QUOTE(3grazke @ 2010 05 04, 07:44)
nuo pat gimimo skalbiau kartu su visais skalbiniais, nes nemaciau reikalo skalbti atskirai, nes jokios alergijos nebuvo...

Dar mažei negimus jau buvau nuspredusi, kad neapsikrausiu nereikalingais vargais ir laiko gaišimu papildomiems skalbimams. Nusprendžiau skalbti kartu su visais šeimos rūbais, pasitikrinti kaip reaguoja vaikučio odelė. kadangi viskas buvo gerai, tai ir toliau taip darau nuo pat gimimo.
QUOTE(rasiuks31 @ 2010 05 05, 16:43)
nu kur buckis, o kur tatos pencekos....
žiūrint kas kaip tas kojines skalbia. Jos pas mane ir taip nėra skalbiamos kartu su kitais rūbais, būna, kad skalbiu jas vienas (prisikaupia ypač karštesnę dieną, kai keičiamos daug kartų) arba su kitais rūbais, kurie yra ne vaiko, atitinka tą pačią spalvinę gamą

ir yra skirti paprasčiausiam dėvėjimui namuose. Jos mano šeimoje niekada nebūna sunešiojamos taip, kad riestų nosį ir yra keičiamos min. 2 k. per dieną.
Jei vaiko oda yra jautri skalbimo priemonėms, jį beria ar pan.,tuomet taip, sutinku, kad reikia naudoti spec. priemones skirtas vaikų rūbų skalbimui, bet kitu atveju nematau reikalo to daryti ir to nesuprantu.