Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip skalbiate vaikų drabužėlius?

Ir as manau kad geriausiai vaikucio rubus plauti atskirai,bent jau kol vaikutis mazas ax.gif
Atsakyti
Stengiuosi atskirai, bet dazniausiai gainasi kaip greiciau 4u.gif
Atsakyti
Skalbiu kartu nuo 1m, jokiu problemu kol kas del to nekilo smile.gif
Atsakyti
Vienas kitas rubelis pasitaiko, kad isklabiu su musu rubais,bet seip tai skalbiu atskirai.
Atsakyti
QUOTE(ceburekas @ 2012 11 16, 15:27)
Skalbiu kartu nuo 1m, jokiu problemu kol kas del to nekilo smile.gif

drinks_cheers.gif mes irgi taip
Atsakyti
Nustebau, kad dauguma nuo metu skalbia rubus kartu su savais g.gif Mums 1.8m skalbiu visad atskirai ir su vaikam skirtais skalbikliais ax.gif
Atsakyti
Mes irgi iki metuku skalbeme atskirai, dabar kartu. Nesuprantu, kuo gali vaikui pakenkti skalbiami rubai kartu. Svarbiau yra pasirinkti tinkamus skalbimo miltelius. Beto, jokiu minkstikliu nenaudojame, nes manau kad tai tik papildoma chemija. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *assta*: 01 gruodžio 2012 - 13:02
aš skalbiu savo bei vaiko (vaikui metai) su neutraliais o tėtuko skalbiami atskirai su kvapniais skalbimo milteliais, aš pati nemėgstu aštriu kvapikliu, bei mane viena karta buvo išbėre tai privengiu... ax.gif
Aš taip pat nelabai suprantu kuo gali pakenkti skalbimas rubu kartu, juk esmė skalbimo milteliai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Majoga: 01 gruodžio 2012 - 23:53
Mamytes , o su kuo demes naikinat ( na nuo sulciu , nuo maisto ) . Nesinori kazkokios labai jau chemijos naudoti , o vien milteliai kartais nepaima .
Atsakyti
QUOTE(musyte015 @ 2012 12 02, 18:34)
Mamytes , o su kuo demes naikinat ( na nuo sulciu , nuo maisto ) . Nesinori kazkokios labai jau chemijos naudoti , o vien milteliai kartais nepaima .

mes su ukiniu bandom, o jei neišeina tai neišeina, jokios hemijos nebandom
Atsakyti
QUOTE(Majoga @ 2012 12 04, 16:26)
mes su ukiniu bandom, o jei neišeina tai neišeina, jokios hemijos nebandom

aš kažkaip irgi apie jį galvojau , reikės pabandyt .
4u.gif
Atsakyti
Ploviau atskirai tik kokius pora pirmų mėnesių, bet ne todėl, kad kažkokių nesamonių gaus nuo mūsų rūbų, o todėl, kad dažnai skalbt reikdavo. Ir savus, ir vaikų rūbus skalbiu su vaikiškais milteliais. Yra labai gerai plaunančių net ir vaikiškų, tik reikia atrast.
Atsakyti