Įkraunama...
Įkraunama...

Šeduvos mamytės renkasi čia

na toks vaizdas man iskylo g.gif kad kai as prisijungiau prie jusu tai ir pasibaige visas bendravimas ax.gif gal nereikia cia man uzsukti g.gif
Atsakyti
O MAN TOKS VAIZDAS KAI SUZINOJO KAS AS ESU doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
na gal ir as kokia is cia pazystu, bet atrodo nei ant vienos pykcio nelaikau, nes neturiu uz ka. ir nesigediju nei savo darbo nei kur gyvenu. o gal cia visos jaunos mamos ir nenori su vidutinio amziaus mamyte bendrauti? g.gif
Atsakyti
oi kokie detektyvai... tik gaila kad nei vienos nei kitos nepazistu... merginos neimkit taip giliai i plaucius ir galit patyrinet nuo pirmu dienu aktyvuma to puslapio. neikada jis nebuvo pildomas kiekviena diena. o tos pacios seduvietes pvz laima kp ir as, ir anksciau siek tiek emiliukas bendrauja radviliskietese. nieko cia blogo nematau. reikia parasau ten, matau aktualija parasau cia. su emiliuku kai norim ka aktyviai ir skubiai aptart susirasom skype.
Atsakyti
Labas visoms,na paskaiciau jusu pasisakymus ,manau jus tikrai esat neteisios,gerai Rutice raso kad sitas skyrelis niekada nebuvo aktyvus,jis visus tuos metus buvo tylus,labai retai kada cia kas ka parasydavom.O as isvis nesu megeja rasyti ,galima sakyt niekur siuo metu nerasau jokioje temoje,tik ilendu paskaityti smile.gif
Na jau kai ka svarbaus turesiu parasyti tai tikrai prizadu parasyt biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
As ir kazkaip paskaitau, o parasyti neprisiruosiu, negirasysiu kad sendien su plaktuku per kvailuma sau i keli trinktelejau ir pirsta padoriai persipjoviau, bandydama lenteleje istosti skyle lotuliukas.gif
Atsakyti
UZUOJAUTA ax.gif evelina
Atsakyti
QUOTE(mamylio @ 2009 04 04, 21:22)
UZUOJAUTA ax.gif evelina

dekui, ai svarbu nuotaika gera lotuliukas.gif
vakar liudna buvo kai mano kraisleris kieme iklimpo, o sendien juokas ima, paziuresiu kaip maniskis ji trauks ax.gif oi as jam visus nervus iszysiu, pastoviai jam praejimui vietos maza,na ka pasidare dabar vietos gales sau kapstytis g.gif
Atsakyti
QUOTE(evelina005 @ 2009 04 04, 20:29)
dekui, ai svarbu nuotaika gera  lotuliukas.gif
vakar liudna buvo kai mano kraisleris kieme iklimpo, o sendien juokas ima, paziuresiu kaip maniskis ji trauks  ax.gif  oi as jam visus nervus iszysiu, pastoviai jam praejimui vietos maza,na ka pasidare dabar vietos gales sau kapstytis  g.gif

JO gerai atrodo tas jusu kraisleriukas,vaizdelis vertas demesio thumbup.gif
Atsakyti
reiks nufotkinti lotuliukas.gif
Atsakyti
Kur reikia eit kad pamatyt? ir as noriuuuuu
Atsakyti
prie lelijos ax.gif ax.gif ax.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti