Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip skalbiate vaikų drabužėlius?

Skalbiu tik su neutral milteliais,nenaudoju jokiu balikliu,minkstikliu,ir ilgai dar zadu skalbti su vaikams skirtomis priemonemis ax.gif savo vaikui noriu duoti viskas kas geriausia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzesika: 13 spalio 2009 - 14:21
Aš skalbiau atskirai ir su specialiomis priemonėmis iki metukų, bet jaučiu, galėjau anksčiau skalbti kartu, nes kiek girdėjau, jei jau vaikas alergiškas, per kelis pirmuosius mėnesius gali pamatyti.
Atsakyti
Dukrytei 2 metukai, bet stengiuosi jos drabuzelius skalbti atskirai. Dar vis is iprocio...
Atsakyti
Mažylio rūbelius ploviau atskirai su Neutral skalbikliu iki metų. Manau, jei vaikas nealergiškas (išplovus rūbelius bendrai jo neberia) tai galima ir anksčiau skalbti kartu ax.gif
Atsakyti
Gal kokį mėnesį skalbiau atskirai su "Bobas" milteliais, nuo tada visi kartu sėkmingai skalbiamės su "Neutral". Ir jokių minkštiklių schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(saule1 @ 2009 10 06, 23:35)
Nuo pat gimimo dukrytės rubelius skalbiu atskirai pirmus du men skalbiau su ekologiskais po to pakeiciau amway milteliais is pradziu nededavau joku minkstikliu dabar naudoju ir minkstikli .

As irgi naudoju amway miltelius ir minkstikli thumbup.gif jokiu berimu. Kai kuriuos rubus skalbiu ir bendrai, bet dar tie vaikiski nesibaige, tai todel juos ir naudoju. Sunaudosim ir viska skalbsim bendrai mirksiukas.gif
Atsakyti
atsimenu kaip buvo aštuoni mėnesiai dukrai ir įmečiau bodžiuką su savais skalbtis doh.gif su silan minkštikliu, tą bodžiuką po maudynių užvilkau, pavalgiusi sušilo ir akyse viiiisą kūną išbėrė, visą visą blink.gif aš aišku nesupratau kad nuo to bodžio, buvau pamiršus net kaip jis skalbtas, kaltinau maistą, bet kitą rytą vėl pasikartojo,o tik mišinuką valgė, nufotografavau, nes pirmą kartą tie bėrimai po poros valandų išnyko, nulėkėm į polikliniką, panikavau,ir tik ten dašilo man, kad čia minkštiklis kaltas buvo doh.gif
Atsakyti
Dukrai 1 m. 2 mėn. Drabužiukus skalbiu Neutraliu, atskirai. Tiesa, kartais buvo, kad porą jos rūbelių išskalbiau su visos šeimynos - nieko neatsitiko schmoll.gif Ir ačiū Dievui smile.gif Pabaigsim dabar turimą Neutral'io butelaitį ir skalbsim įprastai ax.gif
Atsakyti
Kai tik nusipirkau skalbimo miltelius G1 iš GNLD, tai skalbiu visus drabužius kartu ir vargo nematau thumbup.gif
Atsakyti
Kol buvo naujagimė - skalbiau su 'Bobas', paskui po truputį perėjau prie paprastų miltelių, kuriais patys sau skalbiamės.
Atsakyti
Iki metuku skalbiau Neutral arba Bobas, dabar jau skalbiu su iprastais milteliais 4u.gif
Atsakyti
Kazkur nuo 8 menesiu
Atsakyti