Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip skalbiate vaikų drabužėlius?

iki metuku skalbiau su amway milteliais, uzteko to kiekio visiems metams....na o nuo metuku ir iki siol vis dar skalbiu atskirai, tik jau su bobas milteliais smile.gif nors koki menesiuka skalbiau bendrai, bet kazkur perskaiciau, kad nesvarbu, kad dabar neberia ir nera jokios reakcijos i paprastus suaugusiu miltelius...gali ateityje atsirasti kokiu odos ligu......todel issigandau ir vel skalbsiu....parasyta kad iki triju metuku patariama skalbti su spec. vaikiskais blush2.gif
Atsakyti
su visais pradejau skalbti kazkur kai mano mazei buvo 12men.
Atsakyti
O aš ne vaiko rūbus skalbiu su savais, o savo su vaiko. Jei skalbyklė nepilna vaikiškų rūbų, tai įmetu ką savo.
Atsakyti
viska kartu nuo 12men ax.gif
Atsakyti
pirma menesi skalbdavau su ukisku muilu ir tik rankom.paskui vien tik vaiko drabuzelius su spec milteliais.kazkur nuo 9-10 menesiu pradejau kartu su savo ir naudoju bendrus miltelius tik jautriai odai.aisku,nededu kokiu dzinsu ar vyro rubu su vaiko drabuziais,ypac apatiniais.bet pvz savo patalyne su vaiko maikutemis, virsutinius drabuzelius rusiuoju pagal spalvas (tamsus-sviesus) ir jei yra, pridedu panasiu savo drabuziu.
neberia nieko. smile.gif
p.s. skalbdama vaiko drabuzius jungiu arba spec programa vaiko rubams( tokia yra pas mane) arba ijungiu papildoma skalavima smile.gif
Atsakyti
Iki metuku skalbiau su Bobas milteliais. Nuo metuku skalbiu su musu milteliais, bet atskirai nuo musu rubu, kartu neskalbiu schmoll.gif
Atsakyti
Kadangi turiu dvi terliuzes, tai skalbimo masina prisipildo vien ju rubais. doh.gif O miltelius naudoju kaip ir sau, iprastus 4u.gif
Atsakyti
as savojo iki 4 menesiu skalbdavau rankomis, nes nekaupdavau 5 kg, kad i masina galeciau deti. o po to skalbdavau su masina maziuko drabuzelius ir savo kelis darbuzius dar idedavau, tik miltelius ir minkstikli naudojau jautriai odai. o nuo metu gal tai skalbiu normaliai, nebeskiriu rubu, ir miltelius normalius naudoju.
Atsakyti
Iki 12 mėn. atskirai Neutral milteliais, veliau - kartu su musu rubais, aisku, rusiuoju virsutinius/apatinius
Atsakyti
Iki tolkol issiaiskinom nuo ko odos problemos skalbdavau atskirai Neutral,Amway milteliais,siuometu skalbiu kartu visos seimos rubus jautriai odai milteliais,aisku rusiuoju pagal spalvas.
Atsakyti
Kažkur nuo metų kai buvo Titui skalbiu jo rūbus su savais ir skalbiu NEUTRAL milteliais, kad būtų kuo mažiau tos chemijos, nes nuo kitokių miltelių jį beria... O ir man pačiai geriau jaučiasi išskalbus tokiais milteliais smile.gif
Atsakyti
Kol buvo maziukas, tai ukiniu muilu isplaudavom drabuzelius, veliau su Bobas milteliais, o nuo metuku plaunu su musu milteliais, bet atskirai nuo musu drabuziu ax.gif
Atsakyti