atsakyti
Mus irgi domina info apie šias mokytojas smile.gif . Taip pat įdomu kokių būrelių yra mokykloje? Kiek kainuoja uniformos?
Labai tikiuosi, kad kas atsakys. Nes dabar liko tik klausiančios smile.gif
Atsakyti
galiu pasisakyti tik apie uniformas, nes dukra siais metais lanko pirma klase. Mokytoju siu nepazystu, o bureliu mokykloje yra tik ji ju nelanko. Taigi del uniformu yra du variantai arba siūtis nauja, arba pirkti panesiota. Kiek kainuos nauja tai priklauso pas kokia siuveja ir t.t., kur nusipirkti medziaga mokykla kontaktus duoda ir schemute kaip turetu atrodyti uniforma. Bet is tikruju variaciju sia tema yra ivairiu kaip pasiziuri kokias uniformas vaikai nesioja. Mergaites gali nesioti svarkeli ir sijonuka arba sarafana. Berniukai aisku kelnes ir svarkas.
Birzelio men. pradzioje kaip baigiasi mokslo metai klasese buna sukabintos uniformos kas nori jas parduoti, na vaikas isauga o uniforma dar nenunesiota. Jei pirksite tokias tai kainuos tikrai nebrangiai. Kadangi as dairiausi mergaiciu, tai sijonukai su svarkeliu kainavo nuo 30-40 Lt, ir t.t, as nupirkau sarafana uz 25 Lt, nes man atrode taip patogiau ir graziau. Tikrai esu patenkinta pirkiniu. Paprastai mokytoja sake, kad per visus keturis metus reikia dvieju uniformu 1-2 klasei ir 3-4 klasei. Nebent vaikas labai jau isaugtu kiekvienais metais ta uniforma.
Dar paskaitykit sia tema nuo pradziu man atrodo apie sias mokytojas jau buvo rasyta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivarasa: 01 vasario 2011 - 16:36
QUOTE(modeina @ 2011 01 13, 12:24)
Nijolė Česonienė
Daiva Degutienė
Rasma Raudonienė

Heelp - duokit atsiliepimų apie būsimų pirmokų mokytojas...
Ypač domina, kas mokėsi pas Česonienę ir Raudonienę - neišsirenkam iš šių dviejų g.gif

Atsakyti

help.gif

Atsakyti
[quote=Momė,2011 03 03, 16:49]
Heelp - duokit atsiliepimų apie būsimų pirmokų mokytojas...
Ypač domina, kas mokėsi pas Česonienę ir Raudonienę - neišsirenkam iš šių dviejų g.gif

Mano vaikas mokosi pas mokytoja Cesoniene-griezta, reikli,bet teisinga ir labai sauni mokytoja. Vaikai ja tikrai myli. Klasej tvarka. Megsta su vaikais keliauti. Paprastai pas ja pirmoku klase buna pilnai suformuota jau tikrai anksti. Apie mokytoja Raudoniene girdejau irgi tik gerus atsiliepimus.

Del uniformu-jei norit naujos, kitoj gatves pusej, Radijo gamyklos buvusiose patalpose yra siuvyklele, kuri butent tuom uzsiima. Komplektas kainuoja jei neklystu apie 200-250 lt. Reikiamas medziagas jie turi. Uztenka drasiai dviems metams, net jei ir vaikas stipriai ugteli tiek i auksti, tiek i ploti-belieka siek tiek pakoreguoti, atlenkti ir panasiai..... smile.gif
Atsakyti
MANO SUNUS SIAIS METAIS BAIGIA pas RAUDONIENE.Labai gera mokytoja. thumbup.gif
beje ,jei ka domintu turi ar 2 ar 3 uniformas berniukui. smile.gif
Atsakyti
Zaliakalnio pradine Baigiau 2002 metais. Mano nuomone mokymo lygis gan auksta sjoje, nes baigus ja ir nuejus i Ausros gimnazija man penktoje klaseje tokie dalykai kaip anglu ir matematika nebuvo sunkus, nes turejau gerus pagrindus igytus pradineje mokykloje. Man sioje mokykloje silciausi atsiminimai:D Uniformos labai patiko, vieta taip pat, taipogi kiema turime. Taip pat mokykla nediduke, tad vaikai vieni kitus pazista, nebuna liudna pertrauku metu. taip pat apie mokytojas jeijos desto labai geri atsiminimai. Seip si pradine mokykla man atrodo viena is geriausiu Kaune. Daugelis vaiku ja baige stoja i Jezuitu , jablonskio gimnazijas, net buna kad beveik visa klase istoja i ta pacia gimnazija ir toliau mokosi kartu:) biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas galit ka nors pasakyt apie sias mokytojas?

Audronė Freitakienė
Jautrutė Časinienė
Atsakyti
Tai nera mamyciu, kuriu vaikuciai mokytusi pas sias mokytojas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(just_justina @ 2011 10 10, 18:48)
<...> Daugelis vaiku ja baige stoja i Jezuitu , jablonskio gimnazijas, net buna kad beveik visa klase istoja i ta pacia gimnazija ir toliau mokosi kartu:) biggrin.gif

o kur dar be Jezuitu i 5 klase po sios mokyklos galima eiti? g.gif
Atsakyti