Įkraunama...
Įkraunama...

Žaliakalnio pagrindinė(buvusi L.Karsavino)

Oi, na tai jums jau visai prie pat mokyklėlė tongue.gif Klasėse po 24 mokinius, pernai vaikams nupirko suolus naujus, kuriuose jie po vieną sėdėjo. Tiesa nežinau, ar visose klasėse, ar tik mano sūnaus. Rinkliavos pagrindinės buvo tik atėjus į mokyklą - naujiems langams bei spintai, vaikų daiktams sudėti. O šiaip tai ekskursijoms, pratyboms ar dar kažkokiems spektakliams, bet tai juk viskas tavo vaikui, o beje jei nenori, tai nieks neverčia į ekskursijas važiuoti ar į teatrus eiti. Dėl vaikų tarpusavio santykių, tai aišku stengiasi mokytojos kiek gali, bet, stebuklo tai tikrai nelauk. Turbūt dar priklauso ir kokie vaikai papuola į kolektyvą. O šiaip tai nė karto vaikas nepasakė, kad nenori į mokyklą. Tai manau nėra jau ji labai baisi :-)
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2007 02 23, 01:55)
Oi, na tai jums jau visai prie pat mokyklėlė tongue.gif Klasėse po 24 mokinius, pernai vaikams nupirko suolus naujus, kuriuose jie po vieną sėdėjo. Tiesa nežinau, ar visose klasėse, ar tik mano sūnaus. Rinkliavos pagrindinės buvo tik atėjus į mokyklą - naujiems langams bei spintai, vaikų daiktams sudėti. O šiaip tai ekskursijoms, pratyboms ar dar kažkokiems spektakliams, bet tai juk viskas tavo vaikui, o beje jei nenori, tai nieks neverčia į ekskursijas važiuoti ar į teatrus eiti. Dėl vaikų tarpusavio santykių, tai aišku stengiasi mokytojos kiek gali, bet, stebuklo tai tikrai nelauk. Turbūt dar priklauso ir kokie vaikai papuola į kolektyvą. O šiaip tai nė karto vaikas nepasakė, kad nenori į mokyklą. Tai manau nėra jau ji labai baisi :-)

Dekui uz atsakyma!!!!
Nuraminai.
Atsakyti
Na mano dukra anais metais baige sita mokykla... Na siaip kaip ji mokinosi tai trejuose klasese moke viena mokytoja , ketvirtoje kita , nes ta sena perejo i administratore.Na siaip ta kur perejo tai as ja nelabai buvau patenkinta , nes beveik nieko ir neismokino , o kur kita buvo tai visai normali...Gera , svelni!Na siaip pries ta mokykla nieko blogo neturiu , bet man tos mokyklos direktore tai visai nepatiko , nes buvo labai yzuli... unsure.gif
Atsakyti
Prieš trejetą metų teko dirbti šioje mokykoje- tai galiu paskyti, kad nei už ką neleisčiau ten savo vaiko. Vyraujantis požiūris "darykite ką norit, tik kad vaikai iš klasės nebgtų į koridorių" Šeštokai apgirtę po mokyklą valkiojasi ir visiems dzin... Tačiau pabrėžiu, tai tik mano nuomonė.
Atsakyti
Mano nuomone - Karsavino, kaip ir S. Neries - nera pacios geriausios mokyklos. Mes saviskius veziojame i Siaures pr., nors arciau butu S. Neries (arba Karsavino). Karsavino - buvusi rusu klb. mokykla, be to, ne tik pradine, todel maziukai pateks tarp dickiu, kurie tikrai nera rinktiniai ten. O ir siaip, kai svietimo skyrius deda pastangas pareklamuoti ja tevams, tai geresniu mokyklu net reklaminti nereikia - is lupu i lupas rekomendacijos eina.
Atsakyti
QUOTE(sidabrine lape @ 2006 12 06, 14:13)
Noreciau nuomuoniu apie sia mokykla.Kitais metais vaikas prades ja  lankyti.Gal kas nors galetu papasakoti apie mokyklas ir mokytojus?

Šiaip tai antrą kartą į šią mokyklą neleisčiau vaiko NIEKADA.

Kažkokia tragedija, o ne mokykla - intrigų ir kyšininkavimo liūnas, ir šiaip gerokai patręšusi - tiek fizine, tiek moraline prasme.

Ilgą laiką laikė save prestižine, nes buvo tramplinu į Jablonskio gimnaziją.... Tačiau tas prestižas doh.gif .... - šakėm ant vandens....

Viskas priklauso nuo to pas kokią mokytoją papulsi ir didžiąja dalimi - koks bus klasės kontingentas... nes ir pas tą pačią mokytoją skirtingose laidose gali būti visiškai skirtinga atmosfera (tam turių akivaizdžių įrodymų).

Nuoširdžiai patarčiau pasiieškoti ko nors pažangesnio, (pvz. Rūtelės pradinė, Panemunės pradinė... Jos aišku visai kituose rajonuose, tačiau visiškai kitokios mokyklos)

Beje, jei nori įsitikinti ar šiais laikais galima atviru tekstu reikalauti kyšio - nueik pas Žaliakalnio pradinės direktorę.... Apturėsi gerą laika.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2007 02 23, 00:55)

Suolus mokykla tikrai nepirko, viskas perkama iš tėvelių kišenės.Suolai, spintos, langai, net ūkio priemonės, kaip tualetinis popierius, pašluostės.
Didelė problema ta kad yra dvi pamainos.
3 ir 4 klasės pypliai eina popietinę pamainą. Vaikams tai labai sunku.
Mokytojos tai tikrai aukšto lygio, ir labai atsidavusios savo darbui, bet pati mokykla labai skurdi, net normalaus kiemo neturi, salė maža, viduje ankšta, viskas griūna, tualetuose net durų nebuvo.
Labai blogai tai kad tam pačiam kabinete mokosi 1-kai ir 4-kai, tai kaip sėdėti tam pačiam suolo aukštį pirmokui, o paskui ketvirtokui? Vaikai atėję į popietinę pamainą juk nereguliuos suolų, kėdžių aukščio.
Atsakyti
na jo jau mano dukra buvo 4-oje klaseje o turejom detis pinigus , kad linolioma sudetu g.gif tai niekas ir nedave doh.gif
Atsakyti
O kaip dėl mokytojų? Gal galit kas rekomenduot gerą pradinių klasių mokytoją?
Atsakyti
QUOTE(Tytka @ 2008 03 02, 21:18)
O kaip dėl mokytojų? Gal galit kas rekomenduot gerą pradinių klasių mokytoją?

Kad visos ten neblogos. Vaikai tikrai gauna gerus pagrindus. Aišku tie, kurie nori juos gauti 4u.gif maniškis pas Kaminskienę mokinosi - aš labai patenkinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Temidė: 02 kovo 2008 - 22:05
O kaip dėl aplinkos? Čia kiek skaitinėjau, tai daugelis gąsdina, kad ten vos ne antisanitarinės sąlygos? blush2.gif
Atsakyti
Na nueik ir pati apsižvalgyk 4u.gif Į vieną, kitą klasę nosį įkišk. Juk kiek žmonių, tiek nuomonių. Galiu pasakyti tik tiek, kad mano sūnus su tokiu noru į mokyklą eidavo, kad net gražu žiūrėti būdavo. O ir į gimnaziją įstojo be vargo, kur sėkmingai mokinasi ir visi mokytojai pabrėžia, kad puikūs pagrindai iš pradinės.
Atsakyti