Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip skalbiate vaikų drabužėlius?

Skalbiu atskirai, su Neutral skalbikliu. Savo drabužių negaliu skalbti su milteliais - oda nušerpetoja tai vaikui tuo labiau neskalbiu. Tiesa, dar papildomai skalauju, kad kuo mažiau liktų drabužiuose skalbimo priemonės.
Atsakyti
QUOTE(Super_mociute @ 2013 01 30, 00:14)
Skalbiu ir skalbsiu tik atskirai..tiek vaiko, tiek suaugusiu skalbiu su Neutral priemonem..



QUOTE(Ingriukas77 @ 2013 01 31, 13:59)
Skalbiu tik atskirai. Ir manau kad jau ir savo ypac apatinius rubus skalbsiu su vaikiskiem rubam skirtais milteliais, nes nuo tu visu kitu, jau pradejo man niezteti oda.


g.gif bet KOKIA prasmė skalbt vaiko ir savo rūbus atskirai, jei skalbiat tais pačiais milteliais? Ar tiems rubeliams kažkas nutiks, jei sudėsit kartu su savo maikutėm ar rankšluosčiais? unsure.gif
Atsakyti
Man tai kažkaip natūraliai gaunasi, vaiko rūbai atskirai, tečio kojinės atskirai, rankšluoščiai atskirai ir pan. ax.gif Aišku pasitaiko ir mixų, lotuliukas.gif per daug kažkaip nesureikšminu, miltelius naudoju tuos pačius visiems.
Dukrytės rūbelius iki metukų maždaug skalbiau atskirai vaikiškais milteliais. bigsmile.gif
Atsakyti
O iki skalbimo irgi laikot nesvarius vaiku rubelius atskirai nuo savo? g.gif
Atsakyti
As tai skalbiau atskirai kazkur iki 1m. Dabar kartu su savo, bet naudoju vaikiskus skalbiklius. Arba dar muilo riesutus, kazkaip pasiule isigyti vaikisku prekiu parduotuveje, visai gerai isskalbia ir nealergizuoja.
Atsakyti
Pirmą mėnesį skalbiau atskirai, paskui pabandžiau kartu, alergijos nebuvo, tai ir skalbiu kartu viską
Atsakyti
Pirmam vaikuciui iki menesiuko skalbiau atskirai,paskui kartu su visais,o antram mazyliui iskart kartu su savais skalbiu.
Atsakyti
Skalbiu visų bendrai, mažiausios pirmą skalbimą padariau atskirą, po to jau visus bendrai, jokių alergijų, jokių pakitimų nepastebėjau.
Atsakyti
Vaiko rubelius pradėjau kartu skalbti, kai išaugo iš šliauštų amžiaus. O ir šiap jeigu spolvoti rūbeliai (džnsiukai ar pan), tai sumesdavau kartu.
Atsakyti
O mes mažiui pradžioje iki 1 metukų skalbėm su neutralu, o jau dabar skalbiam su savo kartu ir nematom problemų mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti