Įkraunama...
Įkraunama...

Žaliakalnio pradinė mokykla

QUOTE(Mama Ingutė @ 2010 01 27, 13:36)
Papildyta:
Laba diena. Mano sūnus keturis metus mokėsi pas šią mokytoją. Ir esu labai tuo patenkinta  biggrin.gif . Mokytoja labai atsakinga, reikli, nebijo sakyti ką galvoja. Kalba tiesiai, be išvedžiojimų. Skatina vaikus ne tik gerai mokytis matematikos, lietuvių, anglų kalbos, bet ir dalyvauti popamokinėje veikloje book.gif  . Veda ketvirtokams pasaulio pažinimo būrelį anglų kalba. Sūnus pradėjo lengviau įsisavinti anglų kalbą. Dėl to labai gerai sekasi vidurinėje mokykloje. Mokytoja dalyvauja projektuose tarp mokyklų, ne tik su vaikais, bet įtraukia ir visą šeimą. Teko dalyvauti ir sporto varžybose fitness3.gif ir piešime ant asfalto, gaminti lesyklėlę ir gaudyti paukščius  thumbup.gif . Aplankė daug muziejų ir važiavo į ekskursijas. Aš labai džiaugiuosi šia mokytoja. Taip pat labai džiaugiasi ir mano sūnus, o tai man atrodo ir yra svarbiausia. Nes ne mes mokomės, o vaikai.  clap.gif . Jo komentaras: pati geriausia mokytoja šioje mokykloje.  vacation1.gif .

Pritariu siai mamytei 100%. Sauni mokytoja! Mano sunus irgi mokesi 4 metus pas ja. As labai patenkinta, vaikas taip pat, o tai ir svarbiausia. Gavo gerus pagrindus, todel neturim bedu ir dabar, jau pagrindineje mokykloje.
Atsakyti
QUOTE(ringa11 @ 2010 02 01, 14:51)
Pritariu siai mamytei 100%. Sauni mokytoja! Mano sunus irgi mokesi 4 metus pas ja. As labai patenkinta, vaikas taip pat, o tai ir svarbiausia. Gavo gerus pagrindus, todel neturim bedu ir dabar, jau pagrindineje mokykloje.

Labai idomu g.gif , uz sia mokykla agituoja tik mamytes naujokes, kuriu saskaitoje nera net 5 zinuciu lotuliukas.gif . Panasu, kad stengiasi pacios mokyklos mokytojos save pagirti mirksiukas.gif
Atsakyti
Gerb. Laume, šlykštu klausyt ir skaityt.... Kai apie R. Raudonienę klausė, viskas gerai atsakinėjo...Kai apie Kaminskienę iį Steponavičienę pernai klausinėjo, tai viskas tvarkoj, visos gyrė....O jeigu jau apie mūsų mokytoją Gibiežienę kažkas paklausė, tai atseit pačios agituoja, kad girtų....Nu jau visai gėda tamstytei turėtų b0t taip rašyt.... Mūsų vaikai mokėsi ir labai džiaugiasi. Nebeturiu, ką ir pridurt... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zebenkscike @ 2010 02 01, 22:39)
Gerb. Laume, šlykštu klausyt ir skaityt.... Kai apie R. Raudonienę klausė, viskas gerai atsakinėjo...Kai apie Kaminskienę iį Steponavičienę pernai  klausinėjo, tai viskas tvarkoj, visos gyrė....O jeigu jau apie mūsų mokytoją Gibiežienę kažkas paklausė, tai atseit pačios agituoja, kad girtų....Nu jau visai gėda tamstytei turėtų b0t taip rašyt.... Mūsų vaikai mokėsi ir labai džiaugiasi. Nebeturiu, ką ir pridurt... lotuliukas.gif

Vel agituoja naujas vartotojas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2010 02 02, 17:18)
Vel agituoja naujas vartotojas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Miela sena vartotoja. Ir jūs kažkada buvot nauja. Jūs aplamai negalite nieko komentuoti apie šios mokyklos mokytojas, nes buvote užėjus tik vienai akimirkai (pati tai rašėte). Nebent esate aiškiaregė, g.gif . O man teko bendrauti su mokytoja Giedra-Vale Gibiežiene 4 metus ir mokykloje, ir užklasinėje veikloje. Bendraujame ir toliau.
Jei nebūčiau patenkinta šia mokykla,tai nevesčiau savo antrojo sūnaus, kuris jau mokosi antroje klasėje pas mokytoją Jautrutę Časinienę kuri taip pat yra labai gera(reikli, griežta bet tuo pačiu ir jautri). Tokia, kokia ir turi būti pradinukų mokytoja 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mama Ingutė: 02 vasario 2010 - 19:56
QUOTE(Mama Ingutė @ 2010 02 02, 20:55)
Miela sena vartotoja. Ir jūs kažkada buvot nauja. Jūs aplamai negalite nieko komentuoti apie šios mokyklos mokytojas, nes buvote užėjus tik vienai akimirkai (pati tai rašėte). Nebent esate aiškiaregė,  g.gif . O man teko bendrauti su  mokytoja Giedra-Vale Gibiežiene 4 metus ir mokykloje, ir užklasinėje veikloje. Bendraujame ir toliau.
  Jei nebūčiau patenkinta šia mokykla,tai nevesčiau savo antrojo sūnaus, kuris jau mokosi antroje klasėje pas mokytoją Jautrutę  Časinienę kuri taip pat yra labai gera(reikli, griežta bet tuo pačiu ir jautri). Tokia, kokia ir turi būti pradinukų mokytoja  4u.gif

