Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip skalbiate vaikų drabužėlius?

Dukrytei jau virs metuku,bet dar skalbiu atskirai su specialiais milteliais,nes ir siaip turim problemeliu su odele,bet kartais tenka koki viena kita drabuzeli isskalbti ir bendarai,lyg ir nieko neatsitinka.Kadangi didele deze turiu vaikisku milteliu pirma pabaigsiu juos,o tada bandysiu skalbti bendrai g.gif
Atsakyti
Kažkur nuo metukų skalbti pradėjau kartu su savais g.gif
Iš pradžių skalbiau su Bobas milteliais, paskui su eko kamuoliu, o, kai jis baigėsi, tai su skystais įprastais milteliais.
Niekada neturėjo problemų su odele.
Atsakyti
Aš tai vis dar skalbiu su NEUTRAL, esu jais patenkinta, dukrytei 15 mėn.
Atsakyti
mes taip pat su NEUTRAL, labai patenkinta esu smile.gif
Atsakyti
nuo metuku mes skalbiam tokiais pat milteliais, kaip is savo rubus 4u.gif
Atsakyti
Visus drabuzius skalbiu kartu su savais nuo pat gimimo ir jokiu problemu smile.gif
Atsakyti
Skalbiu su mūsų skalbiniais. Naudojam skystus Persil miltelius (vežamės iš Vokietijos), be jokių Lenor ar pan. Kadangi dukrytei tinka, tai ir nesuku galvos, kad kažkas negerai..
Atsakyti
Visada su savais rūbais. Aišku, jei būtų bėrimų kokių nors - naudočiau vaikiškus miltelius. Naudoju šiuo metu Ringuvos skalbiklį - labai patinka jo kvapas. smile.gif
Atsakyti
su savaisiais vengiu skalbti, nors taip ir nera labai praktiska smile.gif
Atsakyti
Visus skalbinius skalbiam su vaikams tinkančiais skalbikliais, tai ir nebuvo prasmės jų rūbų skalbti atskirai.
Atsakyti
Skalbiu su Neutral ar Bobas. Bet jei tuo momentu ,kai reikia skalbt,milteliai yra pasibaige,panaudoju kur sau su vyru skalbiu. Jokiu bedu neturejau.Tiesa tada siek tiek maziau dedu milteliu ,nei iprasta . ax.gif
Atsakyti
mums metai ir menuo iki siol skalbiau tik su bobu bet jau po truputuka isskalbiu ir su savais naudoju reks nes karta pamaciau ant bobo maiselio reks zenkliuka tai jie panasiu gal pagrindu pagaminti tik vaiku be kvapu. taip galvoju kad po truputuka pereisim ir mes prie bendru milteliu
Atsakyti