Įkraunama...
Įkraunama...

Traškučiai, ką apie juos manote?

blogis schmoll.gif jei jau labai labai labai norisi, mažiuką pokutį galima sukirsti, bet ne kasdien. Bet šiaip tai geriau pasikept bulvių su kefyru.
Atsakyti
QUOTE(eovyna @ 2011 03 16, 12:25)
blogis  schmoll.gif  jei jau labai labai labai norisi, mažiuką pokutį galima sukirsti, bet ne kasdien. Bet šiaip tai geriau pasikept bulvių su kefyru.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Beabejo, visi puikiai suprantam, kad čia nieko gero, bet vienų momemtų net silpna budavo, kaip norėdavau blush2.gif biggrin.gif ir ką, leisdavau sau suvalgytį nedaugiau 5 traškučių į dieną biggrin.gif
Atsakyti
O as manau, kad tikrai nieko nenutiks jeigu retsykiais jais pasilepinsi 4u.gif geriau suvalgyt kelis ir nurimt nei kad svajot apie juos savaite doh.gif
Atsakyti
Nu gal. g.gif Ale as jei svajoju savaite, tai namie tu cipsu pasdarau ir man dar skaniau. tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gerai, kad as ju ir siaip niekada nemegau ir dabar bedos nera thumbup.gif
Atsakyti
Neskirta maistui vienareikšmiškai schmoll.gif
Atsakyti
Skanūs tie nesveiki maisto produktai.....Tas pats ir apie čipsus mano nuomonė.smile.gif Bet aišku karts nuo karto "nusidėti" galima, jaučiant saiką biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
as nusidedu su "pringles" biggrin.gif ne tiek daug brudo ten ideta smile.gif Visiskai atsisakyti nepajegciau smile.gif
Atsakyti
Apie Pringles čipsus svajoju jau keletą mėnesių, bet niekaip ranka nepasiekia... wub.gif Manau, kad nusidėsiu artimiausiu metu. Jau numačiusi, kad mėgausiuosi tais Pringles Original, kur mažiau skonio stipriklių visų. Nuteikinėju save, kad jie geriausi iš blogiausių. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pro @ 2011 05 06, 14:31)
Apie Pringles čipsus svajoju jau keletą mėnesių, bet niekaip ranka nepasiekia... wub.gif Manau, kad nusidėsiu artimiausiu metu. Jau numačiusi, kad mėgausiuosi tais Pringles Original, kur mažiau skonio stipriklių visų. Nuteikinėju save, kad jie geriausi iš blogiausių. smile.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif

Atsakyti
Blogis. Vengiu kaip tik galiu, nors būna, kad vyras su draugais prie alaus nusiperka, tai aš kokį vieną suvalgau. Bet geriau jau nė vieno neragaut, nes paskui dar labiau norisi doh.gif
Atsakyti