Įkraunama...
Įkraunama...

Šeduvos mamytės renkasi čia

poryt planuojami gelbejimo darbai lotuliukas.gif
man sake vyras jei dureles atsidaro tai prie gero noro ir isvaziuoti galima doh.gif
na po jo vaziavimo tikiuosi nereikes naujo buferio man pirktis g.gif doh.gif
Atsakyti
Kaip cia spet apeit ta rajona iki gelbejimo darbu... siandien tai niekaip, nei nes galvos nei ko kito nepakeliu. bandom apsitvarkyti kiema ir iskuopt visa siuklsyna likusi po stogo darbu.
Papildyta:
Gal visgi nufotkinkit tuo atveju jei nenueiciau. labai smalsu pamatyt gabumais gimininga vairuotoja. po vieno mano pasivazinejimo tai keite buferi visai nes jis atsitrenkus i namo kampa virto raide V, o masina atrode kaip su kiskio lupa...
Atsakyti
oi jau nebespesi as net nufotkinti nespejau, netikejau kad taip greitai istrauks g.gif
nespejau ne iki pnv nuvaziuoti (o vaziavau apie110) jau skambina kad isvaziavo, isvaziavo o ne kas istrauke
man ten mistika kazkokia blush2.gif lotuliukas.gif
ne nezinau kaip jam taip greitai pavyko ax.gif patirtis gal lotuliukas.gif
Atsakyti
O tu pakartok masinos isodinima atgal ir tegu parodo kaip isvaziavo, ir as spesiu tada pamatyt kaip ten kas buvo. bet tai gal visgi kas nufotografavo, visgi detektyviu cia skyrelis biggrin.gif
Atsakyti
negali zinoti lotuliukas.gif
matai ne as o jis pats ir ivairavo, ietume su priekaba ir paliko, tik tada pasalas nebuvo isejes ax.gif
isvaziuodamas pasake jei reiks masinos priekaba atsikabinsi lotuliukas.gif
Atsakyti
SU VELYKOM,ŠEDUVIETES,TVIRTU KIAUŠINIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Su Sv. Velykom.
Atsakyti
user posted image

Jums noriu palinkėti iš visos širdies, Kad sieloje gerumo gėlės skleistųs. Kad jėgos vėl atgimtų su gamta, Kad šviesią mintį dar geresnę keistų. Kad duona ir medum kvepėtų Jūs namai, Kad būtų jie užuovėja saugiausia. Kad baltas angelas - dangaus pasiuntinys - Juos saugotų, globotų, neapleistų.
Su Šv. Velykom!

Atsakyti
Jau kokia atvirute grazi.. kaip pasiilgau pieniu.. kaip noriu kad greiciau suzystu - vaziuosi ir grazu grazu geltoni laukai... ech..
Atsakyti
jau zydi pienes 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
nea, dar nezydi. va i kauno puse tai jau zydi, jau geltonuoja kukliai laukai, pas mus dar tik ruosiasi. bet uztat jau sodai zydi. vat kad taip turetume laiko pakelt galvas ir paziuret ta zydejimo grozi...
Atsakyti
jau zydi!!! link mokyklos ju pilna thumbup.gif
Atsakyti