Įkraunama...
Įkraunama...

Šeduvos mamytės renkasi čia

QUOTE(laimasa @ 2009 01 12, 19:21)
NA DAKTARAI TAI TOKIU ATVEJU NEPADES g.gif SUNKUS JUSU ATVEJAS g.gif GAL VAISTAI  drinks_cheers.gif ? SAKO UZKLIJUOJA ax.gif ZAISDA  IR LIGOS KAIP NEBUTA blush2.gif  ANT RYTO NE SKRANDI O GALVA SKAUDES doh.gif  assa.gif

Tai ka cia vartoti reikia, kad uzklijuotu? g.gif
Zinau, kad masinu radiatoriams tai buna tokio skyscio, kuris skylutes uztaiso.Ale bijau, kad Rutice skrandis nuo tokiu skysciu visai neprakiurtu... g.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(laimakp @ 2009 01 12, 20:04)
Tai ka cia vartoti reikia, kad uzklijuotu? g.gif
Zinau, kad masinu radiatoriams tai buna tokio skyscio, kuris skylutes uztaiso.Ale bijau, kad Rutice skrandis nuo tokiu skysciu visai neprakiurtu... g.gif  hihihi.gif

na ir taip aisku, kad to kur duodu tik iki 22val ax.gif
Atsakyti
nea, to kur iki 22 val nevartosiu. tada jau geriau pas daktara.
Atsakyti
QUOTE(rutice @ 2009 01 12, 20:53)
nea, to kur iki 22 val nevartosiu. tada jau geriau pas daktara.

taip man atrodo ta iseitis pati geriausia ax.gif o kaip pagalvoji kad lieps zarna ryti kad pasiziuretu, tai siurpas eina per nugara scare.gif
Atsakyti
Paskutini kart ant tokio negerai nusiteikusio daktaro pataikiau, kad abi su seimos gydytoja nutarem kad privaciai yra geriau... apsauke jis mane vargsiuke..
Atsakyti
QUOTE(rutice @ 2009 01 12, 21:07)
Paskutini kart ant tokio negerai nusiteikusio daktaro pataikiau, kad abi su seimos gydytoja nutarem kad privaciai yra geriau... apsauke jis mane vargsiuke..

na ir privaciu visokiu yra g.gif svarbiausiai kad atrastu liga ir ja gydyti pradetu 4u.gif
Atsakyti
na ir tyla pas mus ohmy.gif kur visos dingote? g.gif ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, taip pasislepe buvot kad tik dabar radau naujus namucius blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(rutice @ 2009 01 12, 17:14)
Kai mene kas vesis butinai pasiimsiu ir laimakp. deja matyt kad nebesives, paleidau savo laime gyvent siltuose krastuose is ranku...

o saslyko net kvapo nenoriu. maitinuosi kosemis nes skrandis baigia pribaigt. prasom mergaites man receptu kaip issigydys skrandzio opa.. nes labai jau sopa.. ejima pas daktara iskart atmetam. nei laiko nei noro neturiu.

As ir vargsu, su savo skrandziu verysad.gif Del privaciu daktaru, tai nezinau, nusivyliau.
Siauliuose lankiausi pas viena,pazystamas man jarekomendavo. Iskankino mane su ta savo zarna, sake vaizdas ne koks ir stemple ir skrandis vien erozijos.
Menesi as pas ja vazinejau,taip per ta menesiuka paskaiciavau kad as jau 800lituku padejau ir nusprendziau gydytis pati ax.gif na ir sakyciau neblogai sekasi lotuliukas.gif

Nebutina tau taip jau tik kosemis, svarbu kad butu svelnus maistas.
Arbata tinka zalia, raudona, melisu ir ramuneliu valgyti po viena produkta, kita galima tik po 3 valandu (cia taip ta mano gydytoja sake)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelina005: 16 sausio 2009 - 12:38
Kur merginos dinge? Kaip jums politine padetis LT? Gal kuri dalyvavote riausese? lotuliukas.gif
Atsakyti
Politika grieztai nesidomiu. kaip vakar su emiliuku diskutavom, yra dar ir be jos apie ka rupintis ir nervuotis.
geriau papasakok kaip darbas. koks juasmas po 2 metu atostogu vel pasiraitojus rankoves pluseti?
Atsakyti
KUR VISOS DINGOTE? g.gif virusai g.gif audros g.gif ar dar kazkas visas uzpuole?visika tyla cia ax.gif atrodo ir sventes praejo-nebera ka baliavoti? o gal ruosiates valentino dienai visos? 4u.gif
Atsakyti
Virusas surrender.gif
Atsakyti