QUOTE(Mama Ingutė @ 2010 01 27, 13:36)
Papildyta:
Laba diena. Mano sūnus keturis metus mokėsi pas šią mokytoją. Ir esu labai tuo patenkinta
. Mokytoja labai atsakinga, reikli, nebijo sakyti ką galvoja. Kalba tiesiai, be išvedžiojimų. Skatina vaikus ne tik gerai mokytis matematikos, lietuvių, anglų kalbos, bet ir dalyvauti popamokinėje veikloje
. Veda ketvirtokams pasaulio pažinimo būrelį anglų kalba. Sūnus pradėjo lengviau įsisavinti anglų kalbą. Dėl to labai gerai sekasi vidurinėje mokykloje. Mokytoja dalyvauja projektuose tarp mokyklų, ne tik su vaikais, bet įtraukia ir visą šeimą. Teko dalyvauti ir sporto varžybose
ir piešime ant asfalto, gaminti lesyklėlę ir gaudyti paukščius
. Aplankė daug muziejų ir važiavo į ekskursijas. Aš labai džiaugiuosi šia mokytoja. Taip pat labai džiaugiasi ir mano sūnus, o tai man atrodo ir yra svarbiausia. Nes ne mes mokomės, o vaikai.
. Jo komentaras: pati geriausia mokytoja šioje mokykloje.
.
Laba diena. Mano sūnus keturis metus mokėsi pas šią mokytoją. Ir esu labai tuo patenkinta

Pritariu siai mamytei 100%. Sauni mokytoja! Mano sunus irgi mokesi 4 metus pas ja. As labai patenkinta, vaikas taip pat, o tai ir svarbiausia. Gavo gerus pagrindus, todel neturim bedu ir dabar, jau pagrindineje mokykloje.