Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip skalbiate vaikų drabužėlius?

QUOTE(nareta20 @ 2009 11 05, 21:39)
skalbiu vis dar atskirai dukrytes drabuziukus su vaikiskais skalbimo milteliai  blush2.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Cipare @ 2009 11 15, 11:45)
iki metu skalbiau atskirai, bet dabar galvoju kad tai nera butina

o as manau, kad priklauso ir nuo vaiko. Musu atveju, ne butina, o beveik privaloma doh.gif

kadangi mano dukryte pirmus gyvenimo metus vis isberdavo (AD), tai ne tik kad atskirai, bet dar ir 2 kartus praskalaudavau.
Atsakyti
Gal iki 6 men skalbdavau atskirai su mazyliams skirtais skalbimo milteliais, po to jau skalbiau viska kartu su savaisiais, ir su paprstais milteliais, kadangi jokios elergijos nepasitaike, tai ir toliau tai darau thumbup.gif
Atsakyti
Nuo metuku skalbiu su savais.
Atsakyti
su savais nuo 2 m.
Atsakyti
Atskirai gal tik pirmuosius 3 men, tiksliai net nepamenu. Pamenu pirmasias savaites skalbiau rankom su ukiniu muilu, o po poros sav jau kaip ir kitus skalbinius.
Atsakyti
Kol dukrytes nebuvo tai skalbdavome su arel ,omo ar dar kokiais tai nepamenu.Kai gime dukryte perejome i Naturel skalbimo miltelius smile.gif tai visus rubus jos ir musu kartu nuo pirmuju dienu jau 2 metai skalbiam tuo paciu ir kazkaip automatiskai tik tuos paiimu parduotuvei mirksiukas.gif
Atsakyti
Greit mazgei bus metukai, bet dar skalbiu atskirai ir su vaiku drabuziams skirtais skalbimo milteliais.
Atsakyti
Aš iki 1,1metukų skalbiau su Bobas milteliais atskirai, o dabar skalbiu bendrai su bonux arba persil, jokių alergijų lyg ir nėra.
Atsakyti
su savais rubeliais nuo 1,6m. 4u.gif
Atsakyti
maziukei 1.5 metuku,skalbiu atskirai.... smile.gif pati naudoju sau vaikiskus minkstiklius ir miltelius su visais non -bio,nes esu elergiska,bet vistiek skalbiu atskirai,nes man kazkaip baisu pagalvoti,kaip ten sukasi MB kojines ir maziukes koks bodis.... unsure.gif beto esam dideles murziukes drabuziukus daznai keiciam ir ranksluostukus ir pataliuka,tai ir susidaro per pora dienu pilna skalbenke vien tik mazosios turto.... smile.gif
Atsakyti
Mes irgi jau nuo kokiu 10 men skalbiam su savais rubeliais. Viena karta pabandem, neisbere, tai ir toliau taip darom mirksiukas.gif
Atsakyti
iki metu su trupuciu skalbiau su vaikiskais milteliais, o dabar jau su iprastais, tokiais kuriais skalbiu savo rubus. bet kartu su seimos rubais neskalbiu schmoll.gif skalbiu vienus vaiko rubelius smile.gif
Atsakyti