man jų nėštumo metu laaaaabai norėjosi,rodos net užuosdavau jų kvapą
kai jau negalėdavau atsilaikyt, nusipirkdavau.
vakar vakare suvalgiau nachos ir pasigailejau, nes skrandi skaudejo ir sukilo rugstys ir prastai jauciausi dar net siandien puse dienos.
Man norisi traškučių taip smarkiai, kad parduotuvėje būna laaabai sunku pro juos praeiti. Apskritai, norisi bet ko, kas sūru: riešutai, traškučiai, nachos, krekeriai... Bet valdausi, sunkiai, bet valdausi...
Žinau, kad tai blogis, bet aš pasiduodu šiai pagundai
nu negaliu... nėštumo metu irgi skanavau juos. Ir dabar
Nevengiu. Pati neperku, bet jei atsineša kas nors prie alaus, tai valgau, tik alum neužsigeriu
aš irgi buna neatsispiriu pagundai jei kur nors yra svečiuose viena kitą paragauju, bet pati niekad neperku, kažkaip pavyksta atsilaikyti
QUOTE(Gabriete @ 2013 04 18, 15:45)
Sunku atsilaikyti, esu kelis kartus pirkus. Turiu labai supratingą vyrą, jis prisideda prie jų valgymo, kad man kuo mažiau tektų
.
Kai pasmaguriauju jais kokius du kartus per mėn., tai nemanau, kad labai didelis griekas.
Kai pasmaguriauju jais kokius du kartus per mėn., tai nemanau, kad labai didelis griekas.
jokios aistros iems nejauciu, jei kur sveciuose ant stalo buna tai pakramsnoju, bet kai pagalvoju kokis ten brudas tai daug nesusivalgo.jei perku pati tai labai reati, kokius 3k/m tai ale tuos ponaturalius Home...
Kazkaip ju niekad nemegau, tai ir neperku. Bet vyrui nusipirkus kelis sukramtau, nuo to tikrai nieko blogo nenutiks
as irgi uzkremtu kartais
, man skanu su grietine, tada skrandzio neskauda