Gyvenu salia sios mokyklos ir bendrauju su tevais, kuriu vaikai lanko sia mokykla. Tikrai sioje mokykloje yra sauniu mokytoju, bet pati mokyklos ,,politika" yra ne kokia...

Ir vel krutine mokykla gina nauja vartotoja, keisti sutapimai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolciukas @ 2010 01 19, 20:32)
Sveikos, gal kas gali papasakoti apie mokytoją Giedrą-Valę Gibiežienę? Būtų labai įdomi jūsų nuomonė  4u.gif
Laukiu atsiliepimų

Mokytoja visą mokytojavimo laiką pradirbusi šioje mažoje, šiltoje ir jaukioje mokykloje. Turi didelį darbo stažą. Be pradinukų mokymo užsiima ir anglų kalbos mokymu papildomai. Mokykloje su ketvirtokais dirba būrelyje, kuriama diskutuoja apie pasaulio pažinimą anglų kalba smile.gif .
Mokytoja teisinga ir sąžininga smile.gif . Geba išaiškinti dėstomą dalyką ir užimti vaikus. Stengiasi, kad vaikai dirbtų klasėje, kad nereikėtų daug dirbti namuose smile.gif . Tada vaikai gali užsiimti savo mėgstama veikla.
Nors mokytojai "sekasi", jau antra laida - berniukiška klasė, bet mokytoja sugeba ir gali suvalgyti klasę thumbup.gif .
Tikiuosi, kad ir šį Rugsėjį, mokytoja gaus mažus vaikučius, pirmokėlius, kurie norės kartu su mokytoja keliauti per raidelių ir skaičiukų pasaulį 4u.gif .

Pasirašo mama, kurios trys vaikai mokėsi šioje mokykloje ir sėkmingai ją baigę (žaliomis spalvomis=10-ukais) iškeliavo į kitas Kauno gimnazijas smile.gif .
P.S. jeigu reikia, galiu papasakoti ir apie kitas mokytojas ax.gif .
Atsakyti
istikruju keista , kad atsilepia tik naujokes. Tikrai darosi itartina. Nors , kai i musu darzeli atejo Giedra-Vale Gibiežiene, man ji pasirode visai nieko. Ir , kas gyvena salia tos mokyklos - skaito ja pristizine. Gaila , kad vaikai niekeno is pazistamu nesimoke- nes paskaicius atsilepimus , tikrai baugu kazkaip pasidaro.

P.S. As irgi naujoke biggrin.gif- bet as jeskau mokyklos sunui biggrin.gif.
Atsakyti

PRISIJUNGSIU PRIE SIOS MOKYKLOS GERO VARDO PALAIKMO KAIP NE NAUJA VARTOTOJA hah.gif Llaume ?

MES IRGI MOKOMES PAS Jautrutę Časinienę IR LABAI MYLIM IR GERBIAM SIA MOKYTOJA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAZULKOS: 08 vasario 2010 - 12:19
Gal kas pažįsta mokytoją Liną Abramavičienę?
Atsakyti
[quote=ALOCKA,2010 02 07, 16:45]
istikruju keista , kad atsilepia tik naujokes. Tikrai darosi itartina. Nors , kai i musu darzeli atejo Giedra-Vale Gibiežiene, man ji pasirode visai nieko. Ir , kas gyvena salia tos mokyklos - skaito ja pristizine. Gaila , kad vaikai niekeno is pazistamu nesimoke- nes paskaicius atsilepimus , tikrai baugu kazkaip pasidaro.

man taip pat teko truputi pabendrauti su Giedra-Vale Gibiežiene, nes buvo ji ir atejusi i musu vaiku darzeli (gal i ta pati?), as pritariu alockai man ta mokytoja taip pat patiko, as nutariau ir uzrasiau savo dukra pas ja, nuo rudens eisim pas sia mokytoja mokytis i pirma klase, tikiuosi viskas bus gerai. Svarbiausia kad mokytoja gera butu, nes ji labiausiai su vaikais bendrauja, o del kitu dalyku matysim.

p.s. as ne naujokas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivarasa: 24 vasario 2010 - 14:45
Siap tai svietimo srities uzkuliuose ne kaip apie mokyklos politika snekama. Vaizdas toks kad reklama cia visagale. Beabejo geros mokytojos visur geros.
Atsakyti